kasia64 04.07.2006 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Kochani dzięki,dzięki ale sami wiecie co znaczy czekać i nie móc nic zrobić,nie da się przeskoczyć pewnych spraw.W związku z tym poszłam dzisiaj sobie na plażę i spiekłam się na apacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 04.07.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 A myśmy z żonką byli dziś na Waszej działce...i wcale nie pytaj kto kogo wyciągnął (szykujemy się do rajdu mieszanego "Gringo"). Sąsiad widzę zaczął walczyć z robotami...a myśmy sobie na "góralach" zjechali z górki (patrząc w stronę do Twojej działki to po lewo) wprost w kierunku torów kolejowych.Super teren! I czekamy na pierwsze wykopy! Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 04.07.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Kasiu i pewnie, korzystaj z uroków lata, bo potem już leniuchowania nie będzie Aż do onego dnia, w którym rozłożysz leżaczek w swoim własnym ogródku albo nad swoim własnym basenikiem (Choćby i dmuchanym, a co!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 05.07.2006 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 mały nasza działka jest po prawej stronie jak zjeżdżasz w dół(choinka w rogu) adamanko zamiast siedzieć w domu i się martwić postanowiłam z dzieciakami pochlapać się w wodzie i zamki piaskowe(póki co) pobudować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.07.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Kochani dzięki,dzięki ale sami wiecie co znaczy czekać i nie móc nic zrobić,nie da się przeskoczyć pewnych spraw.W związku z tym poszłam dzisiaj sobie na plażę i spiekłam się na apacza No i bardzo dobrze Zobacz są i dobre strony , ja np nie mogę pójśc na plaże bo nie ma u nas bo musze pracowac bo...... Kasiu nie trać swego cudownego optymizmu którym sie dzielisz z nami Plis, plis, plis, plis Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 05.07.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 mały nasza działka jest po prawej stronie jak zjeżdżasz w dół(choinka w rogu) adamanko zamiast siedzieć w domu i się martwić postanowiłam z dzieciakami pochlapać się w wodzie i zamki piaskowe(póki co) pobudować. Czyli Szymon wydobrzał Już chyba do końca życia będziesz mi się Kasiu kojarzyć z piaskiem i babkami Ostatnio Barbara zrobiła ich chyba ze dwadzieścia, tak żałowałam, że nie mam aparatu.... Chciałam Ci dosłać, żebyś miała 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.07.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Kasiu Ty to masz dobrze Forumowicze z całej Polski Ci zazdroszczą Tak po prostu iśc sobie na plażę i się spiec Rewelacja Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 05.07.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 ... W związku z tym poszłam dzisiaj sobie na plażę Kasiu, to może się spotkamy ? Wybierasz się jutro ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 05.07.2006 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 mały nasza działka jest po prawej stronie jak zjeżdżasz w dół(choinka w rogu) adamanko zamiast siedzieć w domu i się martwić postanowiłam z dzieciakami pochlapać się w wodzie i zamki piaskowe(póki co) pobudować. Wiem przecież...a obok choinki jakie inne jeszcze drzewko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 05.07.2006 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Kasiu Ty to masz dobrze Forumowicze z całej Polski Ci zazdroszczą Tak po prostu iśc sobie na plażę i się spiec Rewelacja Pozdrawiamy! I jeszcze na dodatek można zapewnić sobie miłe towarzystwo Kasiu leciutko zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 06.07.2006 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Kochani zawsze pragniemy(zazdrościmy) tego czego nam brak Wy mi plaży a ja Wam pracy Adriano - ja na plażę uderzam blisko na Babie Doły Mały to małe obok to jakiś krzaczorek( nie wiem skąd się wziąl) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.07.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Kasiu A ja ani plaży ani pracy nie mam Ale za to mam ogródek i róże Buźka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 06.07.2006 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Kasiu A ja ani plaży ani pracy nie mam Ale za to mam ogródek i róże Buźka! A ja się nie poddaję Będę miała i pracę i ogródek Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.07.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 No dobra - nie mam pracy tymczasowo, to znaczy mam, ale inną I jest mi w tej sytuacji tak dobrze... Pewnie, że się nie poddawaj. Dla chcącego nic trudnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 06.07.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Kasiu A ja ani plaży ani pracy nie mam Ale za to mam ogródek i róże Buźka! A ja się nie poddaję Będę miała i pracę i ogródek Pozdrowionka No to gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 06.07.2006 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Adriano - ja na plażę uderzam blisko na Babie Doły Szkoda ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 07.07.2006 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Adriano - ja na plażę uderzam blisko na Babie Doły Szkoda ... Spoko, spoko jak się zagniedzi w Goscicinie to będziemy jš wycišgać w inne rejony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 07.07.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Kasiu A ja ani plaży ani pracy nie mam Ale za to mam ogródek i róże Buźka! A ja się nie poddaję Będę miała i pracę i ogródek Pozdrowionka No to gratulacje. I plaże I tak tzrymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 07.07.2006 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 mały jak dotrę na swoje to nigdzie się nie dam wyciągnąć.Będę chłonąć każdą komórką moje miejsce na ZIEMI i wojować w ogrodzie. Co do reszty zaczynam prostować i rozwijać delikatnie skrzydła i łapać oddech by potem strzelić z kopyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 07.07.2006 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 MAMY KUPCA NA MIESZKANIE To gratuluję. Ale dlaczego tak cichutko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts