Aga J.G 20.06.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Ago ale ty fajnie umiesz pocieszać. Dzięki za odpowiedz w sprawie mieszkania.Mogę z czystym sumieniem życzyć sobie zaliczki.Pozdrowionka. Jasne że możesz nawet powinnas W końcu teraz też będzie trochę wydatków Bardzo się cieszę że pomagam Powiedz nie mam racji - wariatki jak nic ale najważniejsze że nam z tym wariactwem dobrze i jesteśmy szczęśliwe a rozterki podobno przywilej człowieka myslącego Jak on się tam zwał homo coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 20.06.2006 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Aga dobrze że mamy chociaż rozterki bo było z nami całkiem zle a tak one ras ratują i do homo cośtam nas upodobniają. Jedno wiem na pewno : WIEM ŻE ŻYJĘ i moja rodzinka się nie nudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siłaczka 20.06.2006 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Kasiu, wiesz, że ja ci cały czas kibicuję. Aż mi serce podskoczyło, jak napisałaś o podjętych decyzjach. Doskonale rozumiem twoje rozterki... I nawet trochę mi lżej, że nie tylko ja mam cykora. Trudno jest czasami, ale warto! Za żadne pieniądze nie można kupić tej frajdy z budowania. Będzie dobrze! Aha: jak na razie budowanie całkiem nieźle robi małżeństwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 20.06.2006 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Silaczko witaj Cieszę się że jesteś pokrewną duszą i dzięki za kibicowanie.Dylematy nikogo nie omijają - niestety Ale jak coś się zaczyna - wtedy trzeba dokończyć.Wydaje mi się że początki są najtrudniejsze , bo jak już się rozpędzisz to ciągniesz dalej.Powodzenia i pozdrowionka. Tez do was zaglądam - ale u Was takie fachowe dyskusje,że boję sie napisać bo doświadczenia przede mną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siłaczka 20.06.2006 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Tez do was zaglądam - ale u Was takie fachowe dyskusje,że boję sie napisać bo doświadczenia przede mną. E tam, wkurzają mnie tylko... Może im założę jakiś osobny wątek, a ja znów będę mogła gościć budujące dziewczyny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 20.06.2006 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 siłaczko rzeczywiście,niektóre komentarze mogą wkurzać ale trzeba sobie tłumaczyć że ludzie chcą dobrze i chcą pomóc i chwała im za to. Dla mnie najważniejsze jest to że ludzie na forum potrafią mnie wspierać i pocieszać w chwilach zwątpienia - sama też staram się mobilizować pozytywnie tych, którzy mają doły budowlane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.06.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 siłaczko rzeczywiście,niektóre komentarze mogą wkurzać ale trzeba sobie tłumaczyć że ludzie chcą dobrze i chcą pomóc i chwała im za to. Dla mnie najważniejsze jest to że ludzie na forum potrafią mnie wspierać i pocieszać w chwilach zwątpienia - sama też staram się mobilizować pozytywnie tych, którzy mają doły budowlane. PRAWDA PRAWDA PRAWDA :) http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/g030.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 20.06.2006 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 siłaczko rzeczywiście,niektóre komentarze mogą wkurzać ale trzeba sobie tłumaczyć że ludzie chcą dobrze i chcą pomóc i chwała im za to. Dla mnie najważniejsze jest to że ludzie na forum potrafią mnie wspierać i pocieszać w chwilach zwątpienia - sama też staram się mobilizować pozytywnie tych, którzy mają doły budowlane. PRAWDA PRAWDA PRAWDA :) http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/g030.gif Samo życie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 20.06.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Kasiu, bardzo się cieszę, że znaleźliście kupca na mieszkanko ! . To SUPER wiadomość ! . Maszyna ruszyła ! Obawy i lęki chyba zawsze będą nas męczyć. Takie to nasze życie . Często przychodzą chwile zwątpienia i strach . Zadajemy sobie pytanie - czy podołamy ??? PODOŁACIE !!! DACIE RADĘ !!! Przy Twojej wielkiej i nieodpartej chęci UDA SIĘ WAM ! . Chcieć to móc ! Jestem z Wami ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 20.06.2006 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Kasiu, bardzo się cieszę, że znaleźliście kupca na mieszkanko ! . To SUPER wiadomość ! . Maszyna ruszyła ! Obawy i lęki chyba zawsze będą nas męczyć. Takie to nasze życie . Często przychodzą chwile zwątpienia i strach . Zadajemy sobie pytanie - czy podołamy ??? PODOŁACIE !!! DACIE RADĘ !!! Przy Twojej wielkiej i nieodpartej chęci UDA SIĘ WAM ! . Chcieć to móc ! Jestem z Wami ! Adriano dzięki. Życie już mnie nauczyło ,że to co piękne i wartościowe nie przychodzi łatwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.06.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Ale jakie potem jest szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 20.06.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 KASIA MA DWIE BABKI! KASIA MA DWIE BABKI! KASIA MA DWIE BABKI! Nie mam doświadczeń, ale ŻYCZĘ CI JAK NAJLEPSZYCH!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.06.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Życie już mnie nauczyło ,że to co piękne i wartościowe nie przychodzi łatwo. Rzeczy NAPRAWDĘ piękne i wartościowe dostajemy od życia za darmo: miłość, przyjaźń, dobre słowo, łzy szczęścia.... Reszta to tylko wisienka na torcie :):) Trzeba czasem o nią trochę powalczyć, ale ... spokojnie ... byle do przodu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 20.06.2006 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Kasia Na Święta Wielkanocne, przyjadę do TWOJEGO DOMKU NA KAWKĘ I JAJECZKO...... Nie musisz mnie zapraszać ....I tak przyjadę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 21.06.2006 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Ale jakie potem jest szczęście Właśnie Ago moim celem jest kawka na tarasie w popołudniowym słońcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 21.06.2006 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 KASIA MA DWIE BABKI! KASIA MA DWIE BABKI! KASIA MA DWIE BABKI! Nie mam doświadczeń, ale ŻYCZĘ CI JAK NAJLEPSZYCH!!!! Mam dwie babki,mam Mam je między innymi dzięki takim BABKOM JAK TY!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 21.06.2006 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Życie już mnie nauczyło ,że to co piękne i wartościowe nie przychodzi łatwo. Rzeczy NAPRAWDĘ piękne i wartościowe dostajemy od życia za darmo: miłość, przyjaźń, dobre słowo, łzy szczęścia.... Reszta to tylko wisienka na torcie :):) Trzeba czasem o nią trochę powalczyć, ale ... spokojnie ... byle do przodu :) Neferko - mamy różne doświadczenia życiowe,bardzo rózne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 21.06.2006 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Kasia Na Święta Wielkanocne, przyjadę do TWOJEGO DOMKU NA KAWKĘ I JAJECZKO...... Nie musisz mnie zapraszać ....I tak przyjadę!!!! Ja wiem i Ty to wiesz - dla Ciebie mój dom będzie zawsze OTWARTY !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.06.2006 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Kasiu jeszcze musze Ci powiedziec, ze snic bedziesz o budowaniu tego domku... Ja wczoraj w nocy meczylam sie strasznie wylewkami... A nie wiem czy nasze dziecko tez czasami nie budowalo we snie, bo wstal o 4 rano i caly dzien nawet nie mysli o spaniu.... Dlatego rano po 6 pojechalismy z tata polewac te wylewki... No i fajnie sie stalo, bo jeszcze domu o tej porze nie widzialam... Mowie Ci Kasiu budowa to takie slodkie zwariowanie... Wszystko przed Tobą..., a kto wie, moze i mnie droga kiedys zaprowadzi na ta kawke i ciastko w Twoim pieknym domciu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 21.06.2006 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Zeljko niech Cię dobre duszki przywiodą na tą kawkę , z całego serducha będę Cię oczekiwać Wszystkie wrażenie budowlane przede mną................. http://img147.imageshack.us/img147/3921/smileyhug3of.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts