Aga J.G 15.05.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Kasiu mam nadzieję że uda nam się jeszcze spotkac na żywo nie raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.05.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 A gdzie sa zdjecia z spotkania z alfreda? Ide szukac w dzienniku...Ale wy to macie dobrze... Kasiu trzymam kciuki aby sie ten kupiec znalazl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 15.05.2006 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Ago tez mam taka nadzieje Zeljka zdjecie mam jedno od Adriano ale nie moge wkleic do dziennika bo jestem goscinnie przy komputerze syna,moj jest w naprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 15.05.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Przestrzeń wokól niesamowita.... A nie będzie Ci Kasiu brakować morza? A sprzedażą się nie przejmuj - wszystko we właściwym czasie Samo się poukłada, zobaczysz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 15.05.2006 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 adamando morza bede miala 25 min autkiem,wiec nie bedzie zle a poza tym bede urzadzac swoj wymarzony ogrod a potem bede sie nim cieszyc i pewnie ciagle cos zmieniac. Dzieki za odwiedzinki i pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.05.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Kasiu Twój ogród i dom napewno będą cudowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 16.05.2006 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Ago mam taka nadzieje.Po to sa marzenia zeby je realizowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.05.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Ago mam taka nadzieje.Po to sa marzenia zeby je realizowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 17.05.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Fajnie, że Ci się ruszyło ze sprzedażą mieszkania my jeszcze czekamy z ogłoszeniami, ale pierwsza oferta przyszła sama i może coś z tego też wyjdzie na razie naszą budowę można uznać za rozpoczętą, ale jak każdy bez różnych dyrdymałek nie może się obejść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.05.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Kasiu będzie dobrze.A czy w umowie macie napisane że biuro ma wyłącznośc na sprzedaż ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 17.05.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Kasiu, myślcie myślcie ! Oby słoneczko Wam zaświeciło i szczęście dopisało ! Trzymam kciuki ! Pozdrowionka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.05.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Kasiu, myślcie myślcie ! Oby słoneczko Wam zaświeciło i szczęście dopisało ! Trzymam kciuki ! Pozdrowionka ! Ja powiem to samo!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 17.05.2006 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Dziewczyny dzieki Ago tak Miras podjął taką decyzję i na 3-m-ce pani ma wyłączność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 17.05.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Kasiu - fajnie się czyta Twoje zapiski. Nie uwierzysz, ale my też mamy jeden niewykorzystany projekt, który kupiliśmy pochopnie jeszcze w 1997 roku chyba za całe 500 złotych. Potem myśl o budowie poszła w odstawkę, a powróciła dopiero w 2004 roku. Trzymam kciuki za Waszą budowę. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 18.05.2006 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 inż.Mamoń miło że zagościłeś u mnie Co do projektu,to tak długo szukaliśmy,szukaliśmy i poszliśmy na kompromis z C-33.Wyliczyliśmy materiały i przeważyła w nim powierzchnia dachu 186m2.Gdy podjeliśmy już decyzję o budowie, wyszło nam że 15 m więcej dachu w projekcie kb Przemiłow nie stanowi problemu bo bryła domu jest prostsza i potrzeba mniej materiałow i koszt robocizny jest mniejszy.A ten dom był na naszej liście od początku I w ten sposób wróciliśmy do początku. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 18.05.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 to na jaki projekt zdecydowaliście się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 18.05.2006 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Witaj Joanno wybraliśmy http://www.kbprojekt.pl/projekt.php?pro=0&skod=DM-6083 w lustrzanym odbiciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 18.05.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 No - i ja cieszcze sie, ze nie daliscie sie omamic biurom nieruchomosci. Ja takim doradzanie ludzion jak nie byc przez posrednistwo nieruchomosci oszukanym troche sie zajmuje w pracy i wizialam juz takie kwtaki w umowach z biurami, ze nic mnie nie zdziwi! Te wasze 200 zł to nic w porowaniu w tym co im zaplacicie przy sprzedazy, wiec jak macie kupca sami to nie ma co sie zastanawic. A zeby nie bylo problemow to mozecie spisac od tej pani oswiadczenie, ze zobowiazuje sie zakupic mieszkanie i podpisac stosowan umowe przedwstepna u notariusza po okresie 3 miesiecy (zeby nie bylo sytuacji, ze biuro was du...e, bo może byc taki zapis, że jak sprzedacie sami w czasie trwania wszej umowy to i tak was skasuje. Najbezpieczniej wiec albo prztrzymac pania kupujaca i poczekac na koniec 3-miesiecznej umowy. Pozniej znalezc dobrego notariusza, ktory prawidlowo was i kupujaca zabezpieczy przygotowujac umowe przedwstepna. A jak przyjdzie czas wyprowadzki - umowe koncowa. t i cala filozofia. Ale czywiscie podpisanie na papierku w domu przez kupujaca oswiadczenia, ze poczeka 3 miesiace nie jest dla was zadnym zabezpieczeniem. Liczy sie tylko umowa u notariusza, z tym ze kupujaca nie musi o tym wiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 18.05.2006 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Iga dzięki.Miras dokładnie studiował umowę z biurem nieruchomości i wyłapał parę kwiatków,ale między innymi i to ze można rozwiązać tę umowę za 200,-+Vat.Znajomi się zastanawiają - a my czekamy,na szczęście Miras to niespotykanie spokojny człowiek to i ja przy nim też się uspakajam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.05.2006 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 To kiedy ten zlot w Wawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts