Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennik Budowy C33 - Rozważny i Romantyczka

kasia64

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kasia - nic sie nie boj - twoje zawieszenie to betka. Ja jestem od kilku lat bez wlasnego lokum, wszedzie katem mieszkam- w ciaglym zawieszeniu :wink: I mowie ci - to wszystko jest super jak juz budowa rusza. Od razu sie czlowiekowi nastawianie do zycia zmiania. ma TAAKI OGROMNY CEL! I do niego dazy! :D I tak tez bedzie w toba! :D

Koniecznie spisz umowe z wykonawca. jakbys potrzebowala jakis wzorow to ja mam juz cala kolekcie - chetnie podesle :wink:

Kasiu,

jakoś wcześniej nie trafilam do Ciebie, a szkoda, bo energetyczne to miejsce! :D

No i coś nas łączy (prócz debiutów budowlanych oczywiście) - też mam trójkę synów, w nieco tylko odwrotnych proporcjach wiekowych (14, 4, 2).

Mam nadzieję, że rozmowy z wykonawcą będą owocne!

POzdrawiam!

Kasiu,

no i masz czego chciałaś !!! :wink: :D :p . BARDZO się cieszę !!! :lol: :lol: :lol:

Wreszcie nadszedł ten oczekiwany dzień, gdy możesz zacząć działać , możesz wpędzać maszynę budowlaną w ruch i się rozpędzać. A gdy już to nastąpi to nie można Cię będzie zatrzymać :D . Wybudujesz swój domek ! DOMEK MARZEŃ !!! :p

POWODZENIA w wyborze ekipy !

Spoko Kasiu jakoś przełkniesz tą czarę goryczy w postaci sprzedanego dorobku życia, bo właśnie zastępujesz je nowym, lepszym, wymarzonym. Kasiu trzymam kciuki za spotkanie z Wykonawcą.

i_ska spotkania z wykonawcą się nie boję bo sprawdzony i polecony :lol: :lol: :lol:

Co do sprzedaży mieszkania - była to trudna decyzja ale klamka zapadła i teraz patrzymy do przodu :p :p :p

Kasiu,

no i masz czego chciałaś !!! :wink: :D :p . BARDZO się cieszę !!! :lol: :lol: :lol:

Wreszcie nadszedł ten oczekiwany dzień, gdy możesz zacząć działać , możesz wpędzać maszynę budowlaną w ruch i się rozpędzać. A gdy już to nastąpi to nie można Cię będzie zatrzymać :D . Wybudujesz swój domek ! DOMEK MARZEŃ !!! :p

POWODZENIA w wyborze ekipy !

Adriano mam,mam co chciałam i teraz się zacznie,oby jak najprędzej.......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: