Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennik Budowy C33 - Rozważny i Romantyczka

kasia64

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Adrianko ja kocham grzebać w ziemi i rozmawiać ze swoimi roślinkami. :oops: A dom buduje też po to aby MIEĆ SWÓJ TAJEMNICZY OGRÓD. :wink:

To dokładnie tak, jak ja kasiu. I już nie mogę się doczekać, kiedy wieczorkiem, po kolacji, kiedy już zrobi sie chłodniej, będę mogła ubrudzić rączki ziemią. Z tym brudzeniem, to może trochę przesadziłam, bo pracuję w rękawiczkach, ale zawsze to przyjemność i nie ma lepszego zajęcia na odstresowanie. A jaka satysfakcja, jak wszystko zakwita :p :p :p :p :p :p

kasiu, życzę, aby ten wymarzony domek z ogródkiem urósł jak najszybciej. A kroki widzę czynicie w tym kierunku najwłaściwsze. (Trochę tułaczki- a potem radocha z własnych kątków)

powodzenia

witam! a ja tu przerwe na chwile babskie gadanie ;) widze że kuliżanka tez niedługo zaczenie stawiać cegłe na cegłe. no to jesteśmy na podobnym etapie :) co prawda pozwolenie na budowe juz mamy ale czekamy na kredyt a to chyba potrwa.

tak wiec pozdrawiam i do usłyszenia:)

świercz

Po takich ważnych ustaleniach odwiedziłam

alfredkę w pracy z którą się wyściskałam i podzieliłam radosnymi nowinami. :lol: :lol: :lol:

I dobrze zrobiłaś kasiu. To teraz czekamy niecierpliwie na pozostałe kilka świstków (w tym najważniejszy) i do dzieła, tzn do łopaty :wink: :wink: :wink: