Aga J.G 12.07.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Pij pij nie ma innej rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 12.07.2006 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 No to Kasiu nareszcie się zacznie!!!!! GRATULUJE!!!! Pij, pij kobieto...czasem po prostu trzeba Wiem zdarzyło się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 12.07.2006 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Pij pij nie ma innej rady Poważnie?? Tylko ja nie jestem rozważna i mogę porządnie nadużyć % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 12.07.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 No - już jutro wielki dzien! Gratulacje! Wszyscy na ciebie poczekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 12.07.2006 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 No - już jutro wielki dzien! Gratulacje! Wszyscy na ciebie poczekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 12.07.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Pij pij nie ma innej rady Poważnie?? Tylko ja nie jestem rozważna i mogę porządnie nadużyć % Z takiej okazji to możesz sobie pozwolić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 12.07.2006 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Pij pij nie ma innej rady Poważnie?? Tylko ja nie jestem rozważna i mogę porządnie nadużyć % Z takiej okazji to możesz sobie pozwolić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 12.07.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Adrianko kasiorka będzie częściowo w czwartek(1/3) następna za 6 tyg i końcówka na wydanie kluczy Kasiu, a więc ta 1/3 na początek wystarczy. A jak się będzie kończyć to akurat minie te 6 tygodni i będzie następna . Na nic się więc nie oglądaj tylko umawiaj ekipę ! Trzymam kciuki za jutrzejszy dzień . I nie zapomnij tego uczcić - po prostu upij się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 12.07.2006 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Adrianko kasiorka będzie częściowo w czwartek(1/3) następna za 6 tyg i końcówka na wydanie kluczy Kasiu, a więc ta 1/3 na początek wystarczy. A jak się będzie kończyć to akurat minie te 6 tygodni i będzie następna . Na nic się więc nie oglądaj tylko umawiaj ekipę ! Trzymam kciuki za jutrzejszy dzień . I nie zapomnij tego uczcić - po prostu upij się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin B 13.07.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Kasiu Spójrz na wpisy w dzienniku sprzed miesiąca i wcześniej i wątpliwościu odejdą. Poza tym : SMACZNEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 13.07.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Kasiu Gratulacje Super,że sie udało Będziesz budować swój domek A mieszane uczucia...miną Miłego znieczulania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.07.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Kasiu jak usiądziesz na swoim tarasie, zwanym tez balkon, to mina wszystkie wątpliwości ! Radzę z wykonawca od razu uzgodnić nie tylko co, jak i za ile, ale do kiedy i kto sprząta..., a potem wszystko na papierze...i nie dawać zaliczek bez pokwitowania.., wszystko z podpisem i na piśmie... Niestety, wychodzi na to, ze umowa ustna, nie jest umowa... Nie znieczulać się kobito, tylko przeżywać wszystko do końca..., bo czym było by to nasze życie bez emocji... BUZIAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 13.07.2006 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Kasiu Gratulacje Super,że sie udało Będziesz budować swój domek A mieszane uczucia...miną Miłego znieczulania Wieczorkiem się będę znieczulać jak Miras wróci z pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 13.07.2006 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Kasiu jak usiądziesz na swoim tarasie, zwanym tez balkon, to mina wszystkie wątpliwości ! Radzę z wykonawca od razu uzgodnić nie tylko co, jak i za ile, ale do kiedy i kto sprząta..., a potem wszystko na papierze...i nie dawać zaliczek bez pokwitowania.., wszystko z podpisem i na piśmie... Niestety, wychodzi na to, ze umowa ustna, nie jest umowa... Nie znieczulać się kobito, tylko przeżywać wszystko do końca..., bo czym było by to nasze życie bez emocji... BUZIAK Zeljko Kochana mój stan emocjonalny osiągnął stan krytyczny i teraz tylko znieczulenie doprowadzi do równowagi bo inaczej pęknę.Ostatnio nie spałam po nocach,nie mogłam jeść tylko beczeć mi się chciało.TERAZ Łapię Oddech i pójdę na żywioł czyli jak mówi moja przyjaciółka zacznie się jazda bez trzymanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.07.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Kasia - to będzie jazda bez trzymanki i po bandzie !!!!!! Tak jest najfajniej !!!! NIe dawaj się dziewczyno !!!!!!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 13.07.2006 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Kasia - to będzie jazda bez trzymanki i po bandzie !!!!!! Tak jest najfajniej !!!! NIe dawaj się dziewczyno !!!!!!:) Neferko ja teraz będę w swoim żywiole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.07.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Ty tu się nie rozklejaj tylko pędź do przodu I znieczulaj się bo warto to nic że potem boli głowa Za rok nie będziesz się mogła nadziwić jak w tym bloku mieszkałaś Trzymam kciukasy za same dobre wybory i wspaniałe ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 13.07.2006 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Ty tu się nie rozklejaj tylko pędź do przodu I znieczulaj się bo warto to nic że potem boli głowa Za rok nie będziesz się mogła nadziwić jak w tym bloku mieszkałaś Trzymam kciukasy za same dobre wybory i wspaniałe ekipy Aga dzięki,dzięki Wybór dokonany - w sobotę będziemy negocować cenę i terminy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 13.07.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 YES, YES, YES!!! Gratulacje ... wieczorkiem stukniemy się kielichem razem z Wami!!! Do przodu Rodacy!!! :D A swoją drogą, to faktycznie, dziwnie tak sprzedać swoją "dziuplę", nie?! Tyle się w niej przeszło, radości, smutków, jakoś tak niewyraźnie... Ale teraz to będziesz "Pani na włościach pełną gębą!!!" I o tym teraz pamiętaj!!! Pozdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 13.07.2006 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 YES, YES, YES!!! Gratulacje ... wieczorkiem stukniemy się kielichem razem z Wami!!! Do przodu Rodacy!!! :D A swoją drogą, to faktycznie, dziwnie tak sprzedać swoją "dziuplę", nie?! Tyle się w niej przeszło, radości, smutków, jakoś tak niewyraźnie... Ale teraz to będziesz "Pani na włościach pełną gębą!!!" I o tym teraz pamiętaj!!! Pozdrówka! DIĘKI,DZIĘKI,DZIĘKI stukniemy się na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts