kze 26.04.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Może,może ale najważniejsze że znjadujecie kompromis i idziecie razem do przodu choć czasem wcale nie jest łatwo. Wy też znajdujecie kompromisy - jak widze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 26.04.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Wg mnie podałaś linki do 2 projektów, które może być trudno porówhnać. Czemu? Jeden ma garaż, drugi nie. Poza tym jeden ma 117mkw, drugi 151mkw. To wbrew pozorom jest różnica... A tak to bardziej podoba mi się Wiktoria, bo - ma większy i ładniejszy salon - możliwość zrobienia schodów dwubiegowych zamiast zabiegowych - pokoje w drugim projekcie są ok.8mkw. Taka wielkośc pokoi kojarzy mi się bardziej z blokiem niż z domkiem. Ale za to Wiktoria będzie chyba droższa w budowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 26.04.2006 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 kze ach te kompromisy - w tej chwili 2 chłopcy mają pokój 10,5 m2 a trzeci 5 latek pokoik wydzielony z kuchni z oknem ok.4,5m2 i tak wszyscy się pchają i spędzają większość czasu u nas w pokoju 20m2 - więc nawet pokój o pow.8m2(o wys.190cm) bo dochodzą jeszcze skosy ,jest lepszy niż te co są.Na razie losy się ważą i nic nie napiszę o naszych planach.Pod uwagę bierzemy te dwa ostatnie projekty - czas pokaże co będzie.Ważne by razem iść do przodu i widzieć przed sobą jasno wytyczony cel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 26.04.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 kze ach te kompromisy - w tej chwili 2 chłopcy mają pokój 10,5 m2 a trzeci 5 latek pokoik wydzielony z kuchni z oknem ok.4,5m2 i tak wszyscy się pchają i spędzają większość czasu u nas w pokoju 20m2 - więc nawet pokój o pow.8m2(o wys.190cm) bo dochodzą jeszcze skosy ,jest lepszy niż te co są.Na razie losy się ważą i nic nie napiszę o naszych planach.Pod uwagę bierzemy te dwa ostatnie projekty - czas pokaże co będzie.Ważne by razem iść do przodu i widzieć przed sobą jasno wytyczony cel. Ja zaczną przychodzic dzewczyny do Twoich chłopców to te pokoje przydadzą sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 26.04.2006 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Z moim jędzowatym charakterem już im współczuję .Podobno mamusie od synków są najgorsze i biedne te moje przyszłe synowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.04.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Z moim jędzowatym charakterem już im współczuję .Podobno mamusie od synków są najgorsze i biedne te moje przyszłe synowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin B 26.04.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Kasiu, na pewno uzbieracie. Musi się udać. A tymczasem zbierajcie doświadczenia innych. Duża zaleta wolnego budowania jest taka, że trwa dłużej i smakuje lepiej. Ja już się zastanawiam, co będę robił jak się wprowadzimy. Acha wiem, będę spłacał kredyt. Dla pocieszenia fotka (gadżet ze Szkalskiej już trochę w nim mamy) http://kborycka.photosite.com/~photos/tn/46_348.ts1145559060105.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 26.04.2006 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Marcin dzięki,chyba sobie taką sprawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 26.04.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Dawno nie zaglądałem do Twojego dzenniczka i tu niespodzianka.Może to Was uskrzydli. U nas jak czytałaś adaptacja...My przyjęliśmy taką filozofię Kasiu, budujemy dom z projektu drewnianego, zmieniamy tylko ściany zewnętrzne na murowane, a reszta w drewnie. Wydaje nam się, że dużą część roboty będzie można zrobić we własnym zakresie i dzięki temu będzie taniej.Pozdrawiamy Was, trzymajcie się, głowy do góry!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 27.04.2006 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Zygmorek dzięki, klimat naszej działki rzeczywiście dodaje skrzydeł.zobaczymy gdzie dolecimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 27.04.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Zygmorek dzięki, klimat naszej działki rzeczywiście dodaje skrzydeł.zobaczymy gdzie dolecimy Jak to gdzie do własnego gniazdka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 27.04.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Takiej atmosfery,powietrza,spiewu ptaków to NIGDZIE NIE MA TYLKO U NAS NA NASZYM KAWAŁKU ZIEMI!! Kasieńko, i to właśnie powód, dla którego musicie zacząć realizować marzenia. Nigdzie nie będzie Wam lepiej i nigdzie nie będziecie tak szczęśliwi jak TAM właśnie. Skoro brzózki posadzone - czas na DOM ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 27.04.2006 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Na skrzydłach do gniazdka,posadzone co nieco, a dalej ......pożyjemy,zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 27.04.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Nie ma "zobaczymy" bo przecież już widać !!! Piękny DOMEK KASI I JEJ RODZINKI ! A jeśli brzózki posadzone jedynie "co nieco" to nie bój nic - jak domek postawicie to sama osobiście parę drzewek Wam dosadzę (jeśli oczywiście zezwolicie w Waszej ziemi kopać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 27.04.2006 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Adriano Kopanie masz jak w BANKU !!!!!!!!!!!!!!!!! Trzymam Cię za słowo!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 27.04.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 KASIU Zrób coś i zaczynaj budowę!!! Ja chcę mieć taką sąsiadkę!!! A Ty siedzisz w tej zadymionej, hałaśliwej Gdyni!!! Mogły byśmy z psami na spacerki....pogadać, ognicho rozniecić- Mam już pewne doświadczenia w tej materii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 27.04.2006 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Alfredo myślę,myślę aż trybiki mi się w głowie obracają i jeszcze chwilę a zaczną iskrzyć , jakowegoś OLEUM OD ZAGŁOBY CHYBA MUSZĘ ZAŻYĆ A sąsiedztwo Wasze będzie dla mnie zaszczytem i miodkiem dla duszy skołatanej http://img193.imageshack.us/img193/7526/gazetki020r260hj.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 27.04.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Adriano Kopanie masz jak w BANKU !!!!!!!!!!!!!!!!! Trzymam Cię za słowo!!!!!!!!!!!!!!!!! I bardzo dobrze, bo ja nie żartowałam !!! Ale masz warunek - zacznę kopać jak Ty zbudujesz domek A więc do dzieła !!! Nie ociągaj się bo mi ochota na kopanie minie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.04.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Kasiu pisz co u Ciebie ??? Czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 28.04.2006 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 KASIU Zrób coś i zaczynaj budowę!!! Ja chcę mieć taką sąsiadkę!!! A Ty siedzisz w tej zadymionej, hałaśliwej Gdyni!!! Mogły byśmy z psami na spacerki....pogadać, ognicho rozniecić- Mam już pewne doświadczenia w tej materii Zazdroszczę takiej somsiadki ci Alfredo i ci Kasiu tez Ale wam bedzie dobrze jak już jedna i druga zamieszka A daleko macie do siebie, tzn swoich budów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts