Aga J.G 21.07.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Cóż Kasiu mam wrażenie że urzędy i Ci wszyscy z administracji rządzą się swoimi prawami U nas też administarcja ma swoje przywileje a My do czarnej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 21.07.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Generalnie papierkowa robotaprzy budowie jest najmniej przyjemna - najperw przy pozwoleniu na bud, pozniej przylacza i umowy, w trakcie umowy z wykonawcami i jeszcze gratis pozwolenie na budowe wew. instalacji gazowej Ja to wszystko niemile wspominam Zawsze cos jest nie tak - cos z bledem wyskoczy, albo sie opoznie. W trakcie sie wsciekasz, ale po tygodniu juz myslisz o tym z ironicznym usmiechem i jestes spokojna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 21.07.2006 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Jednym slowem Mile Panie Inwestorki zycie idzie swoja droga a nasze potrzeby swoja droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 21.07.2006 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Kasia nie poddawaj się! Będzie dobrze. Jak Ty nie będziesz w to wierzyć to kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 21.07.2006 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Kasia nie poddawaj się! Będzie dobrze. Jak Ty nie będziesz w to wierzyć to kto? maly ja sie nie poddaje i WIERZE tylko czasami szkrzydelka na chwile opadaja aby znow sie wyprostowac i zlapac wiatr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.07.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Kasiu będzie dobrze Skrzydełak rozprostuj i biegiem do hurtowni, materiały wybierać. Zorientuj się jaki jest czas oczekiwania na dane towary, wykorzystaj ten czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 22.07.2006 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Kasiu będzie dobrze Skrzydełak rozprostuj i biegiem do hurtowni, materiały wybierać. Zorientuj się jaki jest czas oczekiwania na dane towary, wykorzystaj ten czas Aga MUSI BYC DOBRZE BO Z TEJ DROGI NIE MA ODWROTU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.07.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Kasiu ale wiesz jak jest fajnie na końcu tej drogi Trzymam mocno kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 22.07.2006 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Kasiu ale wiesz jak jest fajnie na końcu tej drogi Trzymam mocno kciukasy Ratuje mnie właśnie moja wybujala wyobraznia : ja pijąca kawkę na swoim tarasie wśród aksamitek Jeszcze mi pomaga film pt"Nigdy w życiu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.07.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Kasiu ale wiesz jak jest fajnie na końcu tej drogi Trzymam mocno kciukasy Ratuje mnie właśnie moja wybujala wyobraznia : ja pijąca kawkę na swoim tarasie wśród aksamitek A tam zaraz wybujała gdyby nie moja fantazja to do dziś byłabym w bloku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 22.07.2006 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Aga wybujała wybujała .Czasami daje mi w kośc bo jak się któryś z moich facetów spóznia i nie zadzwoni to mam od razu gulę w gardle i żaby w brzuchu. Ale z drugiej strony gdyby nie ona nie wkroczyłabym na drogę budowlaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.07.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Kasiu znam ten ból na szczęscie moje żaby pojawiają się rzadko ale zawsze przynoszą coś nie dobrego Ale niepokój mam szczególnie o męża bo on dużo jeździ, dziewczyny jeszcze są w miarę pod kontrolą choć starsza już zaczyna wybywać Ale takie jest życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 22.07.2006 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Ago tak to już jest.A oto moje aksamitki na balkonie.To idealne kwiaty - zero wymagań glebowych i kwitną całe lato.Gorąco je polecam. http://img81.imageshack.us/img81/5310/20060722001sl9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.07.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Na razie to ja mam zwiędłą koniczynę i wybujałe trawy oraż wielkie osty I zwierzęta Mam nadzieję że za rok to się zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 22.07.2006 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Ago zmieni się, zmieni.Ja oprócz kuchni lubię grzebać w ziemi i dlatego mam już kilka swoich ukorzenionych sadzonek krzaków ,które wsadzę na działce w pażdzierniku.Napisałam do Ciebie na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.07.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Już odpisałam Ja grzebac nie lubię ale to się może zmienić - jak wiele rzeczy po przeprowadzce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 22.07.2006 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Jeżeli nie Ty to może dziewczynki? Ja siałam na początku kwietnia do opakowań po jogurtach aksamitki z Szymonem i postawiłam je u niego w pokoju na parapecie.Była niezła zabawa z podlewaniem i podglądaniem czy już coś wychodzi z ziemi i wielka radość jak wychodziły pierwsze listki.Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.07.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Jak ja robię nasadzenie kwiatów domowych to moje dziewczyny zawsze mi wyplewią choć już coraz mniej Ale ostatnio wsadziłam nowego listka i już mi dwa razy się do niego dobrały A teraz zmykam bo czas się pakowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 22.07.2006 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 następnym razem niech dziewczynki same sadzą wtedy nie wypielą.Pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 22.07.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 A jak juz powstanie jakas ściana domku to wpadniesz...ups zajedziesz do nas i weźmiesz sobie w grom malin oraz winogron jako sadzonek. rosna błyskawicznie dając owoce...oczywiście o ile lubisz takie rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts