Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennik Budowy C33 - Rozważny i Romantyczka

kasia64

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kasia64 wiesz, że tak mocno przytupywałam, że Wykonawca wejdzie jutro o 7.00. O rany żeby tylko na pewno przyszedł :D :D :D

Teraz będę trzymać kciuki za Ciebie :D

TO TRZYMAMY KCIUKI I SERDECZNIE POZDRAWIAMY :p :p :p

kasia64 jako pierwszej Ci się pochwalę - Murarz z ekipą przyjechali o 7.00 :D :D :D

Chyba zamieniam się w koguta i budzę się o świcie.

Co to będzie jak zaczniemy?Czy Miras da się wyciągać o świcie na działkę? OTO JEST PYTANIE :roll: Czy ktoś zna odpowiedz na nie? :roll: :oops: :lol:

Będzie dobrze kasiu, tylko wyluzuj trochę, bo zamęczysz siebie i swojego chłopa.

:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

A może pogoda jeszcze się zmieni na lepszą, to wtedy namiocik, śpiworek i przeprowadzka na działeczkę. To wtedy nie trzeba sie będzie budzić o świcie :wink: :p :wink: :p

pozdrawiam

Kasia64 wiesz, że tak mocno przytupywałam, że Wykonawca wejdzie jutro o 7.00. O rany żeby tylko na pewno przyszedł :D :D :D

Teraz będę trzymać kciuki za Ciebie :D

TO TRZYMAMY KCIUKI I SERDECZNIE POZDRAWIAMY :p :p :p

kasia64 jako pierwszej Ci się pochwalę - Murarz z ekipą przyjechali o 7.00 :D :D :D

TO SUPER GUCIO!!!POWODZENIA !!!!

http://img130.imageshack.us/img130/2208/kciuk2gf5.gif

Chyba zamieniam się w koguta i budzę się o świcie.

Co to będzie jak zaczniemy?Czy Miras da się wyciągać o świcie na działkę? OTO JEST PYTANIE :roll: Czy ktoś zna odpowiedz na nie? :roll: :oops: :lol:

Będzie dobrze kasiu, tylko wyluzuj trochę, bo zamęczysz siebie i swojego chłopa.

:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

A może pogoda jeszcze się zmieni na lepszą, to wtedy namiocik, śpiworek i przeprowadzka na działeczkę. To wtedy nie trzeba sie będzie budzić o świcie :wink: :p :wink: :p

pozdrawiam

Tabalugo Miras skorzystał na tym dzisiaj bo dostał śniadanko i kawusię przed pracą i kanapeczki do pracy :lol: (nie zawsze chce mi się wstawać rano jak Mirek idzie na 6 rano do pracy :oops: :roll:)

Przy budowie trzeba obracać każda złotówkę, ale bez przesady.. Choc być może w tym szaleństwie jest metoda..

Ja tez nie mogłem spać jak miałem jakies problemiki do obgadania z wykonawcą.. Ale to oznacza, że żyje się budową i do budowy domu wkłada się serce.. A to jest to cos co nie ma ceny... :lol:

Przy budowie trzeba obracać każda złotówkę, ale bez przesady.. Choc być może w tym szaleństwie jest metoda..

Ja tez nie mogłem spać jak miałem jakies problemiki do obgadania z wykonawcą.. Ale to oznacza, że żyje się budową i do budowy domu wkłada się serce.. A to jest to cos co nie ma ceny... :lol:

No właśnie serce do budowy jest bezcenne a resztę czyli mamonkę trzeba liczyć,liczyć :roll: :p