Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennik Budowy C33 - Rozważny i Romantyczka

kasia64

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kasiu..co do projektu...Myślę pierwsza myśl NAJLEPSZEJSZĄ JEST!!! C-33 jest naprawdę zgrabnym domkiem...Do tego rozsądnie zaplanowanym. Duża kuchnia, salon w przyzwoitym wymiarze,wielkość , rozklad...nie nadwyręży kieszeni, a proponowane rozmieszczenie ekonomiczne i estetyczne..Spojrz na inne projekty( napewno nie raz je przeglądalaś :wink: 0 Czasami w duzych domach, takich powyżej 200m2 , kuchnia ma zaledwie 7m2, 9m2A u Ciebie 15m2! Rewelka!!! Przy takiej rodzince jak Twoja to wręcz wymarzona powierzchnia. Można zjeść, pobiesiadować, jak też wykazać się kulinarnie...A Tobie to akurat wgraj....A pieniążki zaoszczędzisz na projekcie..Jestem zdecydowanie za C-33. Ale to Twoje, Wasze decyzje, pieniążki i rozwiązania..Tylko Wy musicie o Tym zadecydować, bo tylko Wy będziecie ponosić konsekwecje swoich wyborow!!Mi wszyscy odradzali moje salonowe rozwiązania, a ja się uparlam) i jestem teraz, gdy mieszkam przekonana o trafności tej decyzji....

Aga no to możemy sobie podać rękę - zakładamy klub rozpieszczonych jedynaczek . :roll: :p :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dobry wieczór :lol:

Kłania się jedyna córeczka tatusia :lol: :lol:

Jedynaczka oczywiście :lol:

I Poznanianka, a to połączenie ZABÓJCZE :lol: :lol: :lol: :lol:

A tej śmietanki to na oko, żeby masa była gęsta ale nie za gęsta :lol:

Buziaki!