i_ska 28.05.2006 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 kasiu64 latorośl i pies przesłodkie istotki a torcik mniam, mniam sama piekłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 28.05.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Zdolniacha z Ciebie. Torcik i ciasta prezentują się znakomicie- jak będziesz nadal tak piekła, to nikt nawet nie zwróci uwagi na to, że Twoja kuchnia będzie tańsza od tej, którą sobie wymarzyłaś.To Twoje wyroby będą w centrum zainteresowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 28.05.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Mniam - przy Tobie to bym chyba musiał wymienić całą garderobę bo żem łasuch niepoprawny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 28.05.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Jak ja kocham bujność i zieloność majowego zielska.... Już nie długo napiszesz...-A tu moja najmłodsza pociecha i pies...W NASZYM OGRODZIE!!!!!!- Weź i się buduj.... Do Gościcina mam bliżej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.05.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 O jasna kuchnia! Kasiu, ja mam urodziny całkiem niedługo, moge do Ciebie po torcik? Kurka, to ja na swoim ślubie aż tak pięknego nie miałam! Ty jesteś ARTYSTKA wielkimi literami! Nie przejmuj się kobieto, ze nie będziesz miała włoskiej kuchni! Po co Ci ona? Przeciez kuchnia, w której będą się popełniały TAKIE ciacha będzie najpiękniejsza na świecie! Ależ mną wstrząsnęły Twoje wypieki! BOMBA!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 29.05.2006 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Kochane lasuchy - zapraszam na kawalek tortu. Odpowiadam hurtem.Ostatnio nie pisalam bo wlasnie pieklam slodkosci dla ludzi- poniewaz nie mam nadal pracy to sobie wlasnie tak dorabiam i pare groszy wpada do portfela od czasu do czasu.Na szczescie lubie piec i mam przy pracy frajde - naprawde nie jest to trudne i chetnie sluze przepisami Co do wymarzonej kuchni z drewna orzechowego - poniewaz jestem na poczatku drogi to jeszcze marze o rarytasach - a jak przejde do dzialania to bede schodzic na ziemie Co do sprzedazy mieszkania tak wczesnie - chcemy zaczac budowac za swoje pieniadze i podeprzec sie kredytem w fazie koncowej Co do ogniska Tomku - tymczasowo jestesmy niezmotoryzowani, a wlasciwie zostalismy o jednym skuterze, na ktorym Miras jezdzi co prawda do pracy ale ja z nim nie pojade bo sie po prostu boje takich pojazdow - raz dawno jechalam z kolega na motorze i wiecej nie wsiade- tak sobie obiecalam i trzymam sie tego 19 lat Aniu - gdyby bylo blizej nie bylo by problemu a tak tylko zdjatko moge przeslac.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.05.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Kasiu jak ja żałuje że Ty tak daleko mieszkasz Byłabym stałą klientką A od Ani do Ciebie nie tak daleko przyjedzie dziewczyna po tort na 1 urodziny synka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 29.05.2006 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Ago proponuję następny domek zbudować na wybrzeżu i do słodkości będzie bliżej. Sprawdziłam Konikowo Ani,rzeczywiście nie jest tak daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 29.05.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Kasiu ale smakołyki zjadłam wszystko wirtualnie od razu- tylko sie nie gniewaj na mnie bo że mnie żarłok na słodkości Pozdrókwa i trzymaj sie ciepło ciiesze sie ze pierwsi potencjalini kupujacy już was odwiedzili, Niech jak najwiecej ich was nawiedza albo niech niech nawiedza tacy co ich wasze mieszkanko oczaruje i dadza tyle ile chcecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 29.05.2006 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Andrzejko na zdrówko. Co do mieszkania ja przytupuję ale cóż czekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.05.2006 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Kasiu Pewnie, że nie daleko! Dziś nawet mój mąż gdzieś tam u Ciebie jest A Aga ma świetny pomysł! Już się zapisuję na takie arcydzieło dla Pawcia na 1 urodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 29.05.2006 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Aniu bardzo proszę, cała przyjemność pieczenia po mojej stronie a jedzenia po Twojej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.05.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Kasiu Pewnie, że nie daleko! Dziś nawet mój mąż gdzieś tam u Ciebie jest A Aga ma świetny pomysł! Już się zapisuję na takie arcydzieło dla Pawcia na 1 urodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 30.05.2006 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 kasiu, to ja pierwsza ustawiam się po przepisy. I mówię całkiem poważnie. W najbliższą sobotę moje dzieci mają festyn w przedszkolu, a ja mądra, podjęłam się upieczenia ciast- dwóch. I teraz tak sobie myślę, co upiec, ale jakoś wszystko mi sie przejadło. Więc może mnie poratujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 30.05.2006 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 tabalugo 1 bardzo proszę.Chętnie służę. Czy masz jakieś preferencje? Ciasteczka,ciasto mokre?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 30.05.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Witam! A może utworzymy jakąś grupkę kulinarno-budowniczą?! Chętnie wymienię się jakimiś swoimi przepisami na słodkie wypieki?! Ja preferuję ciasta mokre i owocowe, a najbardziej uwielbiam sernik wiedeński (bez ciasta, sam ser!) Oj, ślinka mi cieknie! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 30.05.2006 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Witaj Gryfpcu!! Jak tan globusik po polewaniu,oblewaniu stropu?? Chętnie wymienię przepisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 30.05.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 :o Znaczy się Moja już wypaplała?! Oj boli głowizna, boli i pić się chce straszliwie!!! Co do przepisów, to możemy już teraz, ale co i jak?! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 30.05.2006 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 To może na priva? Bo nie wiem jak to będzie przy budowaniu o gotowaniu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 31.05.2006 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Kasia64,No to trzymamy za Was kciuki!!!My powoli dążymy do celu to i Wy powinniście podążać naszym śladem.Nie wiem czy w dzienniczku o tym nie pisałem, ale wpadłem niedawno na dokument wydany przez naszą gminę 4 lata temu, kiedy jeszcze obowiązywał stary plan zagospodarowania i dla naszej działki wydano dokument "działka bez prawa zabudowy". Bardzo nam się to obecnie spodobało i wywołało ogólną wesołość. Choć jak narazie mamy załatwionych sporo papierków, a tak naprawdę bto nie posunęliśmy się zdecydowanie naprzód... Przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts