kasia64 19.05.2006 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Tak jest alfredko ważne że są te marzenia i pchają nas do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.05.2006 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Kasiu Twoja kuchnia będzie piękna i napewno dużo tańsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 20.05.2006 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Ago co do ceny masz całkowitą rację,tam jest za dużo zer mamy kolegę, stolarza który robi naprawde ładne kuchnie i cała moja nadzieja w tym, że uda mi się namówić Mirasa aby nam ten kolega ją zrobił na wymiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.05.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 To musisz mocno drązyć temat kuchenny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 20.05.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 A ja, mam jakąś odrazę do tego tematu.... Niby miało być piknie, a będzie...oszczędnie....cholewa jasna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 21.05.2006 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Ago no coz, Miras potrzebuje czasu do namyslu to mu go dam,zeby sie oswoil Alfredko te kompromisy, troche nam odbieraja weny tworczej.Ale patrzac na to z perspektywy czasu leprzy rydz niz nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 21.05.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Kasiu, ja obecnie mam właśnie kuchnię robioną na wymiar przez stolarza. Sama wymyśliłam jak ma wyglądać, co gdzie i jak, zrobiłam kolorowe rysuneczki i kuchnia wyszła fajnie. A najważniejsze, że zrobił wszystko tak jak chciałam, jestem zadowolona i zapłaciłam niedrogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 21.05.2006 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Adriano i o to chodzi, zeby bylo po mojemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 21.05.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Kasiu, no i będzie po Twojemu bo stolarz zrobi w/g Twojego pomysłu. W każdym razie meble zamawiane nie w studiu , nie w sklepie, a u stolarza - to też rozwiązanie nad którym warto byłoby się zastanowić Jednak jest jeden warunek : trzeba znaleźć dobrego i niedrogiego stolarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 24.05.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 No widzisz Kasiu Różne ludzie mają potrzeby, a każdy towar ma swojego kupca Gorącko ściskam kciuki, żeby wkrótce pojawił się ten właściwy!!! P.S. Sorry za gapiostwo, tak się zaaferowałam _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 24.05.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Kasiu, to dobry znak ! Dzisiaj środa i pierwszy "oglądacz"! Początek bardzo dobry . Obyście nie musieli czekać ze sprzedażą zbyt długo. A co z sąsiadką, która chciała Wasze mieszkanko dla córki ? Odzywała się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 25.05.2006 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 kasiu64 dlaczego już z takim wyprzedzeniem chcecie sprzedać mieszkanie poczekajcie wczoraj czytałam, że nieruchomości na rynku wtórnym osiągają coraz wyższą cenę, może za rok weźmiecie 50% więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.05.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Ja tez pytam co z ta sasiadka? No i gdzie sa zdjecia pysznosci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.05.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 A ja, mam jakąś odrazę do tego tematu.... Niby miało być piknie, a będzie...oszczędnie....cholewa jasna!!! Alferdziu to że oszczędnie to wcale nie znaczy że nie piknie W naszych domkach wszytsko pikne bo nasze Kasiu trzymam kciuki za pomyślną sprzedaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 25.05.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Oszczędnie znaczy, tyż ladnie..... Zgadzam się! Czasami wręcz wydaje mi się, że im mniej kasy, tym bardziej musimy wysilić wyobraźnię..I robi się nietuzinkowo,klimatycznie....Tylko że ja jak marzylam o domku , to sobie wyobrażalam..to tak...to tak...Lampki, dyrdymały, dodatki, szmatki...a przy końcówce na te urokliwe duperele zazwyczaj kasy brak!! I to boli..że tak golusieńko będzie...stykóweczki, plastikowe półeczki, ciuchy jeszcze jakiś czas w workach....Oj boli..boli... Jedynie to że na swoim!!! W towarzystwie lasu, ptaków, bez upierdliwych sąsiadow....no codziennie wczasy!!! Tylko kto będzie gotował???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 27.05.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Kasiu 3-mam kciuki za mieszkanie. Kiedyś zaniedługo musimy chyba jakiegoś fire zrobić co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert i Aga 28.05.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Witaj Kasiu! Miło czyta się twój dziennik Na pewno będziemy go systematycznie odwiedzać. Życzymy Tobie i twoim najbliższym wytrwałości i optymizmu w realizacji najskrytszych marzeń związanych z budową własnego domku. Trzymamy kciuki! Robert i Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 28.05.2006 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Kacha pyszniasty ten TORT!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 28.05.2006 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Kasiu mmmmmmmmm, czy ja też mogę kawałeczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 28.05.2006 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 ALE WSPANIAŁY TORT !!! Wygląda fantastycznie i z pewnością jest (był ) pyszny! Jaka szkoda, że nie mogłam spróbować Kasiu, ale z Ciebie zdolniacha ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts