Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennik Budowy C33 - Rozważny i Romantyczka

kasia64

Recommended Posts

Kasiu Miras nabiera rozpędu, brawo!!!! Zobaczysz, co potrafi jeszcze nie raz 8) 8) A studnia przyda się potem choćby do podlewania ogródka :p :p Trzymam kciukasy!!!!

adamanko że Miras potrafi to ja wiem (mamy 3 synów :oops: :lol: ) w domu potrafi zrobić wszystko i wykańczać domek w środku będziemy sami.A gmina niech się wypcha ,mam wodę na działce w 6 miejscach ale tylko w jednym taką do spożycia i jak zrobię studnię to niech spadają :evil:

Zawracają d....,każa pisać pisma,zakładać komitet społeczny a potem się wypinają jak za przeszłego ustroju. :roll: :evil:

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

kasiu tak to znimi jest czasmi , z tymi urzędasami.

Ale to, zemałżonek się weżmie za studnię to pozytywne bardzo.

8) 8) 8) 8)

Nie ma to jak dobre argumenty 8) choć nie zawsze dobre :-?

Moż ebardziej opasowałoby mocne 8)

Pozdrówka i trzymam cały czas kciukaski 8)

Dzięki za kciukasy,jak widać bardzo potrzebne. :roll: :lol: :lol:

kasia64 trzymam kciuki za Was. Wiesz urzędnicy to takie święte krowy. Wiedzą, że dostaną pensję 1 każdego miesiąca i mają to gdzieś, że ludzi gonią terminy, są poumawiani.

A gminie nie zależy na podłączeniu wodociągu bo szukają frajerów. U nas jest to samo, ale już w sąsiedniej gminie wszystko robią od ręki. To wszystko zależy od polityki i gospodarza!!!

Jeżeli chodzi o mężów to czasami też mam wrażenie (chociaż może ja mam większe możliwości działania - tzn. telefon i czas), że ja bardziej działam. Od jakiegoś czasu mówiłam, że trzeba gruzu nawieść na drogę. A mąż "eee nie trzeba". Jak się u sąsiada za nami BETONIARA zakopała i fachowcy 5 godzin beton taczką przewozili (za co słono zapłacili!!!!) to mój mówi "trzeba gruz załatwić". Ja w te pędy i na drugi dzień już gruz był na drodze.

Tych naszych panów czasami trzeba dobrym słowem mobilizować.

Kasiu - śadzę że dacie radę- co do wody... nie słyszałaś? Szymanek padł, a wodociągi przejęła gmina...na razie z tego co widzę to jest jeden wielki bajzel w tym względzie.:-(

Mały nie wiem i nie znam Szymanka.Jeżeli urzędnik każe mobilizować ludzi i organizować komitet bo woda na JESIENI BEDZIE BO JEST KASA TO............................ :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Ja będę robić swoją studnię i niech się .................. :roll:

Aga-Żona Facia c

Miras ceni święty spokój ponad wszystko a ja - diablica, lubię jak się coś dzieje i lubię dzialać :roll: :roll: :lol: :lol:

to trochę tak jak u mnie

:roll:

tabalugo chyba wszystkie piszace inwestorki należą do tych energicznych :lol: :lol: :lol:

No właśnie. Tutaj wyraźnie widać, ile domów w ogóle mogłoby nie powstać :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kasiu - ja normalnie bym ta babe od adaptacji golymi rekami zadusial no! :evil: :evil: :evil: (no ale tez naleze do energicznych inwestorek :D ).

Jakos mnie tez cholipa nie dziwi, ze gmina z woda nawalila. Nam w samym centrum Poznania Aquanet tez od biecuje (wersja z marca, ze tym roku zrobia nam w ulicy wode i kanalizacje - teraz juz odsunieta na dalsze NIGDY)- no ale ja mam wode i kanalize przygiagneta z innej ulicy - na koszt bylego wlasciciela dzialki.

W tym kraju - jak sam nie zaplacisz - nic nie masz :-? Masakra! :-?

A pani sie nie dajcie - nie wyplacajacie jej calej kasy za ta adaptacjie. A jak nie macie umowy na pismie to nic nie placcie :wink:

Ty temu Mirasowi odpuść!!! Porządny chłop jest i basta!!!! Konkretny!! Ty Go nie szkaluj, tylko szanuj, bo na oko widać że zangarzowany!1

Jak facet ( Twój) to przeczyta, co nawypisywalaś, to masz szlaban......na wszystko Ha!! :wink: :wink: :wink:

Ja Mirasa nie szkaluję tylko SAMĄ PRAWDĘ PISZĘ .Ten jego rozważny i spokojny charakter tak mnie 21 lat temu zaczarował że aż wyszlam za niego za mąż. :oops: :lol:

Kasiu - ja normalnie bym ta babe od adaptacji golymi rekami zadusial no! :evil: :evil: :evil: (no ale tez naleze do energicznych inwestorek :D ).

Jakos mnie tez cholipa nie dziwi, ze gmina z woda nawalila. Nam w samym centrum Poznania Aquanet tez od biecuje (wersja z marca, ze tym roku zrobia nam w ulicy wode i kanalizacje - teraz juz odsunieta na dalsze NIGDY)- no ale ja mam wode i kanalize przygiagneta z innej ulicy - na koszt bylego wlasciciela dzialki.

W tym kraju - jak sam nie zaplacisz - nic nie masz :-? Masakra! :-?

A pani sie nie dajcie - nie wyplacajacie jej calej kasy za ta adaptacjie. A jak nie macie umowy na pismie to nic nie placcie :wink:

Iga - rozliczenie nastąpiło po wykonananej pracy :lol: