andrzejka 14.07.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 i_ska oblewanko było skromne ale przy tej pogodzie i tak namieszało w główce i o to chodziło Kasiu by w główce zaszumiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 14.07.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 żubrówka- dobra rzacz. Zwłaszcza z takiej okazji. A że trochę poszumi w główce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 14.07.2006 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Kasiu Najważniejsze, że zostałaś znieczulona Pozdróweczka, niech nie boli Cię główeczka Znieczuliłam sie wczoraj deko a i główka już przestaje boleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 14.07.2006 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 i_ska oblewanko było skromne ale przy tej pogodzie i tak namieszało w główce i o to chodziło Kasiu by w główce zaszumiało Troszenke zaszumialo ale na szczescie juz przestalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 14.07.2006 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 żubrówka- dobra rzacz. Zwłaszcza z takiej okazji. A że trochę poszumi w główce... czasami musi poszumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.07.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Poszumiało a teraz do pracy Trzymam kciukasy i do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 15.07.2006 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Poszumiało a teraz do pracy Trzymam kciukasy i do przodu okokok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 15.07.2006 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 ksiu64 to Twoja "lokomotywa" ruszyła, teraz trzymaj się mocno bo zakręty dopiero się zaczną, powodzenia w pertraktacjach, negocjacjach, kupnie dobrych materiałów itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 16.07.2006 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 i_ska na razie : Stoi na stacji lokomotywa............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 16.07.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 i_ska na razie : Stoi na stacji lokomotywa............ "... najpierw powoli, jak żółw ociężale ruszyła maszyna po szynach ospale. Szrpnęła wagony i ciągnie z mozołem i kręci się kręci koło za kołem....." To skoro już ruszyła powoli, to teraz będzie coraz szybciej. I tego Ci kasiu życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 16.07.2006 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 i_ska na razie : Stoi na stacji lokomotywa............ "... najpierw powoli, jak żółw ociężale ruszyła maszyna po szynach ospale. Szrpnęła wagony i ciągnie z mozołem i kręci się kręci koło za kołem....." To skoro już ruszyła powoli, to teraz będzie coraz szybciej. I tego Ci kasiu życzę. Oby,oby ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 16.07.2006 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Proszę ,proszę, ledwo się człowiek na chwilkę odwróci, a tu Kasia szast- prast : i mieszkanie sprzedała No to Kasia..... Do kielni, do łopaty!!!! I nie oglądaj się już za siebie!!!! Teraz przed Wami nowe.... I Kasiu, zobaczysz,lepsze I nic nie bojaj, dobrzy ludzie przyciągają dobre sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 17.07.2006 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Proszę ,proszę, ledwo się człowiek na chwilkę odwróci, a tu Kasia szast- prast : i mieszkanie sprzedała No to Kasia..... Do kielni, do łopaty!!!! I nie oglądaj się już za siebie!!!! Teraz przed Wami nowe.... I Kasiu, zobaczysz,lepsze I nic nie bojaj, dobrzy ludzie przyciągają dobre sprawy Czasami ze mnie diablica wychodzi i z tą dobrocią wtedy różnie bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 17.07.2006 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 No i już jest PONIEDZIAŁEK!!! Samych dobrych wieści życzę z całego serca i dalej haluksy w kciukach trzymane!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 17.07.2006 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Alfreda trzymaj te kciukasy Miras wczoraj cały dzień powtarzał : Czy nam wystarczy na majstra,Ile majster wyliczy? Jaak jest małomówny na codzień tak wczoraj płyta mu się zacięła i cały dzień w kółko macieju Wzięło go na całego i nawet nie miałam już sił aby mu odpowiadać za każdym razem że będzie dobrze Sama też mam żaby w brzuchu ale czekam do popołudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 17.07.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Kasia proponuje tekturową tabliczkę z napisem WYSTARCZY!!!! wykonać i odpowiadać na każde pytanie Inwestora Mirosława A żaby sprzedaj komuś, kto do Paryża się wybiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 17.07.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Musi wtstarczyc! I trzeba tak dzialac i negocjowac, zeby wystarczylo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 17.07.2006 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Kasia proponuje tekturową tabliczkę z napisem WYSTARCZY!!!! wykonać i odpowiadać na każde pytanie Inwestora Mirosława A żaby sprzedaj komuś, kto do Paryża się wybiera adamanko tak i odpowiadałam swemu inwestorowi ale po 100nym powtórzeniu miałam delikatnie mówiąc dość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 17.07.2006 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Musi wtstarczyc! I trzeba tak dzialac i negocjowac, zeby wystarczylo! Święte słowa : MUSI WYSTARCZYĆ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.07.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Wystraczy wystarczy Bardzos ię cieszę że maszyna ruszyła Trzymam mocno kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts