kasia64 01.05.2006 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Gryfpcu dzięki za dobre słowo,o kciukach wiem bo swoje za Was też trzymam A dylematy nam towarzyszą na każdym kroku.Ktoś mądry powiedział że ZYCIE TO SZTUKA DOKONYWANIA WYBORÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.05.2006 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Kasiu model mi się podoba i zadraszczam ale najbardziej spodobała mi się JESIEŃ - bardzo bardzo się cieszę Co do projektu weźcie ten, który Wam bardziej odpowiada Trzymam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 01.05.2006 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Aga maglujemy temat od ponad tygodnia,dzień w dzień i noc w noc. Skłaniamy się ku drugiemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.05.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Kasiu c 33 był twoim wybranym przez jakiś czas projektem ale czy to znaczy, ze nie mozesz zmienić Uważam, ze teraz jest ostatni czas na zmiany i lepiej się dobrze juz teraz zastanowić i wybrać to co wam naprawdę pasuje bez wielu zmian Zmiany to koszty dodatkowe Powiem ci jedno ten domek Przemiłów bardzo mi sie podoba, ma wszystko i do tego prostą bryłę pomarudziłą bym tylko przy dachu i ilosci okien dachowych ale coś za coś Jest super naprawdę I nie masz co płakać i załować, wczoraj tamten ci się podobał a dzićś ten z takich czy innych powodów Bywa, sorry pech ajk to mówia Nie smuć sie , będzi edobrze a jesień wasza Model super fajny Moze i ja powinnam zrobić Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 01.05.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Nawet nie wiesz jak ucieszyło mnie pewne zdanie.... Tak czy siak na jesień ZACZYNAMY.... Dylematy masz prawo mieć!!! Teraz!! Bo później to już nie!!!!! Chociaż dylematy, rozterki, zwątpienie, to chyba norma podczs budowy...... Modelik SUPER!!!!Dachoweczka CYMESIK!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 01.05.2006 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Tak Alfredko,słowo się rzekło bez względu na żródło kasiorki na jesieni ruszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 01.05.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 NO I GUCIO!!! TAK TRZYMAĆ!!!! Jakby co, jeżeli tylko moglabym w czymś pomóc to wal jak w dym!!! Z przyjemnością służę pomocą, namiarami.....Może kontakt z Rumburakami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 02.05.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Model bomba - juz widac jak ten domek stoi na waszej pieknej działce! Zmana projektu to bym sie na waszym miejscu tak nie zamartwiała - mysle, ze stary uda sie wam jakos odsprzedac. Bardzo sie ciesze, ze termin rozpoczecia macie juz ustalony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 02.05.2006 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Iga dzięki ,mąż podjął męską decyzję że dosyć gadania czas wziąć się do działanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.05.2006 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Na pewno uda się sprzedać poprzedni projekt. Co prawda nie jestem tak odważna, żeby "oglądać się za innymi" projektami - moja Pani Architekt by mnie zabiła.... Sama wiesz, że wszystko robić "każdą komórką" I tak musisz pokochać swój domek. Jak go znajdziesz to pokochasz - każdą komórką :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 02.05.2006 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Nefer trochę mi smutno że zmieniam projekt ,który długo uważałam za swój,ale życie weryfikuje poglądy i nasze też się zmieniły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.05.2006 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Nefer trochę mi smutno że zmieniam projekt ,który długo uważałam za swój,ale życie weryfikuje poglądy i nasze też się zmieniły. I bardzo dobrze robisz. Dom to duż przedsięwzięcie - każdy z Waszej Rodzinki musi sie w nim dobrze czuć. Musicie mieć przestrzeń. NIc się nie przejmuj i jeśli masz wątpliwości, że to nie jest ten ideał - szukaj dalej..... tylko od razu nie kupuj :):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 02.05.2006 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Nefer co do sprzedaży to zobaczymy Co do dalszych poszukiwań to są zakończone i machina decyzji ruszyła . Całą towarzyszącą papierologię już mamy. Brakuje nam nowego projektu, wrysowania domu na działce i pozwolenia na budowę. Specjalistę od tego też mamy .Teraz zaczynamy drogę finansową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.05.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Nefer co do sprzedaży to zobaczymy Co do dalszych poszukiwań to są zakończone i machina decyzji ruszyła . Całą towarzyszącą papierologię już mamy. Brakuje nam nowego projektu, wrysowania domu na działce i pozwolenia na budowę. Specjalistę od tego też mamy .Teraz zaczynamy drogę finansową. No i teraz to tylko "z górki" :) Obserwuję, obserwuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 02.05.2006 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Nefer po kasiorkę to jeszcze pod górkę.Jak wbiję łopatę w ziemię to będę miała na prawde z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 02.05.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Dawaj fotkę modeliku kasia!!! Tabaluga to ma fajnie - urodzinki obu synów za jednym zamachem!!! Ja mam fajnie- gorzej goście. Tym bardziej, że za chrzestnych wzięliśmy dwa małżeństwa- na krzyż. Makieta super kasiu. Niedługo będziecie mieć taka wprawę, że dom sami postawicie. A jeśli chodzi o projekt, to lepiej, żeby teraz przepadło te 1400 niż miałabyś potem całe życie żałować. Człowiek w końcu uczy się na błędach, niestety najczęściej na swoich. A może uda Ci się odsprzedać projekt- spróbuj dać ogłoszenie na forum albo na allegro. Może z jakimś upustem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 02.05.2006 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Tabalugo ach gdybyśmy mogli sami stawiać domek to by dawno stał .Projekt spróbujemy sprzedać przez anonse i oczywiście z upustem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.05.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Kasiu bardzo się cieszę że humorek wrócił, decyzja podjęta, papiery ruszają czyli dobra decyzja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 02.05.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Nefer po kasiorkę to jeszcze pod górkę.Jak wbiję łopatę w ziemię to będę miała na prawde z górki Jeszcze więc kilka kroczków ... jeszcze jeden ...i już będziecie na szczycie !!! ...A potem już tylko z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 03.05.2006 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Ago i Adriano w domu to ja jestem optymistą i motorem zmian,ale samej trudno czasami udzwignąc wszystko(same zresztą wiecie).Miras na wszystko potrzebuje czasu do namysłu,rozważenia itp. ale ponieważ on przyłączył się już do działania są dużo większe szanse na konkretne działania. a ja dopilnuję żeby nie było odwrotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts