Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennik Budowy C33 - Rozważny i Romantyczka

kasia64

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kasiu c 33 był twoim wybranym przez jakiś czas projektem ale czy to znaczy, ze nie mozesz zmienić :roll: :roll: Uważam, ze teraz jest ostatni czas na zmiany i lepiej się dobrze juz teraz zastanowić i wybrać to co wam naprawdę pasuje bez wielu zmian :-?

Zmiany to koszty dodatkowe :-?

Powiem ci jedno ten domek Przemiłów bardzo mi sie podoba, ma wszystko i do tego prostą bryłę 8) pomarudziłą bym tylko przy dachu i ilosci okien dachowych ale coś za coś :wink:

Jest super naprawdę 8) I nie masz co płakać i załować, wczoraj tamten ci się podobał a dzićś ten z takich czy innych powodów :roll: :-?

Bywa, sorry pech ajk to mówia :wink:

Nie smuć sie , będzi edobrze a jesień wasza :p :p :p :p

Model super fajny 8)

Moze i ja powinnam zrobić :roll: :roll:

Pozdrówka 8)

Na pewno uda się sprzedać poprzedni projekt. Co prawda nie jestem tak odważna, żeby "oglądać się za innymi" projektami - moja Pani Architekt by mnie zabiła.... Sama wiesz, że wszystko robić "każdą komórką" I tak musisz pokochać swój domek. Jak go znajdziesz to pokochasz - każdą komórką :):)

Nefer trochę mi smutno że zmieniam projekt ,który długo uważałam za swój,ale życie weryfikuje poglądy i nasze też się zmieniły. :wink:

I bardzo dobrze robisz. Dom to duż przedsięwzięcie - każdy z Waszej Rodzinki musi sie w nim dobrze czuć. Musicie mieć przestrzeń. NIc się nie przejmuj i jeśli masz wątpliwości, że to nie jest ten ideał - szukaj dalej.....

tylko od razu nie kupuj :):):):):):)

Nefer co do sprzedaży to zobaczymy :roll:

Co do dalszych poszukiwań to są zakończone i machina decyzji ruszyła .

Całą towarzyszącą papierologię już mamy. Brakuje nam nowego projektu, wrysowania domu na działce i pozwolenia na budowę.

Specjalistę od tego też mamy .Teraz zaczynamy drogę finansową. :roll:

Nefer co do sprzedaży to zobaczymy :roll:

Co do dalszych poszukiwań to są zakończone i machina decyzji ruszyła .

Całą towarzyszącą papierologię już mamy. Brakuje nam nowego projektu, wrysowania domu na działce i pozwolenia na budowę.

Specjalistę od tego też mamy .Teraz zaczynamy drogę finansową. :roll:

No i teraz to tylko "z górki" :):) Obserwuję, obserwuję :):)

Dawaj fotkę modeliku kasia!!!

Tabaluga to ma fajnie - urodzinki obu synów za jednym zamachem!!! :o :D

Ja mam fajnie- gorzej goście. Tym bardziej, że za chrzestnych wzięliśmy dwa małżeństwa- na krzyż.

Makieta super kasiu. Niedługo będziecie mieć taka wprawę, że dom sami postawicie.

A jeśli chodzi o projekt, to lepiej, żeby teraz przepadło te 1400 niż miałabyś potem całe życie żałować. Człowiek w końcu uczy się na błędach, niestety najczęściej na swoich. A może uda Ci się odsprzedać projekt- spróbuj dać ogłoszenie na forum albo na allegro. Może z jakimś upustem?

Ago i Adriano w domu to ja jestem optymistą i motorem zmian,ale samej trudno czasami udzwignąc wszystko(same zresztą wiecie).Miras na wszystko potrzebuje czasu do namysłu,rozważenia itp. ale ponieważ on przyłączył się już do działania są dużo większe szanse na konkretne działania. :roll: :wink: a ja dopilnuję żeby nie było odwrotu. :oops: :wink: