Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennik Budowy C33 - Rozważny i Romantyczka

kasia64

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Agi Ja nie potrafię wyrazić słowami swej radości http://img117.imageshack.us/img117/5622/gallery595471617741qm2.jpg

Kciuki są bardzo potrzebne i pomocne :wink:

Bo to radość nad radości co sie wydaje, ze nie było takiej , największa na swiecie :p :p :p

Cud miód 8)

Chyba największe emocje sa na początku 8) 8) 8)

Pamiętam , pamiętam jak po kilka razy potrafiłam z pracy na budowę lecieć na piechotę by zobaczyć coś nowego- choćby kilka cegięł 8) 8) 8) 8)

Człowiek dostaje świra i już :roll: :roll: :p :p :p Pozytywnego co niesie do nieba :p :p :p :roll: :roll: :-? :wink: :wink:

Trzymam kciuki, trzymam kciuki, trzymam kciuki

:p :p :p :p :p

Ja też przyłączam się do gratulacji!!! :p :p :p :p :p :p

Będzie dobrze! Zobaczysz....I teraz oficjalne, publiczne podziękowania za zielsko, co to mój zachwaszczony, porzucony odłogiem ogród, będzie wiosną zdobić.W rewanżu podrzucę Ci zagonek poziomek( nie się rozrastają ) I sosenki, świerki leśne!!! Chociaż tak spróbuję się odwdzięczyć. :wink:

A teraz sobie pomyśl, że za np. miesiąc macie ....ŁAWY!!!I co Ty na to??? :wink:

Ja też przyłączam się do gratulacji!!! :p :p :p :p :p :p

Będzie dobrze! Zobaczysz....I teraz oficjalne, publiczne podziękowania za zielsko, co to mój zachwaszczony, porzucony odłogiem ogród, będzie wiosną zdobić.W rewanżu podrzucę Ci zagonek poziomek( nie się rozrastają ) I sosenki, świerki leśne!!! Chociaż tak spróbuję się odwdzięczyć. :wink:

A teraz sobie pomyśl, że za np. miesiąc macie ....ŁAWY!!!I co Ty na to??? :wink:

Słonko co ja na to to Ty dobrze wiesz bo Tobie się wywnętrzam i z Tobą pierwszą dzielę się wiadomościami Dzięki Kobietko za wsparcie.A jak jest?

Jest ZAJEFAJNIE a na ławach odtańczę jakiś zwariowany indiański taniec- oczywiście jak już będą. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kasiu jest pięknie :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Oby ta droga do TWOJEGO DOMKU była usłana płatkami róż :D :D :D

Pozdrawiam :D

Aniu tak dobrze to nie ma.Zawsze jakieś schody i zakręty w życiu są.Ale pozwalają nam one zatrzymać się na chwilę ispojrzeć na wszystko z innej perspektywy.Najważniejsze żeby iść do przodu. :lol: :lol: :lol:

Kasiu, niech i Twoje sprawy się wyprostują i nieskomplikują się zbytnio.

Troszkę już przywykliśmy do tego, że żadna sprawa nie może być załatwiona prosto i od ręki.

Chcemy zatrudnić do budowy naprawdę sprawdzoną ekipę, która za budowę domku o podobnym metrażu jak wasz wzięła 20k.zł. Ciekawe czy i u nas ta cena będzie podobna, ale metraż macie zbliżony.

Kasiu, niech i Twoje sprawy się wyprostują i nieskomplikują się zbytnio.

Troszkę już przywykliśmy do tego, że żadna sprawa nie może być załatwiona prosto i od ręki.

Chcemy zatrudnić do budowy naprawdę sprawdzoną ekipę, która za budowę domku o podobnym metrażu jak wasz wzięła 20k.zł. Ciekawe czy i u nas ta cena będzie podobna, ale metraż macie zbliżony.

:lol: :lol: :lol:

tak,tak niech te drogi się prostują i prowadzą prosto do naszych domków :lol: :lol: :lol: