Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennik Budowy C33 - Rozważny i Romantyczka

kasia64

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A myśmy z żonką byli dziś na Waszej działce...i wcale nie pytaj kto kogo wyciągnął (szykujemy się do rajdu mieszanego "Gringo"). Sąsiad widzę zaczął walczyć z robotami...a myśmy sobie na "góralach" zjechali z górki (patrząc w stronę do Twojej działki to po lewo) wprost w kierunku torów kolejowych.Super teren!

I czekamy na pierwsze wykopy!

Pozdrowionka.

Kochani dzięki,dzięki ale sami wiecie co znaczy czekać :evil: i nie móc nic zrobić,nie da się przeskoczyć pewnych spraw.W związku z tym poszłam dzisiaj sobie na plażę i spiekłam się na apacza :roll: :p

No i bardzo dobrze 8)

Zobacz są i dobre strony , ja np nie mogę pójśc na plaże bo nie ma u nas :( bo musze pracowac :-? bo...... :roll: :-? :wink:

Kasiu nie trać swego cudownego optymizmu którym sie dzielisz z nami 8) 8) 8)

Plis, plis, plis, plis 8) :wink:

Pozdrówka

mały nasza działka jest po prawej stronie jak zjeżdżasz w dół(choinka w rogu) :roll:

adamanko zamiast siedzieć w domu i się martwić postanowiłam z dzieciakami pochlapać się w wodzie i zamki piaskowe(póki co) pobudować. :wink:

:p :p :p :p :p

Czyli Szymon wydobrzał :p :p

Już chyba do końca życia będziesz mi się Kasiu kojarzyć z piaskiem i babkami :lol: :lol: Ostatnio Barbara zrobiła ich chyba ze dwadzieścia, tak żałowałam, że nie mam aparatu.... Chciałam Ci dosłać, żebyś miała 22 :p :p

mały nasza działka jest po prawej stronie jak zjeżdżasz w dół(choinka w rogu) :roll:

adamanko zamiast siedzieć w domu i się martwić postanowiłam z dzieciakami pochlapać się w wodzie i zamki piaskowe(póki co) pobudować. :wink:

Wiem przecież...a obok choinki jakieœ inne jeszcze drzewko.