Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennik Budowy C33 - Rozważny i Romantyczka

kasia64

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Można bez wody i bez prądu, Kasiu.

Sąsiadki bardzo Ci zazdroszczę, a o widoczkach już nie wspomnę.

A tak a propos urodzin Twojego syna- moja mama też zrobiła mi kawał jakiś czas temu i urodziła mnie właśnie 1 kwietnia. Ja swoich też tak chciałam, ale obydwaj się pospieszyli i przyszli na świat 26 marca. Tyle, że z 3-letnią różnicą.

Kasiu, ale Wy piękne te modele robicie :o . CUDO !. Wygląda jak prawdziwy !!! :D Prezentuje się bardzo ładnie i jest podobny do poprzedniego. Skoro mniej wymaga zmian - bierzcie TEN.

Może Pracownia Muratora przyjęłaby C-33 z powrotem ? Pytaliście ? Może istniałaby możliwość dania GO w komis ? A może daj ogłoszenie na Forum ?

W każdym razie obecny projekt jest bardzo ładny i nie ma co mieć wyrzutów sumienia, że poprzedni nie został ostatecznie wybrany. Ja też zmieniałam koncepcję i to nie raz !!!

Termin rozpoczęcia już określony :D a to bardzo ważne ! Cieszę się !!! :D Do jesieni niedaleko - czyńcie więc przygotowania.

P.S. Nie ma to jak skuteczne "myśloczyny" 8) :lol: :p

Kasiu jak ladnie wyglada ten domek, a i awatarek Ci teraz bardzo pasuje...

no nie wiem co poradzic, ale mysle sobie, ze jak czujecie, ze ten pierwszy moze nie do konca sie udac, to moze lepiej robic ten inny. Czasami tak jest, ze zycie nas do czegos zmusza, a potem sie okazuje, ze zycie mialo racje i ze tak jest lepiej...

Wiosna i lato maja byc be, to na Wasza jesien moze i pogoda dopisze...

trzymam kciuki... :p

Adriano!!!Czytamy razem z mężem komentarze i dziękujemy za wsparcie.

Co do modeli,Mirek przez wiele lat budował modele samolotów i wozów bojowych i ma doświadczenie.

Od razu wiedziałam, że Miras ma wprawę. To widać na pierwszy rzut oka :D . SUPER !!!

Trzymajcie się ! Będzie DOBRZE ! :p

Z jednej strony, to człowiek nigdy nie wie czy dobrze zdecydował, czy ten inny projekt nie byłby lepszy, ale z drugiej strony, jak faktycznie macie poważny problem z zaakceptowaniem projektu, to myślę, że nie trzeba się decydować na siłę, bo projekt już jest i co my z nim zrobimy, tylko iść z falą, może ten drugi jednak jest lepszy?! ;)

My też mieliśmy taki dylemat, a podczas budowy ile ich się rodzi!!! :o Czy aby Porotherm to dobre rozwiązanie, czy jednak lepiej było wziąść Maxa?! Okna drewniane, czy PCV?! Parkiet, czy panele, a może deska barlinecka?! Budowa to wyzwanie!!!

Trzymamy kciuki, to wiesz, no nie?!

Aaa, fajna ta makieta!

:D :D :D