Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennik Budowy C33 - Rozważny i Romantyczka

kasia64

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

O jasna kuchnia! :o :o :o

Kasiu, ja mam urodziny całkiem niedługo, moge do Ciebie po torcik?

Kurka, to ja na swoim ślubie aż tak pięknego nie miałam! :o :o :o :o

Ty jesteś ARTYSTKA wielkimi literami!

Nie przejmuj się kobieto, ze nie będziesz miała włoskiej kuchni! Po co Ci ona? Przeciez kuchnia, w której będą się popełniały TAKIE ciacha będzie najpiękniejsza na świecie!

Ależ mną wstrząsnęły Twoje wypieki! :lol:

BOMBA!!!!!

Kochane lasuchy - zapraszam na kawalek tortu.

Odpowiadam hurtem.Ostatnio nie pisalam bo wlasnie pieklam slodkosci dla ludzi- poniewaz nie mam nadal pracy to sobie wlasnie tak dorabiam i pare groszy wpada do portfela od czasu do czasu.Na szczescie lubie piec i mam przy pracy frajde - naprawde nie jest to trudne i chetnie sluze przepisami :p :p :p :p :p :p :p :p

Co do wymarzonej kuchni z drewna orzechowego - poniewaz jestem na poczatku drogi to jeszcze marze o rarytasach - a jak przejde do dzialania to bede schodzic na ziemie :roll:

Co do sprzedazy mieszkania tak wczesnie - chcemy zaczac budowac za swoje pieniadze i podeprzec sie kredytem w fazie koncowej :oops:

Co do ogniska Tomku - tymczasowo jestesmy niezmotoryzowani, a wlasciwie zostalismy o jednym skuterze, na ktorym Miras jezdzi co prawda do pracy ale ja z nim nie pojade bo sie po prostu boje takich pojazdow - raz dawno jechalam z kolega na motorze i wiecej nie wsiade- tak sobie obiecalam i trzymam sie tego 19 lat :roll:

Aniu - gdyby bylo blizej nie bylo by problemu a tak tylko zdjatko moge przeslac.Pozdrawiam. :lol: :lol: :lol:

Kasiu ale smakołyki 8)

zjadłam wszystko wirtualnie od razu- tylko sie nie gniewaj na mnie bo że mnie żarłok na słodkości 8) :oops: :oops: :wink: :oops: 8)

Pozdrókwa i trzymaj sie ciepło ciiesze sie ze pierwsi potencjalini kupujacy już was odwiedzili, 8)

Niech jak najwiecej ich was nawiedza albo niech niech nawiedza tacy co ich wasze mieszkanko oczaruje i dadza tyle ile chcecie 8)

kasiu, to ja pierwsza ustawiam się po przepisy.

I mówię całkiem poważnie. W najbliższą sobotę moje dzieci mają festyn w przedszkolu, a ja mądra, podjęłam się upieczenia ciast- dwóch. I teraz tak sobie myślę, co upiec, ale jakoś wszystko mi sie przejadło. Więc może mnie poratujesz?

:roll: :-? :roll: :-? :roll: :-?

Kasia64,

No to trzymamy za Was kciuki!!!

My powoli dążymy do celu to i Wy powinniście podążać naszym śladem.

Nie wiem czy w dzienniczku o tym nie pisałem, ale wpadłem niedawno na dokument wydany przez naszą gminę 4 lata temu, kiedy jeszcze obowiązywał stary plan zagospodarowania i dla naszej działki wydano dokument "działka bez prawa zabudowy". Bardzo nam się to obecnie spodobało i wywołało ogólną wesołość. Choć jak narazie mamy załatwionych sporo papierków, a tak naprawdę bto nie posunęliśmy się zdecydowanie naprzód...

Przepraszam