Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennik Budowy C33 - Rozważny i Romantyczka

kasia64

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No, to teraz z górki!!!

:D :D :D

Kasiorka z mieszkania będzie, Papierzyska z głowy, Ekipa pewnie już zaklepana - rozpędźżesz tą lokomotywę budowlaną i zrób z niej Super Expres Pośpieszny!!! Niech Ci się mury szybciutko wysmykną do góry!!! My tu wszyscy czekamy na Ciebie i Twoje C33!!!

Pozdrawiam!!!

:D :D :D

Ale jakie potem jest szczęście :)

Właśnie

Ago moim celem jest kawka na tarasie w popołudniowym słońcu :lol: :lol: :lol: :lol:

Życzę Ci tej kawy jak najszybciej bo ja już wiem jak smakuje :)

Niebo w gębie :)

Trzymam kciukasy :)

Kasiu ważne jest zacząć a więc podjąć odpowiednią decyzję, ze budujesz a potem tylko byle zaczać robić to już potem jedno za drugim się splata i jakoś tak idzie do przodu, raz szybciej raz strasznie wolno ale do przodu do celu 8)

Wierzę że tą kawkę wymarzoną wypijesz na własnym tarasie bardzo szybko :p 8)

Pozdrówaniam cię mocniucho 8) 8)

A

Super Expres Pośpieszny

niecch pruje ile sił na pod maską czy tam w swoich silnikach 8) 8) 8)

Aga ostatnio w ramach relaksu zamykam oczy i widzę się na tarasie przy tej kawce( tym łatwiej mi to zobaczyć bo od 2 lat mam już stół i dwie ławy na taras :oops: )

Gryfpcu nie mogę przyspieszać(na razie) bo nie mam umowy na sprzedaż mieszkania - staram się być pojętną uczennicą życia i ćwiczę się w cierpliwości :roll:

Andrzejko to wspaniałe uczucie dzielić wiarę w to że się uda z innymi :p

DZIĘKI KOCHANI ZA TO ŻE JESTEŚCIE Z NAMI

http://img145.imageshack.us/img145/6294/363165bp7og.gif

No niestety - chętni na mieszkanie nie mają kasy na zadatek, nie wiedzą czy dostaną 100% kredytu na mieszkanie .I jesteśmy dalej w polu.

:( wiem, co przeżywasz. Moi rodzice też sprzedawali mieszkanie, pod koniec to już mieli dosyć tych ciągłych wycieczek. Ale wreszcie się udało i już w tym roku zamieszkają w swoim nowym domku. Musi się udać.

Pozdrawiam.

No niestety - chętni na mieszkanie nie mają kasy na zadatek, nie wiedzą czy dostaną 100% kredytu na mieszkanie .I jesteśmy dalej w polu.

:( wiem, co przeżywasz. Moi rodzice też sprzedawali mieszkanie, pod koniec to już mieli dosyć tych ciągłych wycieczek. Ale wreszcie się udało i już w tym roku zamieszkają w swoim nowym domku. Musi się udać.

Pozdrawiam.

Olkalybowa jestem trochę ..........,nawet nie wiem jak określić nasz stan ducha - chcemy już ruszać do boju.... :roll: a tu blee......... :-?

Ale coż - WŁAŚNIE ŻE DAMY RADĘ I JUŻŻŻŻŻŻŻ :wink:

Pozdrowionka :p :p :p

Adriano czyżbyś miała wątpliwości co do kawki? Rzut beretem będzie od Was do nas i kawka będzie na Was też czekała i pachniała,na tarasie oczywiście :lol: :lol: :lol: :lol:

http://img359.imageshack.us/img359/3676/espresso6he.jpg

Kasiu ja wierzę, że kupiec zaraz się znajdzie i ta kawka na tarasie będzie z EXPRESU :D :D :D

Jeszcze troszkę , nie martw się ! :p

Kasia,

Oby tak dalej, widzę, że jedziemy na jednym wózku, my złożyliśmy papiery przed Bożym Ciałem i podobno gdzieś koło września powinniśmy otzrymać pozwolenie...

Nie poddadwaj się, my jak wiesz też mamy już spory staż w załatwianiu tej sprawy. Ostatnio wpadł mi dokument wydany w 2004r, że nasza działka rolno-leśna bez prawa zabudowy. Nawet nie pamiętałem tego dokumentu, ale zawsze doniedawna ten nasz teren był w planie perspektywicznym przeznaczony pod rekreację, ale nie budowę, czy rozbudowę. Dopiero nasze wejście do Unii zlikwidowało sare plany i zobowiązało do zrobienia nowych i dlatego wygraliśmy.

Pozdrawiamy,

trzymajmy się bo daleka i wyboista droga przd Nami.