Adriano Komputero 21.06.2006 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Mmmm .... ale mi zapachniało .... (tą kawką... mmmmm... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 21.06.2006 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Adriano czyżbyś miała wątpliwości co do kawki? Rzut beretem będzie od Was do nas i kawka będzie na Was też czekała i pachniała,na tarasie oczywiście http://img359.imageshack.us/img359/3676/espresso6he.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.06.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Ale jakie potem jest szczęście Właśnie Ago moim celem jest kawka na tarasie w popołudniowym słońcu Życzę Ci tej kawy jak najszybciej bo ja już wiem jak smakuje Niebo w gębie Trzymam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 21.06.2006 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 No, to teraz z górki!!! :D Kasiorka z mieszkania będzie, Papierzyska z głowy, Ekipa pewnie już zaklepana - rozpędźżesz tą lokomotywę budowlaną i zrób z niej Super Expres Pośpieszny!!! Niech Ci się mury szybciutko wysmykną do góry!!! My tu wszyscy czekamy na Ciebie i Twoje C33!!! Pozdrawiam!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.06.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Ale jakie potem jest szczęście Właśnie Ago moim celem jest kawka na tarasie w popołudniowym słońcu Życzę Ci tej kawy jak najszybciej bo ja już wiem jak smakuje Niebo w gębie Trzymam kciukasy Kasiu ważne jest zacząć a więc podjąć odpowiednią decyzję, ze budujesz a potem tylko byle zaczać robić to już potem jedno za drugim się splata i jakoś tak idzie do przodu, raz szybciej raz strasznie wolno ale do przodu do celu Wierzę że tą kawkę wymarzoną wypijesz na własnym tarasie bardzo szybko Pozdrówaniam cię mocniucho A Super Expres Pośpieszny niecch pruje ile sił na pod maską czy tam w swoich silnikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 22.06.2006 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Aga ostatnio w ramach relaksu zamykam oczy i widzę się na tarasie przy tej kawce( tym łatwiej mi to zobaczyć bo od 2 lat mam już stół i dwie ławy na taras ) Gryfpcu nie mogę przyspieszać(na razie) bo nie mam umowy na sprzedaż mieszkania - staram się być pojętną uczennicą życia i ćwiczę się w cierpliwości Andrzejko to wspaniałe uczucie dzielić wiarę w to że się uda z innymi DZIĘKI KOCHANI ZA TO ŻE JESTEŚCIE Z NAMI http://img145.imageshack.us/img145/6294/363165bp7og.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.06.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 No niestety - chętni na mieszkanie nie mają kasy na zadatek, nie wiedzą czy dostaną 100% kredytu na mieszkanie .I jesteśmy dalej w polu. wiem, co przeżywasz. Moi rodzice też sprzedawali mieszkanie, pod koniec to już mieli dosyć tych ciągłych wycieczek. Ale wreszcie się udało i już w tym roku zamieszkają w swoim nowym domku. Musi się udać. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 22.06.2006 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 No niestety - chętni na mieszkanie nie mają kasy na zadatek, nie wiedzą czy dostaną 100% kredytu na mieszkanie .I jesteśmy dalej w polu. wiem, co przeżywasz. Moi rodzice też sprzedawali mieszkanie, pod koniec to już mieli dosyć tych ciągłych wycieczek. Ale wreszcie się udało i już w tym roku zamieszkają w swoim nowym domku. Musi się udać. Pozdrawiam. Olkalybowa jestem trochę ..........,nawet nie wiem jak określić nasz stan ducha - chcemy już ruszać do boju.... a tu blee......... Ale coż - WŁAŚNIE ŻE DAMY RADĘ I JUŻŻŻŻŻŻŻ Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.06.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Kasiu, jak nie ci, to kupia inny, tacy co maja za co. Zobaczysz, nie obrocisz sie dobrze, a bedzie nowy kupiec. Mowie Ci!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 23.06.2006 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 kasiu64 spokojnie, sprzedasz mieszkanko i to szybciej niż się spodziewasz, moi znajomi też się tak borykali aż nagle wpadło małżeństwo z gotówką i kupili miszkanie. Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 23.06.2006 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Trzymajcie te kciuki dziewczyny bo ja cosik nerwowa sie robie i mezus tez juz chce ruszac do boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 23.06.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 A my chłopaki też możemy trzymać kciuki?! Ja bez pytania i tak trzymam i wiem, że już niedługo sprzedacie to mieszkanko, zobaczysz! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 23.06.2006 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Gryfpcu Twoje kciuki też są bardzo potrzebne - chyba nie masz wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 23.06.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 No niestety - chętni na mieszkanie nie mają kasy na zadatek, nie wiedzą czy dostaną 100% kredytu na mieszkanie .I jesteśmy dalej w polu. _________________ a nie mogą sied owiedzić jak im zależy na mieszkaniu Kciukaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 23.06.2006 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Andrzejko okazuje się że młodzi mają 10.000,- w kieszeni tylko nie chcą dać Ale byli następni oglądacze i od nowa Polska Ludowa-znowu życiowa lekcja cierpliwości Dzisiaj się znieczulam czerwonym winem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 23.06.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Adriano czyżbyś miała wątpliwości co do kawki? Rzut beretem będzie od Was do nas i kawka będzie na Was też czekała i pachniała,na tarasie oczywiście http://img359.imageshack.us/img359/3676/espresso6he.jpg Kasiu ja wierzę, że kupiec zaraz się znajdzie i ta kawka na tarasie będzie z EXPRESU Jeszcze troszkę , nie martw się ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.06.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Kupiec bedzie i to w nastepnym tygodniu, po niedzieli, bo mi sie tak snilo... Oby!!! Trzyam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 24.06.2006 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Adriano ekspres jest a reszta zobaczymy Zeljko trzymam Cie za slowo bo skrzydelka mi troche opadly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 26.06.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Kasia,Oby tak dalej, widzę, że jedziemy na jednym wózku, my złożyliśmy papiery przed Bożym Ciałem i podobno gdzieś koło września powinniśmy otzrymać pozwolenie...Nie poddadwaj się, my jak wiesz też mamy już spory staż w załatwianiu tej sprawy. Ostatnio wpadł mi dokument wydany w 2004r, że nasza działka rolno-leśna bez prawa zabudowy. Nawet nie pamiętałem tego dokumentu, ale zawsze doniedawna ten nasz teren był w planie perspektywicznym przeznaczony pod rekreację, ale nie budowę, czy rozbudowę. Dopiero nasze wejście do Unii zlikwidowało sare plany i zobowiązało do zrobienia nowych i dlatego wygraliśmy. Pozdrawiamy, trzymajmy się bo daleka i wyboista droga przd Nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 26.06.2006 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Zygmorek dzieki za mile slowo - rzeczywiscie dluga droga przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts