Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennik Budowy C33 - Rozważny i Romantyczka

kasia64

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Choć przesądny nie jestem i w żadne zabobony nie wierzę, to chętnie zapodam Ci ludową "mądrość", że ponoć najlepszym dniem tygodnia na rozpoczęcie budowy jest środa, ewentualnie sobota...

U mnie Majster zrobił nam niespodziankę i sam rozpoczął budowanie w środę, a później usłyszeliśmy o tym przesądzie - zbieg okoliczności...?!

:D :D :D

Kasiu,

WIELKIE GRATULACJE !!! :p :p :p

Ja tu na urlopie bąki zbijam, a Ty tak pięknie działasz i wszystko "dogrywasz". SUPER ! Najważniejsze papiery już SĄ ! :D . BRAWO !!! Teraz wszystko będzie szło jak po maśle. A 16 sierpnia - już tuż, tuż :D :D :D

Pozdrówka. Trzymam kciuki i cieszę się razem z Tobą ! :p

Kasiu,

WIELKIE GRATULACJE !!! :p :p :p

Ja tu na urlopie bąki zbijam, a Ty tak pięknie działasz i wszystko "dogrywasz". SUPER ! Najważniejsze papiery już SĄ ! :D . BRAWO !!! Teraz wszystko będzie szło jak po maśle. A 16 sierpnia - już tuż, tuż :D :D :D

Pozdrówka. Trzymam kciuki i cieszę się razem z Tobą ! :p

:oops: :p :p :p :p :p

A ile metrów od płota stoi Twój dom, czyli jaka jest linia zabudowy? Widzę, że zostawiłaś sporo miejsca za domem. A od sąsiadów standardowe 4m?

Z przodu 7m,z boku od strony garażu 4m,z lewej od południa 4,61m,z tyłu ogród 27x20m

:lol: :lol: :lol:

Ja mam z przodu 5,5.

Ale 7m powinno wystarczyc na 2 samochody... (jakby przyjechali goscie..)

Kasiu bardzo ładnie wygląda wyrysowany domek :)

U nas jest 6 m i teraz twierdzę że trochę mało ale nasz wjazd jest pod kątem więc tak trochę mało wygodnie 8) Taka byłam zachłanna na ogród :wink: :)

Aga nasza działka jest wąska tylko 20m ale za to trochę długa....

i dlatego cofnęliśmy dom do tyłu o3 m.Zresztą oglądałam domy z wejściem 4m od płotu i wydawało mi się za blisko.Te 7 m mamy do ściany domu a ganek i schody to 191cm,więc do płotu zostaje 5,1m.

:lol: :lol: :lol: :lol: