Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennik Budowy C33 - Rozważny i Romantyczka

kasia64

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A pozwolenie na budowe juz jest?

Czy w dzienniku zamieściłaś link do swojego projektu?

Przeczytałem Twój dziennik i potwierdzam, że ludzie takie zmiany w projektach robią, ze powoli wychodzą małe potworki.. :o :evil:

Popieram, żeby robić jak najmniej zmian! 8)

http://www.projekty.murator.pl/search_results.htm?symbol=c33&nazwa=&powierzchnia=&kondygnacja=&x=32&y=5 to link do mojego domku,pozwolenia nie ma bo nie mogę uzbierać 600,.zł na adaptację,a to muszę załatwić najpierw,reszta papierologi już jest.Mam świetny układ pani,która mi zaadaptuje projekt,załatwia też pozwolenie i w ogóle to anioł a nie pracownik,bardzo dużo nam pomogła w załatwianiu papierów.Ale w tym roku kasy nie ma i reszta ruszy po nowym roku-chyba że łapnę w końcu jakąś pracę to przyspieszę a tak to kicha.Ale jestem dobrej myśli i wysyłam CV -tak aż do skutku. :roll:

http://www.projekty.murator.pl/search_results.htm?symbol=c33&nazwa=&powierzchnia=&kondygnacja=&x=32&y=5 to link do mojego domku,pozwolenia nie ma bo nie mogę uzbierać 600,.zł na adaptację,a to muszę załatwić najpierw,reszta papierologi już jest.Mam świetny układ pani,która mi zaadaptuje projekt,załatwia też pozwolenie i w ogóle to anioł a nie pracownik,bardzo dużo nam pomogła w załatwianiu papierów.Ale w tym roku kasy nie ma i reszta ruszy po nowym roku-chyba że łapnę w końcu jakąś pracę to przyspieszę a tak to kicha.Ale jestem dobrej myśli i wysyłam CV -tak aż do skutku. :roll:

Skoro teraz już są kłopoty z 600pln na adaptację to musze przyznać, że ciemno widzę budowę przez Ciebie domu... Przecież taki domek nie kosztuje 600pln... :cry:

Kze-ja będę budować za pieniądze uzyskane ze sprzedaży mieszkania,w którym obecnie mieszkam. :-? I przez 1 rok będę się tułać.Ale uważam że warto pomęczyć się przez rok aby spełnić marzenia.Na kredyt długoterminowy nie chcemy się decydować.Chcemy budować za swoje.

Właśnie miałam telefon ichyba mam pracę?! :roll:

Kze-ja będę budować za pieniądze uzyskane ze sprzedaży mieszkania,w którym obecnie mieszkam. :-? I przez 1 rok będę się tułać.Ale uważam że warto pomęczyć się przez rok aby spełnić marzenia.Na kredyt długoterminowy nie chcemy się decydować.Chcemy budować za swoje.

Właśnie miałam telefon ichyba mam pracę?! :roll:

GRATULACJE z powodu pracy!!

Ja też rozpocząłem budowe ze sprzedaży mieszkania..

A w ogóle to może kredycik, wybudować i sprzedać mieszkanie. Po prostu zawsze masz gdzie mieszkać jakby budowa przeciagała się. Poza tym o jedną przeprowadzkę mniej..

Zeljka-dzisiaj miałam telefon z propozycją pracy,czeka mnie jeszcze rozmowa-jestem trudnym negocjatorem,mam już 41 lat niestety i praca na czarno mnie nie interesuje,potrzebuje wszystkich świadczeń itp.Zobaczymy.Skladam jeszcze dokumenty do drugiej firmy na wszelki wypadek.Mam nadzieję że coś z tego będzie bo kasa jest zawsze potrzebna :-?

Kasia będzie dobrze!!! :D Moja dewiza jest taka że niekoniecznie kasa decyduje o realizacji marzeń!! W głównej mierze determinacja i upór!! Różnie ludziska dochodzą do ich spełnienia!! Ja wierzę że się uda Tobie, mi i wielu , wielu innym człowieczkom wykazującym odrobinę w/w cech!! No i trzymam kciuki za pracę!!! :D