Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennik Budowy C33 - Rozważny i Romantyczka

kasia64

Recommended Posts

Ago ale ty fajnie umiesz pocieszać. :lol: :D Dzięki za odpowiedz w sprawie mieszkania.Mogę z czystym sumieniem życzyć sobie zaliczki.Pozdrowionka. :p :p :p

Jasne że możesz nawet powinnas :)

W końcu teraz też będzie trochę wydatków :)

Bardzo się cieszę że pomagam :D

Powiedz nie mam racji - wariatki jak nic ale najważniejsze że nam z tym wariactwem dobrze i jesteśmy szczęśliwe a rozterki podobno przywilej człowieka myslącego :wink: :) :o :roll:

Jak on się tam zwał homo coś :wink: :)

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kasiu, wiesz, że ja ci cały czas kibicuję. :D Aż mi serce podskoczyło, jak napisałaś o podjętych decyzjach. Doskonale rozumiem twoje rozterki... I nawet trochę mi lżej, że nie tylko ja mam cykora. :wink:

Trudno jest czasami, ale warto! Za żadne pieniądze nie można kupić tej frajdy z budowania. Będzie dobrze! :lol:

Aha: jak na razie budowanie całkiem nieźle robi małżeństwu. :oops:

Silaczko witaj :lol: Cieszę się że jesteś pokrewną duszą i dzięki za kibicowanie.Dylematy nikogo nie omijają - niestety :-?

Ale jak coś się zaczyna - wtedy trzeba dokończyć.Wydaje mi się że początki są najtrudniejsze , bo jak już się rozpędzisz to ciągniesz dalej.Powodzenia i pozdrowionka. :p :p :p

Tez do was zaglądam - ale u Was takie fachowe dyskusje,że boję sie napisać bo doświadczenia przede mną. :oops: :wink:

siłaczko rzeczywiście,niektóre komentarze mogą wkurzać ale trzeba sobie tłumaczyć że ludzie chcą dobrze i chcą pomóc i chwała im za to.

Dla mnie najważniejsze jest to że ludzie na forum potrafią mnie wspierać i pocieszać w chwilach zwątpienia - sama też staram się mobilizować pozytywnie tych, którzy mają doły budowlane. :lol: :lol: :lol:

siłaczko rzeczywiście,niektóre komentarze mogą wkurzać ale trzeba sobie tłumaczyć że ludzie chcą dobrze i chcą pomóc i chwała im za to.

Dla mnie najważniejsze jest to że ludzie na forum potrafią mnie wspierać i pocieszać w chwilach zwątpienia - sama też staram się mobilizować pozytywnie tych, którzy mają doły budowlane. :lol: :lol: :lol:

PRAWDA PRAWDA PRAWDA :):)

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/g030.gif

PRAWDA PRAWDA PRAWDA :):)

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/g030.gif

Samo życie.... :p

Kasiu,

bardzo się cieszę, że znaleźliście kupca na mieszkanko ! :D . To SUPER wiadomość ! :D . Maszyna ruszyła ! :D

Obawy i lęki chyba zawsze będą nas męczyć. Takie to nasze życie 8) :-? . Często przychodzą chwile zwątpienia i strach :o . Zadajemy sobie pytanie - czy podołamy ???

PODOŁACIE !!! DACIE RADĘ !!! Przy Twojej wielkiej i nieodpartej chęci UDA SIĘ WAM ! :D :p . Chcieć to móc !

Jestem z Wami ! :p

Kasiu,

bardzo się cieszę, że znaleźliście kupca na mieszkanko ! :D . To SUPER wiadomość ! :D . Maszyna ruszyła ! :D

Obawy i lęki chyba zawsze będą nas męczyć. Takie to nasze życie 8) :-? . Często przychodzą chwile zwątpienia i strach :o . Zadajemy sobie pytanie - czy podołamy ???

PODOŁACIE !!! DACIE RADĘ !!! Przy Twojej wielkiej i nieodpartej chęci UDA SIĘ WAM ! :D :p . Chcieć to móc !

Jestem z Wami ! :p

Adriano dzięki. :p

Życie już mnie nauczyło ,że to co piękne i wartościowe nie przychodzi łatwo. :wink:

Życie już mnie nauczyło ,że to co piękne i wartościowe nie przychodzi łatwo. :wink:

Rzeczy NAPRAWDĘ piękne i wartościowe dostajemy od życia za darmo:

miłość, przyjaźń, dobre słowo, łzy szczęścia....

Reszta to tylko wisienka na torcie :):):):) Trzeba czasem o nią trochę powalczyć, ale ... spokojnie ... byle do przodu :):)

Rzeczy NAPRAWDĘ piękne i wartościowe dostajemy od życia za darmo:

miłość, przyjaźń, dobre słowo, łzy szczęścia....

Reszta to tylko wisienka na torcie :):):):) Trzeba czasem o nią trochę powalczyć, ale ... spokojnie ... byle do przodu :):)

Neferko - mamy różne doświadczenia życiowe,bardzo rózne :roll: :roll: :p

Kasiu jeszcze musze Ci powiedziec, ze snic bedziesz o budowaniu tego domku...

Ja wczoraj w nocy meczylam sie strasznie wylewkami... :lol: A nie wiem czy nasze dziecko tez czasami nie budowalo we snie, bo wstal o 4 rano i caly dzien nawet nie mysli o spaniu....

Dlatego rano po 6 pojechalismy z tata polewac te wylewki... :lol: No i fajnie sie stalo, bo jeszcze domu o tej porze nie widzialam...

Mowie Ci Kasiu budowa to takie slodkie zwariowanie... :wink: Wszystko przed Tobą..., a kto wie, moze i mnie droga kiedys zaprowadzi na ta kawke i ciastko w Twoim pieknym domciu.... :wink: