kasia64 10.06.2006 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Andrzejko chyba te klaskające łapki przeniosę sobie na pulpit co by mi nos ciągnęły w górę w chwilach zwątpienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.06.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.06.2006 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 NO SZLAG MOŻE TRAFIĆ NA TYCH URZĘDASÓW. Może generalizuję, bo pewnie czasem, niechcący , zdarzy się, że w takiej gminie pracuje jakiś CZŁOWIEK, ale jest to PRZYPADEK. Po prostu - maniana, maniana, nie pali się nie ??? Skąd ja to znam.... Trzymaj się MAŁA - pisz pisma, jedno za drugim i w końcu będą MUSIELI Ci coś odpowiedzieć, bo taki mają ustawowy obowiązek. Kibicuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 10.06.2006 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Nefer dzięki za wsparcie . Ostatnia rozmowa z gminą trochę mnie zdołowała i muszę złapać oddech żeby napisać.Ale napiszę bo nie zgadzam się na lekceważenie i już !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.06.2006 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Nefer dzięki za wsparcie . Ostatnia rozmowa z gminą trochę mnie zdołowała i muszę złapać oddech żeby napisać.Ale napiszę bo nie zgadzam się na lekceważenie i już !!! Nie daj się ! Pamiętaj, że obowiązuje i ch ustawa o Służbie cywilnej. A teraz jest ciepło na ten temat. Zajrzyj na stronę Urzędu Służby Cywilnej. Urzednicy mają obowiązki i masz prawo się na nich skarżyć. A wiem, że to ich na prawdę zaczyna boleć - szczególnie, jak nie dostają nagród. I zaczynają się bać. Twarda bądź nie miętka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 10.06.2006 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Neferko muszę złapać oddech bo od razu to napisałabym pismo używająć bardzo nieparlamentarnych wyrazów . A na stronę zaraz zajrzę.Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.06.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 Trzymam kciuki Zeby w końcu ta bajka była na stałę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 12.06.2006 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Trzymam kciuki Zeby w końcu ta bajka była na stałę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.06.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Trzymam kciuki Zeby w końcu ta bajka była na stałę I to jak najszybciej A papierologia jest czasami ciężka to prawda szczególnie jak są sprzeczne informacje Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 12.06.2006 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Trzymam kciuki Zeby w końcu ta bajka była na stałę I to jak najszybciej A papierologia jest czasami ciężka to prawda szczególnie jak są sprzeczne informacje Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 12.06.2006 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Uperdliwym Urzedasom mowimy NIE! Oj twrdym i asertywnym trzeba z nimi byc caly czas. I nie bac sie skarzyc! Trzymam kciuki za kolejny etap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 12.06.2006 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Uperdliwym Urzedasom mowimy NIE! Oj twrdym i asertywnym trzeba z nimi byc caly czas. I nie bac sie skarzyc! Trzymam kciuki za kolejny etap Dzięki. Byłam na działce i podładowałam akumulatorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 12.06.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Byłam na działce i podładowałam akumulatorki. Kasiu, jak to dobrze, że akumulatorki już podładowane. Teraz będziesz miała taką energię i siłę, że pokonasz każdego "URZĘDASA" P.S. Pigwa i bez na Twojej działeczce już rosły, czy sama sadziłaś (kiedy?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 12.06.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Bylaś na dzialce??? A jakim środkiem lokomocji??? PAMIETAJ!!!oSTATNIE OSTRZEŻENIE!!! jAK BĘDZIESZ JECHAĆ W TE STRONY MASZ OBOWIĄZKOWO ZAJŻEĆ DO NAS!!!!!Jak jeszcze raz się dowiem że Ty z rodzinką w te strony bokami...To ciupasem za kudełki wyszarpię!!!ZROZUMIANO!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 13.06.2006 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Adriano pigwa wysiana na działce ogrodniczej 2 lata temu,rok temu przesadzona do nas,bez z sadzonki od koleżanki z ogrodu (taki pojedynczy kijaszek był) sadzony do nas 2 lata temu,w zeszłym roku zwierzaki jakieś go pogryzły i był marny ale w tym roku wydobrzał. Alfredko jechaliśmy PKP i na pieszkom - w sumie prawie 2 godziny. jak będziemy zmotoryzowani to nie omieszkamy zawitać a na razie kicha....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 13.06.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Adriano pigwa wysiana na działce ogrodniczej 2 lata temu,rok temu przesadzona do nas,bez z sadzonki od koleżanki z ogrodu (taki pojedynczy kijaszek był) sadzony do nas 2 lata temu,w zeszłym roku zwierzaki jakieś go pogryzły i był marny ale w tym roku wydobrzał. Pigwa wysiana - i taka już duża ? Bez, mimo podgryzania, już ma chyba dwie gałązki ? Pięnie Ci rosną (i szybko) Twoje krzaczki i to tak bez specjalnego podlewania... no, ... no Co to będzie jak już zaczniesz o nie codziennie dbać ? Wyrośnie wszystko po same chmury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 13.06.2006 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Adrianko ja kocham grzebać w ziemi i rozmawiać ze swoimi roślinkami. A dom buduje też po to aby MIEĆ SWÓJ TAJEMNICZY OGRÓD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 13.06.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Kasiu, rozmowa z roślinami - to konieczność, gdy się chce by pięknie rosły. A więc widać, że dużo z nimi rozmawiasz . Podobno rośliny reagują również na muzykę . Warto im puścić płytę np. z muzyką Mocarta lub relaksacyjną. Również marzę o swoim Tajemniczym Ogrodzie ... ...ach ! te marzenia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 13.06.2006 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Adriano ktoś mądry powiedział, że marzenia są po to aby je realizować. Co do roślin na działce to były zawsze sadzone do dziury wysypanej dobrą ziemią i obficie podlane.A potem to już bywało różnie,ale raz na dwa tygodnie latem zawsze tam jezdziliśmy ,oczywiście z baniakami wody i nawozem z dżownic amerykańskich- HUMVIT lub BIOHUMUS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 13.06.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Aaaa! To jesteście jednak wspaniale przygotowani do odwiedzin działeczki . A ja już myślałam, że to tak samo z siebie Pozdrówka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts