Aga J.G 13.07.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 ja tam swojej nie żałuje i jakoś mi nie żal , może dziwna jestem wole być tą pania na włościach z moimi ostami i górami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 13.07.2006 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Aga ty już jesteś Panią na Włościach A ja jestem teraz w zawieszeniu jak zacznę to przestanę marudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 13.07.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Kasia - nic sie nie boj - twoje zawieszenie to betka. Ja jestem od kilku lat bez wlasnego lokum, wszedzie katem mieszkam- w ciaglym zawieszeniu I mowie ci - to wszystko jest super jak juz budowa rusza. Od razu sie czlowiekowi nastawianie do zycia zmiania. ma TAAKI OGROMNY CEL! I do niego dazy! I tak tez bedzie w toba! Koniecznie spisz umowe z wykonawca. jakbys potrzebowala jakis wzorow to ja mam juz cala kolekcie - chetnie podesle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 13.07.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Aga ty już jesteś Panią na Włościach A ja jestem teraz w zawieszeniu jak zacznę to przestanę marudzić Kasiu ale twoje zawieszenie ma już porządny punkt zaczepienia Będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 13.07.2006 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 iga dzieki,dzięki już się czuję na rauszu a jeszcze nic nie piłam.Powoli dociera do mnie rzeczywistość.Za wzory umów dzieki - już mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 13.07.2006 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Andrzejko teraz to tylko może być dobrze,lepiej,najlepiej...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 13.07.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Kasiu, jakoś wcześniej nie trafilam do Ciebie, a szkoda, bo energetyczne to miejsce! No i coś nas łączy (prócz debiutów budowlanych oczywiście) - też mam trójkę synów, w nieco tylko odwrotnych proporcjach wiekowych (14, 4, 2). Mam nadzieję, że rozmowy z wykonawcą będą owocne! POzdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 13.07.2006 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 jk69 witaj Wykonawca jest sprawdzony i polecony i nie obawiam się rozmów. Rodzinka z trzema pociechami to poważna rodzinka .Życzę powodzenia na polu budowy i serdecznie pozdrawiam całą rodzinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.07.2006 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Andrzejko teraz to tylko może być dobrze,lepiej,najlepiej...... I to mi się podoba a z tą panią to przesadziłąs ani ja pani ani moje włości na pańskie nie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 13.07.2006 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Aga to taka MIŁA PRZENOŚNIA, MOZE BYĆ POETYCKA ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.07.2006 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Aga to taka MIŁA PRZENOŚNIA, MOZE BYĆ POETYCKA ?? Jak poetycka to się zgadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 13.07.2006 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Aga to taka MIŁA PRZENOŚNIA, MOZE BYĆ POETYCKA ?? Jak poetycka to się zgadzam A jak nie to co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.07.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Lepiej nie pytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 13.07.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Spoko Kasiu jakoś przełkniesz tą czarę goryczy w postaci sprzedanego dorobku życia, bo właśnie zastępujesz je nowym, lepszym, wymarzonym. Kasiu trzymam kciuki za spotkanie z Wykonawcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 13.07.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Kasiu, no i masz czego chciałaś !!! . BARDZO się cieszę !!! Wreszcie nadszedł ten oczekiwany dzień, gdy możesz zacząć działać , możesz wpędzać maszynę budowlaną w ruch i się rozpędzać. A gdy już to nastąpi to nie można Cię będzie zatrzymać . Wybudujesz swój domek ! DOMEK MARZEŃ !!! POWODZENIA w wyborze ekipy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 14.07.2006 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Spoko Kasiu jakoś przełkniesz tą czarę goryczy w postaci sprzedanego dorobku życia, bo właśnie zastępujesz je nowym, lepszym, wymarzonym. Kasiu trzymam kciuki za spotkanie z Wykonawcą. i_ska spotkania z wykonawcą się nie boję bo sprawdzony i polecony Co do sprzedaży mieszkania - była to trudna decyzja ale klamka zapadła i teraz patrzymy do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 14.07.2006 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Kasiu, no i masz czego chciałaś !!! . BARDZO się cieszę !!! Wreszcie nadszedł ten oczekiwany dzień, gdy możesz zacząć działać , możesz wpędzać maszynę budowlaną w ruch i się rozpędzać. A gdy już to nastąpi to nie można Cię będzie zatrzymać . Wybudujesz swój domek ! DOMEK MARZEŃ !!! POWODZENIA w wyborze ekipy ! Adriano mam,mam co chciałam i teraz się zacznie,oby jak najprędzej.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 14.07.2006 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 kasiu no nie wierszyk pierwsza klasa, uśmiałam się zdrowo, zapiszę go sobie. Kasiu widzę, że oblewanko było spore kacyk nie męczy ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 14.07.2006 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 i_ska oblewanko było skromne ale przy tej pogodzie i tak namieszało w główce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 14.07.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Kasiu Najważniejsze, że zostałaś znieczulona Pozdróweczka, niech nie boli Cię główeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts