Nefer 20.07.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Kasia - luz - moja pani adaptująca narysowała dom 8 metrów zamiat 6 oddalony od siatki - jej się podobało - mnie mniej. Właśnie poprawia :) Dobrze, że zrobila na wszystkich kopiach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 20.07.2006 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Taniec indiański obowiązko i nie zapomnij w ławach zatopić różnych rzeczy na szczęscie Co do czuwania to pamietaj co dwie głowy to nie jedna TANIEC BEDZIE OBOWIAZKOWO A I CZUWAC OBIECUJE Musze poczytac co sie wklada do tych fundamentow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 20.07.2006 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Kasia - luz - moja pani adaptująca narysowała dom 8 metrów zamiat 6 oddalony od siatki - jej się podobało - mnie mniej. Właśnie poprawia :) Dobrze, że zrobila na wszystkich kopiach :) Wiesz Neferko bo to bylo tak ze ona zrobila adaptacje i sama ja zaniosla do starostwa,zebysmy nie musieli specjalnie przyjezdzac z Gdyni do Wejherowa No to wyszla randka w ciemno.Wole nie myslec ze cos jeszcze skiciala Odpoczywaj kobietko i oddychaj pelna piersia abys silek nabrala do boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 20.07.2006 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 No to może nas odwiedzisz jako tak po sšsiedzku? Cieszymy się razem z Wami. PS majstry z Gocicina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 20.07.2006 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 No to może nas odwiedzisz jako tak po sšsiedzku? Cieszymy się razem z Wami. PS majstry z Gocicina? Jak bedzie autko to na pewno sie pojawimy. Majstry sa z Keblowa Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 20.07.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 No to może nas odwiedzisz jako tak po sšsiedzku? Cieszymy się razem z Wami. PS majstry z Gocicina? Jak bedzie autko to na pewno sie pojawimy. Majstry sa z Keblowa Pozdrowionka Hmmm...mam wrażenie , że na budowie co jakis czas się pojawię celem kontroli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 20.07.2006 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 No to może nas odwiedzisz jako tak po sšsiedzku? Cieszymy się razem z Wami. PS majstry z Gocicina? Jak bedzie autko to na pewno sie pojawimy. Majstry sa z Keblowa Pozdrowionka Hmmm...mam wrażenie , że na budowie co jakis czas się pojawię celem kontroli.... Tylko nie dyskutuj z wykonawcami na mojej budowie Dyskutuj TYLKO z nami Do miłego zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.07.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Kurcze Kasiu ale dała plamę ta wasza secjalistka Ale teraz najważniejsze by naprawiłą to A zlosc mi troche wyparuje No nie wiem Tylko nie rozmyśłaj o tym zbytnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 20.07.2006 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Andrzejko nie może być tak idealnie Jutro ma być też nasz samochód do odbioru i Miras rano jedzie po rejstracje,potem wizyta w gminie Zobaczymy.Co ma być to będzie.Jestem dobrej myśli a właściwie to próbuję być. Dla mnie najważniejsze jest że udało nam się zaklepać ekipę Pozdrowionka dla Ciebie w Twoim nowym domku.Ach jak ja Ci zazdroszczę.Nawet nie wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.07.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Wow jutro już będzie wasze autko, super Dla mnie najważniejsze jest że udało nam się zaklepać ekipę I bardzo dobrze, tego sie trzymaj Ach jak ja Ci zazdroszczę.Nawet nie wiesz Wiem Kasiu wiem doskonale, ba pamiętam jak ja zazdrościłam Ale to szybko minie zobaczysz Więc delektuj sie każdą chwilą i tą dobrą i ta gorszą Ja do dziś wspominam niektóre ciężkie sytuacje ale to juz tylko wspomnienie Najwaniejszy jest efekt I to nie koniecznie wizualny- w moim przypadku- chodziło o zamieszkanie trzymam kciuki i czekamy na jutrzejszy wpis Dobry wpis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 20.07.2006 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Andrzejko mnie też chodzi o zamieszkanie bo mieszkanie sprzedane i na wiosnę będziemy pędzić na łeb na szyję aby iść na swoje a nie siedzieć w bloku.Co dzień rano ćwiczę picie kawy na tarasie( na razie na balkonie) a sąsiedzi jakoś dziwnie na mnie patrzą jak o 6.30 lub 7.00 rano widzą mnie z pachnącym kawką kubkiem ale co mi tam A teraz z nerwow spać nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 21.07.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Łoz te wszystki kobitki od adaptacji jakies lewe! Co czytam na forum ( w tym u mnie ) to adaptacja zawsze skocona Przeciez to ich praca - one to robia codzinnie x lat I ciagle zle Wyobrazcie sobie co by bylo gdybysmy my sie tak ciagle mylili i musialy bledy poprawiac w swojej pracy! Dla mnie te sytuacje sie niewyobrazalne Ale nic trzeba do przodu Kasiu - gratuluje ci dogadanej ekipy i terminu rozpoczecia prac Do fundamentow wrzuc cos koniecznie - ja nie moglam byc przy zalewniu i do teraz bardzo tego zaluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 21.07.2006 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Łoz te wszystki kobitki od adaptacji jakies lewe! Co czytam na forum ( w tym u mnie ) to adaptacja zawsze skocona Przeciez to ich praca - one to robia codzinnie x lat I ciagle zle Wyobrazcie sobie co by bylo gdybysmy my sie tak ciagle mylili i musialy bledy poprawiac w swojej pracy! Dla mnie te sytuacje sie niewyobrazalne Ale nic trzeba do przodu Kasiu - gratuluje ci dogadanej ekipy i terminu rozpoczecia prac Do fundamentow wrzuc cos koniecznie - ja nie moglam byc przy zalewniu i do teraz bardzo tego zaluje No ta adaptacja cos kuleje - Pani na zwolnieniu a Miras utknal w Urzedzie Miejskim zeby nowe autko zarejstrowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.07.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Kasiu ale wyszło z tą adaptacją współczuje. Mam nadzieję że da się to szybciutko naprawić i ruszycie do przodu zgodnie z planem - trzymam kciukasy Iga co do pomyłek w niektórych zawodach są nieodwracalne Zawsze jak mam z kimś takim doczynienia to stawiam mu pytanie czy by chciał żeby ktoś mu tak "profesjonalnie" ratował życie Zawsze najpierw są duże oczy a potem pada odpowiedź że NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 21.07.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Kasiu ale wyszło z tą adaptacją współczuje. Mam nadzieję że da się to szybciutko naprawić i ruszycie do przodu zgodnie z planem - trzymam kciukasy Iga co do pomyłek w niektórych zawodach są nieodwracalne Zawsze jak mam z kimś takim doczynienia to stawiam mu pytanie czy by chciał żeby ktoś mu tak "profesjonalnie" ratował życie Zawsze najpierw są duże oczy a potem pada odpowiedź że NIE Szkoda, ze pomysli w adaptacji nei sa obciazone jakas kara finansowa za straony czas i nerwy inwestora Na pewno byloby ich duzo mniej - a tak maja nas w d...., bo zawsze moga poprawic (albo i nie) - a i sie nie spieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.07.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Masz racje gdyby były jakieś kary za takie postępowanie może było by lepiej Ale u nas to chyba nie realne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 21.07.2006 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Kasiu ale wyszło z tą adaptacją współczuje. Mam nadzieję że da się to szybciutko naprawić i ruszycie do przodu zgodnie z planem - trzymam kciukasy Iga co do pomyłek w niektórych zawodach są nieodwracalne Zawsze jak mam z kimś takim doczynienia to stawiam mu pytanie czy by chciał żeby ktoś mu tak "profesjonalnie" ratował życie Zawsze najpierw są duże oczy a potem pada odpowiedź że NIE Szkoda, ze pomysli w adaptacji nei sa obciazone jakas kara finansowa za straony czas i nerwy inwestora Na pewno byloby ich duzo mniej - a tak maja nas w d...., bo zawsze moga poprawic (albo i nie) - a i sie nie spieszy igaz tym nie spieszy to nie jest tak do konca, bo Pani jescze nie otrzymala od nas pieniazkow.Ja chcialam zaplacic z gory (naiwniaczka) ale Pani powiedziala ze po wykonanej pracy.Po tygodniu poslizgu w adaptacji uzgodnilysmy ze zaplata bedzie przy odbiorze POZWOLENIA NA BUDOWE wiec Pani motywacje ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 21.07.2006 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Masz racje gdyby były jakieś kary za takie postępowanie może było by lepiej Ale u nas to chyba nie realne Aga najgorsze jest to ze nie znamy sie na tej pracy i nawet jezeli sily fachowe zle ja zrobia to i tak tego sami nie wykryjemy i wychodzi szydlo z worka po 3 tygodniach w starostwie.Ogolnie mam wrazenie ze papiery lezaly 2 tygodnie i nikt ich nie ruszal a dopiero w ustalonym trzecim tygodniu ktos do nich zajrzal i zanlazl zgnile jajo. Miras tablice rejstracyjne wysiedzial(jak kwoka na jajach) w UM od 8-13 ale auto bedzie dopier na wtorek i jak tu sie nie wk...... Ale co mi tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.07.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Kasiu nie dawaj sie! Nie dlugo z dzialki bedzie plac budowy! A wtedy juz tylko do przodu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 21.07.2006 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Kasiu nie dawaj sie! Nie dlugo z dzialki bedzie plac budowy! A wtedy juz tylko do przodu!!! Zeljko nie moge sie dac bo to ja rozpetalam ta wojne budowlana i nie mam odwrotu Co mnie nie zabije to mnie wzmocni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts