Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennik Budowy C33 - Rozważny i Romantyczka

kasia64

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

i_ska na razie : Stoi na stacji lokomotywa............

"... najpierw powoli, jak żółw ociężale ruszyła maszyna po szynach ospale. Szrpnęła wagony i ciągnie z mozołem i kręci się kręci koło za kołem....."

To skoro już ruszyła powoli, to teraz będzie coraz szybciej. I tego Ci kasiu życzę.

i_ska na razie : Stoi na stacji lokomotywa............

"... najpierw powoli, jak żółw ociężale ruszyła maszyna po szynach ospale. Szrpnęła wagony i ciągnie z mozołem i kręci się kręci koło za kołem....."

To skoro już ruszyła powoli, to teraz będzie coraz szybciej. I tego Ci kasiu życzę.

Oby,oby ..... :wink:

Proszę ,proszę, ledwo się człowiek na chwilkę odwróci, a tu Kasia szast- prast : i mieszkanie sprzedała :p :p

No to Kasia..... Do kielni, do łopaty!!!! I nie oglądaj się już za siebie!!!!

Teraz przed Wami nowe.... I Kasiu, zobaczysz,lepsze :p :p

I nic nie bojaj, dobrzy ludzie przyciągają dobre sprawy 8) 8) :p :p

Proszę ,proszę, ledwo się człowiek na chwilkę odwróci, a tu Kasia szast- prast : i mieszkanie sprzedała :p :p

No to Kasia..... Do kielni, do łopaty!!!! I nie oglądaj się już za siebie!!!!

Teraz przed Wami nowe.... I Kasiu, zobaczysz,lepsze :p :p

I nic nie bojaj, dobrzy ludzie przyciągają dobre sprawy 8) 8) :p :p

Czasami ze mnie diablica wychodzi i z tą dobrocią wtedy różnie bywa :oops: :roll: :wink:

Alfreda trzymaj te kciukasy Miras wczoraj cały dzień powtarzał : Czy nam wystarczy na majstra,Ile majster wyliczy? Jaak jest małomówny na codzień tak wczoraj płyta mu się zacięła i cały dzień w kółko macieju :roll: :roll: :roll: Wzięło go na całego i nawet nie miałam już sił aby mu odpowiadać za każdym razem że będzie dobrze :oops: :roll:

Sama też mam żaby w brzuchu ale czekam do popołudnia :-? :roll: