Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennik Budowy C33 - Rozważny i Romantyczka

kasia64

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kasiu, mój mężuś w ogóle się nie wypowiada na temat kuchni : jak ma wyglądać, czy ma mieć półeczki, słoiczki, szufladki itp. Jego to nie interesuje, bo mówi, że kuchnia to MOJE królestwo, więc robię co chcę i jak chcę.

Ale... jeśli chodzi o inne rzeczy , inne pomieszczenia to najprawdopodobniej będziemy wybierać razem. Z tym, że nie martwi mnie to, bo podobają nam się te same meble, przedmioty, elementy wykończeniowe. Mamy podobny gust , na szczęście :wink: 8)

Aga no to możemy sobie podać rękę - zakładamy klub rozpieszczonych jedynaczek . :roll: :p :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja teraz to już jestem jedynaczka nie do końca - mam dwie siostry bliźniaczki ale.... są młodsze o jedyne 19 lat :wink: :) i tylko 11 m-cy starsze od mojej córki :)

Więc ogólnie jestem jedynaczka co gorsze rozpieszczona przez dziadka i babcię ( których już z nami nie ma :cry: ) choc czasami myślę że dla mojego męża to chyba lepiej :o :roll:

Kasiu - no to teraz pewnie kawaleria ruuuuuuszy :D :D Uważam, że życie w wielu momentach podejmuje decyzje za nas. Miałam wrazenie, że trochę przybija Cię dreptanie w miejscu - a to moze wcale nie było dreptanie 8) To był czas na podjęcie właściwej decyzji :p Często przekonuję się, że w przeważającej ilości przypadków pierwsza decyzja , taka intuicyjna, jest właściwa. Ale musisz uzmysłowić sobie to tam, w środku A wtedy - wszystko nabiera tempa, bo widzisz wyraźnie kierunek. Życzę Wam jak najszybszego przetworzenia marzeń w dom "z krwi i kości" :p :p

P.s. Kasiu, jeśli zdecydowaliście się na C-33, tamtą makietę usuń koniecznie z widoku. Już niech Cię nie rozprasza... Cieplutko pozdrawiam

Witam Kasiu

Jeszcze nie zaczełaś budować , a tyle ciekawych spraw się wokół ciebie toczy. Kolejna kobieta z inicjatywą . Oj pozmieniało się od kiedy baba chodzi w spodniach, tak trzymać. Bedę śledzić dalsze postępy.

Pozdrawiam

Jolla :lol:

Jolla , bądź na czasie : nie baba, tylko KSIĘZNICZKA KATARZYNA WIELKA :p :p :p :p :p