andrzejka 15.11.2005 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Jak coś się będzie działo to pisz koniecznie CZekam na wieści Na dobre oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 15.11.2005 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Czekamy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.11.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2005 I co chyba nic Nic to dalej czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 17.11.2005 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Kochane ludki forumowe! Jest dobrze,a będzie lepiej.Od jutra nauka programu komputerowego do nowej pracy-mam stracha-ale chcieć to móc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.11.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Kochane ludki forumowe! Jest dobrze,a będzie lepiej.Od jutra nauka programu komputerowego do nowej pracy-mam stracha-ale chcieć to móc. Kasia to gratulki ogromniaste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.11.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 I coś do świętowania http://www.wina-mp.pl/ofe/ap71_t.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 17.11.2005 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Kochani jesteście Mam stracha albo boja,jak kto woli. Swiętować będę po I wypłacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.11.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Kochani jesteście Mam stracha albo boja,jak kto woli. Swiętować będę po I wypłacie. zaraz tam kochani a strach to chyba normalne jak coś nowego ma być ty lepiej składaj grosz do grosza na adaptację a świętowąc to wirtualnie będziemy a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 17.11.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Jejku....GRATULACJE Toż to wazne wydarzenie!!! Od dziś będzie tylko lepiej... Jednak marzenia o domu i chęć realizacji, to ogromna siła sprawcza- samego dobrego!!!Życzę Ci samych powyżek i premii Jak również godnej podstawy wypłaty Zbieraj grosz do grosza i szybciutko się buduj..Przecież my prawie sąsiadki, a ogródki i grile czekają...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siłaczka 17.11.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 Ja też gratuluję! Będziesz Kobietą Pracującą! Kibicuję Ci po cichutku, trzymam kciuki. Jak Tobie się uda, to nam może też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 18.11.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Kasiu! Bardzo się cieszę,że Ci się udało!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 21.11.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Tyle czasu trwała cisza w dzienniku.Cóż mgła zasnuła widoki na nowy dom.Ale,ale wracam do rzeszy ludków pracujących zawodowo i będę tę mgłę rozwiewać comiesięcznymi wypłatami,może do wiosny widoki będą wyrażniejsze.A potem słonko zacznie jaśniej świecić i do roboty, do boju!! Tak tak - ostatnie spokojniesze miesiące przed Wami, a potem to już wszystko stanie na głowie. Mam nadzieję, że i kasiorki przybędzie więcej niż liczycie i zapas energii zgromadzony przez zimę będzie wystarczający na nadchodzący sezon, a wprowadzicie się szybciej niż sądzicie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.11.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Skoro zaczynasz pracować to zapewne zarasz ruszysz z budową!! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.11.2005 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Piekny bedziecie mieli widok, Kasiu. Taka zielen! Bardzo ladnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.11.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Ale masz piękne widoczki Kasiu Jak juz umiesz to wklejaj fotki bo są super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.11.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Ladna okolica Kasiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 22.11.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Tereny to masz piękne!!! nawet nie miałam świadomości o urodzie tego rejonu!! A co z pracą? Daj znać co się dzieje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.11.2005 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Piękne widoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.11.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Gratuluję widoków!!! A tam w oddali to morza nie widać? Na prawdę nic tylko budować się. W takie okolicy to grzech, by ziemia leżała odłogiem i by nikt coddziennie nie delektował się takimi widokami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 23.11.2005 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Wiecie, jak zaglądam do komentarzy to od razu lżej mi na duszy.oczy mi się powiększają i zaczynam się uśmiechać -terapia pozytywna DZIEKUJE ZA SŁOWA OTUCHY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts