_Beti_ 29.06.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 oj przypomniałaś mi jak moja pani od papierkowej roboty milczała doprowadzało mnie to do furii ale co zrobić trzeba czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.06.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Mały ja to już bym była ale wiesz jak jest dom, praca dzieci jak to mawia nasz kolega Zalatana jestem nie mam czasu Ale napewno kiedys przyjadę może szybciej niż myślicie Co za wypadek ??? Ja nic nie wiem ??? Kasiu co do papierów to dzwoń i ponaglaj inaczej pani może zapomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 29.06.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Kasiu co do sprzedaży mieszkania to chyba lepiej trafić nie można - moje Wwwwiewiórki w KS mówią, że mają szał - ludzie kupują w trójmieście co im w ręce wpadnie... Aga - oprócz "dzienników" radziłbym czytać równiez inne działy - możnma się ustrzec przed błędami na budowie, dowiedzieć o nowościach z życia wziętych (nie mówię o polityce ) i takie tam bzdety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 30.06.2006 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Kochani forumowicze Beti zaraz do baby zadzwonię Aga jesteś usprawiedliwiona - niestety mały czytam nie tylko dzienniki,a Żonce potrzeba czasu aby doszła do siebie,tylko ona taka aktywna i ciężko jej się z tym pogodzić Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.06.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Kasiu trzymam kciuki za to mieszkanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 30.06.2006 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Zeljka trzymaj,trzymaj żeby Twój sen się spełnił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 30.06.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 kasiu, jeżeli masz aż tylu oglądaczy, to mieszkanka na pewno wkrótce się pozbędziesz. I wierzę mocno, że na Twoich warunkach. Ludzie inwestują w nieruchomości, bo ceny idą w górę z prędkością światła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 30.06.2006 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Tabalugo wszyscy tak mówią a ja niecierpliwa jestem. Chciałabym już coś robić,umawiać terminy i milion innych spraw gonić a tu czekanie i czekanie.Bez kasy ani rusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.06.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 To teraz trzeba czekac na pozwolenie ale już 1 krok poczyniony trzymma kciuki żeby trwało te 3 tygodnie i ani jednej chwili więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.06.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Kasiu co do sprzedaży mieszkania to chyba lepiej trafić nie można - moje Wwwwiewiórki w KS mówią, że mają szał - ludzie kupują w trójmieście co im w ręce wpadnie... Aga - oprócz "dzienników" radziłbym czytać równiez inne działy - możnma się ustrzec przed błędami na budowie, dowiedzieć o nowościach z życia wziętych (nie mówię o polityce ) i takie tam bzdety... Mały ja osttanio mam bardzo mało czasu na Forum nawet dzienniki zaniedbuje, ale tutaj łatwomi nadrobić zaległości bo wiem co czytam na resztę Forum brak czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin B 30.06.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Gratulacje z tymi papierami. Pamiętam jak dziś jak sam przebierałem nogami w oczekiwaniu na pozwolenie. No a potem to już tylko trzeba się upić i brać się ostro do roboty. Coś czuję, że do tego czasu sprzedaż mieszkania będziecie mieli już za sobą. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 30.06.2006 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Kochani jesteście wszyscy. Dzięki za doping. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 30.06.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Kasia co to są trzy tygodnie w stosunku do wieczności Planuj, planuj kobito, urzędasami się nie przejmuj....Koleżankę Alfredę nawiedzaj jak najczęściej, bo pod bokiem masz najlepsza kopalnię pomysłów : jak zrobić, zeby dobrze zrobić, szybko zrobić, łądnie zrobić O kieckach pogadacie po budowie P.S. A jak bedziesz, to ściskaj ją moooooocno!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 30.06.2006 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Kasia co to są trzy tygodnie w stosunku do wieczności Planuj, planuj kobito, urzędasami się nie przejmuj....Koleżankę Alfredę nawiedzaj jak najczęściej, bo pod bokiem masz najlepsza kopalnię pomysłów : jak zrobić, zeby dobrze zrobić, szybko zrobić, łądnie zrobić O kieckach pogadacie po budowie P.S. A jak bedziesz, to ściskaj ją moooooocno!!!!! OK,OK,OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 30.06.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 No i dzięki za sugestię co do ogłoszenia o sprzedaży mieszkania. Dobre to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 30.06.2006 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 iwuś przez nasz błąd wyznaczenia terminu straciliśmy 1 cały miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.06.2006 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Teraz za to możesz udzielać rad Będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 30.06.2006 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Teraz za to możesz udzielać rad Będzie dobrze Aga prędzej będzie to ostrzeganie aby inni uczyli się na moich a nie na swoich błędach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.06.2006 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Teraz za to możesz udzielać rad Będzie dobrze Aga prędzej będzie to ostrzeganie aby inni uczyli się na moich a nie na swoich błędach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 30.06.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Kasiu dziś rozmawiałem z jeszcze inną koleżanką z KW (tym razem Wejherowo) i potwierdziła szał mieszkaniowy...może przysiądź nad tym bardziej? Sam nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts