Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennik Budowy C33 - Rozważny i Romantyczka

kasia64

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kasiu, ja obecnie mam właśnie kuchnię robioną na wymiar przez stolarza. Sama wymyśliłam jak ma wyglądać, co gdzie i jak, zrobiłam kolorowe rysuneczki i kuchnia wyszła fajnie. A najważniejsze, że zrobił wszystko tak jak chciałam, jestem zadowolona i zapłaciłam niedrogo.

Kasiu, no i będzie po Twojemu bo stolarz zrobi w/g Twojego pomysłu.

W każdym razie meble zamawiane nie w studiu , nie w sklepie, a u stolarza - to też rozwiązanie nad którym warto byłoby się zastanowić :wink:

Jednak jest jeden warunek : trzeba znaleźć dobrego i niedrogiego stolarza 8)

A ja, mam jakąś odrazę do tego tematu.... :-? Niby miało być piknie, a będzie...oszczędnie....cholewa jasna!!!

Alferdziu to że oszczędnie to wcale nie znaczy że nie piknie :)

W naszych domkach wszytsko pikne bo nasze :)

Kasiu trzymam kciuki za pomyślną sprzedaz :)

Oszczędnie znaczy, tyż ladnie..... Zgadzam się! Czasami wręcz wydaje mi się, że im mniej kasy, tym bardziej musimy wysilić wyobraźnię..I robi się nietuzinkowo,klimatycznie....Tylko że ja jak marzylam o domku , to sobie wyobrażalam..to tak...to tak...Lampki, dyrdymały, dodatki, szmatki...a przy końcówce na te urokliwe duperele zazwyczaj kasy brak!! I to boli..że tak golusieńko będzie...stykóweczki, plastikowe półeczki, ciuchy jeszcze jakiś czas w workach....Oj boli..boli...

Jedynie to że na swoim!!! W towarzystwie lasu, ptaków, bez upierdliwych sąsiadow....no codziennie wczasy!!! Tylko kto będzie gotował???? :wink: