Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennik Budowy C33 - Rozważny i Romantyczka

kasia64

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mały ja to już bym była ale wiesz jak jest dom, praca dzieci jak to mawia nasz kolega Zalatana jestem nie mam czasu :wink: :)

Ale napewno kiedys przyjadę :) może szybciej niż myślicie :wink: :)

Co za wypadek ??? Ja nic nie wiem ??? :o :roll:

Kasiu co do papierów to dzwoń i ponaglaj inaczej pani może zapomnieć 8)

Kasiu co do sprzedaży mieszkania to chyba lepiej trafić nie można - moje Wwwwiewiórki w KS mówią, że mają szał - ludzie kupują w trójmieście co im w ręce wpadnie...

Aga - oprócz "dzienników" radziłbym czytać równiez inne działy - możnma się ustrzec przed błędami na budowie, dowiedzieć o nowościach z życia wziętych (nie mówię o polityce ;-)) i takie tam bzdety... :-D

Kasiu co do sprzedaży mieszkania to chyba lepiej trafić nie można - moje Wwwwiewiórki w KS mówią, że mają szał - ludzie kupują w trójmieście co im w ręce wpadnie...

Aga - oprócz "dzienników" radziłbym czytać równiez inne działy - możnma się ustrzec przed błędami na budowie, dowiedzieć o nowościach z życia wziętych (nie mówię o polityce ;-)) i takie tam bzdety... :-D

Mały ja osttanio mam bardzo mało czasu na Forum nawet dzienniki zaniedbuje, ale tutaj łatwomi nadrobić zaległości bo wiem co czytam na resztę Forum brak czasu :cry:

Kasia co to są trzy tygodnie w stosunku do wieczności :wink: Planuj, planuj kobito, urzędasami się nie przejmuj....Koleżankę Alfredę nawiedzaj jak najczęściej, bo pod bokiem masz najlepsza kopalnię pomysłów : jak zrobić, zeby dobrze zrobić, szybko zrobić, łądnie zrobić :p O kieckach pogadacie po budowie :wink:

P.S. A jak bedziesz, to ściskaj ją moooooocno!!!!!

Kasia co to są trzy tygodnie w stosunku do wieczności :wink: Planuj, planuj kobito, urzędasami się nie przejmuj....Koleżankę Alfredę nawiedzaj jak najczęściej, bo pod bokiem masz najlepsza kopalnię pomysłów : jak zrobić, zeby dobrze zrobić, szybko zrobić, łądnie zrobić :p O kieckach pogadacie po budowie :wink:

P.S. A jak bedziesz, to ściskaj ją moooooocno!!!!!

OK,OK,OK :p