kasia64 07.08.2006 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Ago aby odprowadzić wodę z drenażu można zrobić studzienkę rewizyjną z 2-3 kręgów wkopanych w ziemię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.08.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 I u nas takei rozwiązanie się nie sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 08.08.2006 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 I u nas takei rozwiązanie się nie sprawdza Szkoda Jak Cię znam to sobie poradzicie,czego serdecznie Ci życzę i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.08.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 I u nas takei rozwiązanie się nie sprawdza Szkoda Jak Cię znam to sobie poradzicie,czego serdecznie Ci życzę i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 08.08.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Kasia64 wiesz, że tak mocno przytupywałam, że Wykonawca wejdzie jutro o 7.00. O rany żeby tylko na pewno przyszedł Teraz będę trzymać kciuki za Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.08.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Kasia64 wiesz, że tak mocno przytupywałam, że Wykonawca wejdzie jutro o 7.00. O rany żeby tylko na pewno przyszedł Teraz będę trzymać kciuki za Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 08.08.2006 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Kasia64 wiesz, że tak mocno przytupywałam, że Wykonawca wejdzie jutro o 7.00. O rany żeby tylko na pewno przyszedł Teraz będę trzymać kciuki za Ciebie TO TRZYMAMY KCIUKI I SERDECZNIE POZDRAWIAMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 09.08.2006 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Kasia64 wiesz, że tak mocno przytupywałam, że Wykonawca wejdzie jutro o 7.00. O rany żeby tylko na pewno przyszedł Teraz będę trzymać kciuki za Ciebie TO TRZYMAMY KCIUKI I SERDECZNIE POZDRAWIAMY kasia64 jako pierwszej Ci się pochwalę - Murarz z ekipą przyjechali o 7.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 09.08.2006 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Aga a ciekawy chociaz ten murarz ? ale mi sie z rana zebralo hihi to teraz bedziemy trzymac za efekty i zeby bylo rowno jak na lodowisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 09.08.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 kasiu dam ci dobra rade spokojnie, bo to dopiero początek ja tu taki mądrościami sypie a sama też wszystko bardzo przeżywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 09.08.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Kasiu a propos "cipetk"(przyczepka)i to stoi takowa u mnie (a właciwie u rodziców), a z urzšdzeń mechanicznych lepiej żeby one jedziły niz stały. Więc w razie co ...zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 09.08.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Chyba zamieniam się w koguta i budzę się o świcie. Co to będzie jak zaczniemy?Czy Miras da się wyciągać o świcie na działkę? OTO JEST PYTANIE Czy ktoś zna odpowiedz na nie? Będzie dobrze kasiu, tylko wyluzuj trochę, bo zamęczysz siebie i swojego chłopa. A może pogoda jeszcze się zmieni na lepszą, to wtedy namiocik, śpiworek i przeprowadzka na działeczkę. To wtedy nie trzeba sie będzie budzić o świcie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 09.08.2006 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Kasia64 wiesz, że tak mocno przytupywałam, że Wykonawca wejdzie jutro o 7.00. O rany żeby tylko na pewno przyszedł Teraz będę trzymać kciuki za Ciebie TO TRZYMAMY KCIUKI I SERDECZNIE POZDRAWIAMY kasia64 jako pierwszej Ci się pochwalę - Murarz z ekipą przyjechali o 7.00 TO SUPER GUCIO!!!POWODZENIA !!!! http://img130.imageshack.us/img130/2208/kciuk2gf5.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 09.08.2006 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Kasiu a propos "cipetk"(przyczepka)i to stoi takowa u mnie (a właciwie u rodziców), a z urzšdzeń mechanicznych lepiej żeby one jedziły niz stały. Więc w razie co ...zapraszam. mały to super ,w razie potrzeby napewno skorzystamy i z góry dziękujemy i pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 09.08.2006 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Chyba zamieniam się w koguta i budzę się o świcie. Co to będzie jak zaczniemy?Czy Miras da się wyciągać o świcie na działkę? OTO JEST PYTANIE Czy ktoś zna odpowiedz na nie? Będzie dobrze kasiu, tylko wyluzuj trochę, bo zamęczysz siebie i swojego chłopa. A może pogoda jeszcze się zmieni na lepszą, to wtedy namiocik, śpiworek i przeprowadzka na działeczkę. To wtedy nie trzeba sie będzie budzić o świcie pozdrawiam Tabalugo Miras skorzystał na tym dzisiaj bo dostał śniadanko i kawusię przed pracą i kanapeczki do pracy (nie zawsze chce mi się wstawać rano jak Mirek idzie na 6 rano do pracy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 09.08.2006 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 kasiu dam ci dobra rade spokojnie, bo to dopiero początek ja tu taki mądrościami sypie a sama też wszystko bardzo przeżywam beti rady od serca przyjmuję do serca a rozum i tak swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.08.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Przy budowie trzeba obracać każda złotówkę, ale bez przesady.. Choc być może w tym szaleństwie jest metoda.. Ja tez nie mogłem spać jak miałem jakies problemiki do obgadania z wykonawcą.. Ale to oznacza, że żyje się budową i do budowy domu wkłada się serce.. A to jest to cos co nie ma ceny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 09.08.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 kasia64 to zaczynamy odliczanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 10.08.2006 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Przy budowie trzeba obracać każda złotówkę, ale bez przesady.. Choc być może w tym szaleństwie jest metoda.. Ja tez nie mogłem spać jak miałem jakies problemiki do obgadania z wykonawcą.. Ale to oznacza, że żyje się budową i do budowy domu wkłada się serce.. A to jest to cos co nie ma ceny... No właśnie serce do budowy jest bezcenne a resztę czyli mamonkę trzeba liczyć,liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 10.08.2006 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 kasia64 to zaczynamy odliczanie [/qeuote] Po cichu liczę że będzie trochę wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts