kasia64 26.07.2006 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Kasiu Miras nabiera rozpędu, brawo!!!! Zobaczysz, co potrafi jeszcze nie raz A studnia przyda się potem choćby do podlewania ogródka Trzymam kciukasy!!!! adamanko że Miras potrafi to ja wiem (mamy 3 synów ) w domu potrafi zrobić wszystko i wykańczać domek w środku będziemy sami.A gmina niech się wypcha ,mam wodę na działce w 6 miejscach ale tylko w jednym taką do spożycia i jak zrobię studnię to niech spadają Zawracają d....,każa pisać pisma,zakładać komitet społeczny a potem się wypinają jak za przeszłego ustroju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 26.07.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 kasiu tak to znimi jest czasmi , z tymi urzędasami. Ale to, zemałżonek się weżmie za studnię to pozytywne bardzo. Nie ma to jak dobre argumenty choć nie zawsze dobre Moż ebardziej opasowałoby mocne Pozdrówka i trzymam cały czas kciukaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 26.07.2006 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 kasiu tak to znimi jest czasmi , z tymi urzędasami. Ale to, zemałżonek się weżmie za studnię to pozytywne bardzo. Nie ma to jak dobre argumenty choć nie zawsze dobre Moż ebardziej opasowałoby mocne Pozdrówka i trzymam cały czas kciukaski Dzięki za kciukasy,jak widać bardzo potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 26.07.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 kasia64 trzymam kciuki za Was. Wiesz urzędnicy to takie święte krowy. Wiedzą, że dostaną pensję 1 każdego miesiąca i mają to gdzieś, że ludzi gonią terminy, są poumawiani. A gminie nie zależy na podłączeniu wodociągu bo szukają frajerów. U nas jest to samo, ale już w sąsiedniej gminie wszystko robią od ręki. To wszystko zależy od polityki i gospodarza!!! Jeżeli chodzi o mężów to czasami też mam wrażenie (chociaż może ja mam większe możliwości działania - tzn. telefon i czas), że ja bardziej działam. Od jakiegoś czasu mówiłam, że trzeba gruzu nawieść na drogę. A mąż "eee nie trzeba". Jak się u sąsiada za nami BETONIARA zakopała i fachowcy 5 godzin beton taczką przewozili (za co słono zapłacili!!!!) to mój mówi "trzeba gruz załatwić". Ja w te pędy i na drugi dzień już gruz był na drodze. Tych naszych panów czasami trzeba dobrym słowem mobilizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 26.07.2006 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Aga-Żona Facia chyba się urzędnikom kraje pomyliły.U nas nie Indie i krów nie czcimy Co do mężów naszych kochanych to oni są inni(cokolwiek to znaczy ) Miras ceni święty spokój ponad wszystko a ja - diablica, lubię jak się coś dzieje i lubię dzialać Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 26.07.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Aga-Żona Facia c Miras ceni święty spokój ponad wszystko a ja - diablica, lubię jak się coś dzieje i lubię dzialać to trochę tak jak u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 26.07.2006 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Aga-Żona Facia c Miras ceni święty spokój ponad wszystko a ja - diablica, lubię jak się coś dzieje i lubię dzialać to trochę tak jak u mnie tabalugo chyba wszystkie piszace inwestorki należą do tych energicznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 26.07.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Kasiu - śadzę że dacie radę- co do wody... nie słyszałaś? Szymanek padł, a wodociągi przejęła gmina...na razie z tego co widzę to jest jeden wielki bajzel w tym względzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 26.07.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 nie przejmuj sie kasia ja też mam doła tylko mój dół związany jest z murarzami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 27.07.2006 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Kasiu - śadzę że dacie radę- co do wody... nie słyszałaś? Szymanek padł, a wodociągi przejęła gmina...na razie z tego co widzę to jest jeden wielki bajzel w tym względzie. Mały nie wiem i nie znam Szymanka.Jeżeli urzędnik każe mobilizować ludzi i organizować komitet bo woda na JESIENI BEDZIE BO JEST KASA TO............................ Ja będę robić swoją studnię i niech się .................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 27.07.2006 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 nie przejmuj sie kasia ja też mam doła tylko mój dół związany jest z murarzami Beti żadnych dołów do góry trzeba patrzeć.Ja nie mam doła tylko robię się powoli wściekła.Nie chcę być w skórze tego po kim się przejadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.07.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 To rzeczywiscie macie pecha... A Pani adaptatorka uszła z życiem? Miras nie udusł jej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 27.07.2006 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Jutro się okaże czy ujdzie z życiem Dzisiaj były kontakty telefoniczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 27.07.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Aga-Żona Facia c Miras ceni święty spokój ponad wszystko a ja - diablica, lubię jak się coś dzieje i lubię dzialać to trochę tak jak u mnie tabalugo chyba wszystkie piszace inwestorki należą do tych energicznych No właśnie. Tutaj wyraźnie widać, ile domów w ogóle mogłoby nie powstać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 27.07.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Ty temu Mirasowi odpuść!!! Porządny chłop jest i basta!!!! Konkretny!! Ty Go nie szkaluj, tylko szanuj, bo na oko widać że zangarzowany!1 Jak facet ( Twój) to przeczyta, co nawypisywalaś, to masz szlaban......na wszystko Ha!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 27.07.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Kasiu - ja normalnie bym ta babe od adaptacji golymi rekami zadusial no! (no ale tez naleze do energicznych inwestorek ). Jakos mnie tez cholipa nie dziwi, ze gmina z woda nawalila. Nam w samym centrum Poznania Aquanet tez od biecuje (wersja z marca, ze tym roku zrobia nam w ulicy wode i kanalizacje - teraz juz odsunieta na dalsze NIGDY)- no ale ja mam wode i kanalize przygiagneta z innej ulicy - na koszt bylego wlasciciela dzialki. W tym kraju - jak sam nie zaplacisz - nic nie masz Masakra! A pani sie nie dajcie - nie wyplacajacie jej calej kasy za ta adaptacjie. A jak nie macie umowy na pismie to nic nie placcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 28.07.2006 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Ty temu Mirasowi odpuść!!! Porządny chłop jest i basta!!!! Konkretny!! Ty Go nie szkaluj, tylko szanuj, bo na oko widać że zangarzowany!1 Jak facet ( Twój) to przeczyta, co nawypisywalaś, to masz szlaban......na wszystko Ha!! Ja Mirasa nie szkaluję tylko SAMĄ PRAWDĘ PISZĘ .Ten jego rozważny i spokojny charakter tak mnie 21 lat temu zaczarował że aż wyszlam za niego za mąż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.07.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 No to najwazniejsze, że juz papiery w dobrym miejscu są! Teraz już prawie można rozpoczynac budowę... Pewnie bez molestowania inspektora od pozwoleń nie obedzie sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 28.07.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 1,5 miesiąca adaptacja??? toż ona z marsa jest a powinna z wenus ps. a ileż se ona zażyczyła jeśli można..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 28.07.2006 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Kasiu - ja normalnie bym ta babe od adaptacji golymi rekami zadusial no! (no ale tez naleze do energicznych inwestorek ). Jakos mnie tez cholipa nie dziwi, ze gmina z woda nawalila. Nam w samym centrum Poznania Aquanet tez od biecuje (wersja z marca, ze tym roku zrobia nam w ulicy wode i kanalizacje - teraz juz odsunieta na dalsze NIGDY)- no ale ja mam wode i kanalize przygiagneta z innej ulicy - na koszt bylego wlasciciela dzialki. W tym kraju - jak sam nie zaplacisz - nic nie masz Masakra! A pani sie nie dajcie - nie wyplacajacie jej calej kasy za ta adaptacjie. A jak nie macie umowy na pismie to nic nie placcie Iga - rozliczenie nastąpiło po wykonananej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts