Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennik Budowy C33 - Rozważny i Romantyczka

kasia64

Recommended Posts

A jak juz powstanie jakas ściana domku to wpadniesz...ups zajedziesz do nas i weźmiesz sobie w grom malin oraz winogron jako sadzonek. rosna błyskawicznie dając owoce...oczywiście o ile lubisz takie rzeczy. :D

mały zajadę wcześniej niż ściany urosną :roll:

A sadzonki dopiero wrzesień-pażdziernik będę podbierać,zobaczysz jeszcze pożałujesz ze zaoferowałeś :oops:

Ja już na balkonie choduję : forsycję,jaśminowiec ,wierzbę mandżurską i kolkwicję.Kocham roślinne klimaty tak jak kuchnię :lol: :lol: :lol:

Do miłego zobaczenia i pozdrowionka dla małżonki. :lol: :lol: :lol:

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kasiu to ciekawe..... Kiedy obejrzałam Nigdy w życiu, to sobie powiedziałam : ja też! Nawet wybierając projekt w pewnym momencie do domu Judyty się przymierzałam :lol:

A teraz? Ciagle przerabiam scenę, w której majstry siedzą ,pifko piją, a Judyta z taczką po desce do domu wjeżdża : "Szefowo, ale zap...amy, nie? A Judyta: "No, zap...amy!" :p :p :p :p

Kaśka, damy radę!!!!!

Kasiu to ciekawe..... Kiedy obejrzałam Nigdy w życiu, to sobie powiedziałam : ja też! Nawet wybierając projekt w pewnym momencie do domu Judyty się przymierzałam :lol:

A teraz? Ciagle przerabiam scenę, w której majstry siedzą ,pifko piją, a Judyta z taczką po desce do domu wjeżdża : "Szefowo, ale zap...amy, nie? A Judyta: "No, zap...amy!" :p :p :p :p

Kaśka, damy radę!!!!!

No pewnie że damy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A jak mam wątpliwości to włączam film i wszystko mija - najlepsza jest scena przy ognisku :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kasia nie poddawaj się!!!

Panią od adaptacji na pewno złapiesz i ta małpa wszystko ładnie zrobi! Wszyscy przeszli przez papierologię. :-? Będzie OK. A panią adaptator to i w szpitalu dopadnijcie... :wink:

Jutro się wybieram do Gminy :evil: :oops: :wink:

Oj biedni Ci ludzie w gminie jutro będą, oj biedni... :roll:

Kasiu

Ja do autorytetu przyszłam :p

Jakie ciasta upiec na chrzciny? Impreza plenerowa, w samo południe :roll: Ciepło pewnie będzie :-?

Ciasta mokre :szarlotka lub inne z owocami, jeżeli jest niejsce w lodówce tobiszkopt z galaretką a tort na bazie jogurtu,śmietany i galaretki ,rogaliki drożdżowe lub babeczki kruche z bitą śmietaną albo galaretką albo kremem budyniowym :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kasia nie poddawaj się!!!

Panią od adaptacji na pewno złapiesz i ta małpa wszystko ładnie zrobi! Wszyscy przeszli przez papierologię. :-? Będzie OK. A panią adaptator to i w szpitalu dopadnijcie... :wink:

Jutro się wybieram do Gminy :evil: :oops: :wink:

Oj biedni Ci ludzie w gminie jutro będą, oj biedni... :roll:

kze nie będą biednia ale jeżeli za coś płacę to wymagam :evil: :oops:

Kasiu

Jakie ciasta upiec na chrzciny? Impreza plenerowa, w samo południe :roll: Ciepło pewnie będzie :-?

Ciasta mokre :szarlotka lub inne z owocami, jeżeli jest niejsce w lodówce tobiszkopt z galaretką a tort na bazie jogurtu,śmietany i galaretki ,rogaliki drożdżowe lub babeczki kruche z bitą śmietaną albo galaretką albo kremem budyniowym :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mniam, mniam :lol: To ten krem budyniowy, uwielbiam :oops: :wink:

Dzięki Dobra Duszyczko! :lol:

Po niedzieli opowiem jak wyszło :wink:

Kasiu

Mniam, mniam :lol: To ten krem budyniowy, uwielbiam :oops: :wink:

Dzięki Dobra Duszyczko! :lol:

Po niedzieli opowiem jak wyszło :wink:

Aniu chętnie służę pomocą i przepisami :oops: :oops: :oops:

No to widze, że Miras wziął się do roboty i za sprawy organizacyjne!! To dobrze, bo w budowie domu powinny 2 osoby uczestniczyć. Przeciez obie później będą tam mieszkały... :lol:

A Panie w Urzędzie trzeba często nękać albo wizytami, albo telefonami... Wtedy czuja presję i zajmują się Twoją sprawą.. 8)

No to widze, że Miras wziął się do roboty i za sprawy organizacyjne!! To dobrze, bo w budowie domu powinny 2 osoby uczestniczyć. Przeciez obie później będą tam mieszkały... :lol:

A Panie w Urzędzie trzeba często nękać albo wizytami, albo telefonami... Wtedy czuja presję i zajmują się Twoją sprawą.. 8)

kze ja tego nie rozumiem,Pani sama zaproponowała adaptację,wcześniej wiele nam pomogła bezinteresownie(nie musiałam biegać po całym Urzędzie Gminy - podziękowałam kawą i czekoladą) adaptację robi za pieniądze i ma opóznienia 2 tygodnie :evil: :evil: :evil: .

Ja teraz nie pracuję ale czasami zarobię parę złociszy piekąc ciasta i torty, i nie wyobrażam sobie że ktoś jest umówiony na odbiór w sobotę na 8 rano a ja mówię ludziom o 8 rano że wypieki będą za 2-3 godziny :evil: :evil: :evil:

Miras dojrzał do budowania bo mieszkanie sprzedane :roll: :wink: