kasia64 18.05.2006 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 kzemy sobie z dziewczynami marzymy o zlocie w przyszlym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.05.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Dziewczyny dzieki Ago tak Miras podjął taką decyzję i na 3-m-ce pani ma wyłączność. Znowu wyszło jak tojest jak mąz nie słucha żony Trzymam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.05.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 kzemy sobie z dziewczynami marzymy o zlocie w przyszlym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.05.2006 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Kasiu ale wam fajnie takie spotkanko w takim składzie A kuchnia cudna z klimatem Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.05.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 kzemy sobie z dziewczynami marzymy o zlocie w przyszlym roku A czemu tylko w żeńskim gronie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 19.05.2006 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 kze jak się umawiamy z dziewczynami to żeńskim zestawie,przecież też możesz z nami się umówić i grono będzie mieszane Andrzejko kuchnię oglądałam w salonie na żywo i jest CUDOWNA ale cena...............KOSMICZNA - bez stołu i krzeseł,bez sprzętu AGD czyli same szafki to 45.000,- Dlatego to kuchnia z marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.05.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 45tyś za kuchnię??? Dla mnie tez zdecydowanie za dużo. Ale mam kumpla co do bloku kuchnię kupił w firmie K21 za .. 50tyś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 19.05.2006 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Kze żeby zrozumieć tą cenę,trzeba obejrzeć to z bliska - drewno orzechowe,wyprofilowane wypukle listwy wykończeniowe,marmurowe blaty .....to bajka i dle mnie pozostanie w strefie bajek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.05.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Kuchnia piekne ale takiej ceny to nigdy bym nie dała Kasiu wierzę że Twoja będzie też piekna (pamiętaj klimat w domu robią ludzie a nie sprzęty ) z Twoimi zdolnościami kulinarnymi Twoja kuchnia będzie sielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 19.05.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Kasiu, podpisuję się pod słowami Agi, że najwspanialszą kuchnię tworzą ludzie. Ludzie, którzy wkładają w nią duszę... Nawiasem mówiąc piękne te meble kuchenne, ale baaaardzo drogie. Ja jak widzę taką cenę to nawet boję się pomarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 19.05.2006 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Ago i Adriano macie rację Ale ja tak lubię marzyć............. Mam nadzieję że moja przyszła kuchnia będzie miała chociaż trochę drewna może nie z orzecha ale jakiegoś swojskiego np.sosnowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 19.05.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 ....Mam nadzieję że moja przyszła kuchnia będzie miała chociaż trochę drewna może nie z orzecha ale jakiegoś swojskiego np.sosnowego I z pewnością też będzie bardzo piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 19.05.2006 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Adriano będzie piękna bo będzie moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 19.05.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Właśnie ! I w tym tkwi całe sedno piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 19.05.2006 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Oczywiście będzie piękna dla mnie Inni mogą różnić opinią ale jakie to będzie miało znaczenie,jeżeli ona będzie MOJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.05.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Ago i Adriano macie rację Ale ja tak lubię marzyć............. Mam nadzieję że moja przyszła kuchnia będzie miała chociaż trochę drewna może nie z orzecha ale jakiegoś swojskiego np.sosnowego Kasiu nie polecam ci sosny do kuchni, bo to miekkie drewno, troche stuknies i juz jest wgniecenie... Wiem, bo mam w sypialni take meble i juz sosny nie kupie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 19.05.2006 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Zeljko to nic, wymarzę sobie inne drewno do kuchni. W marzeniach wszystko jest możliwe i nic nie kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 19.05.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Kasiu no ładnista ta kuchnia, ale niech będzie dla ciebie tylko inspiracją. Nawet gdybym posiadała taką kasę, szkoda byłoby mi wydać ją na taką "skończoną" kuchnię... Jest tak do końca wymyślona i przemyślana, że nie zostawia miejsca na wiele własnej inwencji. No i wyobraź sobie, że masz np. w domku malutkiego pieska, a piesek musi ostrzyć ząbki i pod Twoją nieobecność wygryzł Ci dziurę wartości 5000 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 19.05.2006 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Adamanko kuchnia jest zajefajna a psinę mam i to sporą i ostrzyła sobie ząbki na zabytkowej póleczce pod telefon Kuchnia zrobiła na mnie ogromne wrażenie, obejrzałam ją, dotykałam i obwąchałam Pozostanie ona w bajce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 19.05.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Marzenia są po to by przeć do przodu!!!! I jak napisalaś NIC NIE KOSZTUJĄ! Ale inspirują!!! Do działania, chęci posiadania, stawiania facjaty przeciwko niedogodnością losu!!!!Bierz byka za rogi!! Nawet jakby "ta kuchnia" pozostała w świecie marzeń, to ważne ,że się TE MARZENIA MA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts