kze 24.11.2005 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 No to wiem że nic nie wiem Byłam na rozmowie-rozmowa odbyła się w/g nowych(dla mnie starych) zwyczajów-weszłam dzielnie ,z głową do góry a nie między ramionami,przedstawiłam się,podałam rękę i lekki uśmiech na gębuli.Byłam 3 min przed czasem.Pan zapytał czego oczekuję w nowej pracy?grzecznie odp,iż oczekuję efektywnej pracy biurowej-pracowałam już w dziale handlowym i biurze handlowym i lubię jak coś się dzieje i widać efekty pracy.Pan wytłumaczył,że praca polega na pozyskiwaniu nowych klientów i utrzymywanie kontaktów z nimi-wtrąciłam-iż należy dbać o stałych klientów.Pyt.o prawo jazdy-jest katB.Godziny pracy 7.30-15.30-powiedziałam ze to miło i godziny pracy jak najbardziej by mi odpowiadały.Teraz przeszliśmy do kwestii wynagrodzenia-800,- zł na okresie próbnym(3-m-ce) Pan zapytał czy mi to wszystko odpowiada-no to odpowiedziałam że wszystko oprócz wynagrodzenia mi odpowiada.Pan zaczął ble,ble o inwestowaniu w nowych pracowników.Po czym pożegnaliśmy się i mam czekać do środy na wiadomość.Na dowidzenia życzyłam mu miłego dnia.UFF No to rzeczywiście duzo Ci nie zaproponował... A nic o premiach nie wspominał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 24.11.2005 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 KZE-rzeczywiście wspomniał po mojej wypowiedzi że wszystko oprócz wynagrodzenia mi odpowiada-powiedział 800,-netto plus ewentualnie premia-cholerka,to dla mnie trochę mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.11.2005 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 KZE-rzeczywiście wspomniał po mojej wypowiedzi że wszystko oprócz wynagrodzenia mi odpowiada-powiedział 800,-netto plus ewentualnie premia-cholerka,to dla mnie trochę mało To zdecydowanie za mało!!!! targuj się, pokaż jakie masz umiejetnosci, które moga przynieść korzyść firmie, co potrafisz (i robiłaś) co może być przydatne i stanowić o ptencjalnej mozliwość np. zwiększenia przychodu firmy itd.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 24.11.2005 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Kze-jeżeli będę maiła okazję to na pewno pokaże (jak zjąc wilkowi w bajce) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.11.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Rzeczywiście mizerna ta pensyjka A zapytałas ile dają po tych 3 miesiącach ??? Mam nadzieję że w kóncu znajdziesz dobrze płatną pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 24.11.2005 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Aga-gapa jestem i nie zapytałam ile po tych 3 miesiącach,nie zapytałam jeszcze czy soboty wolne czy nie Poczekam do środy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 24.11.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 kasiu, będzie dobrze! to początek, pokażesz ile jesteś warta i nie będą chcieli Cię wypuścić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.11.2005 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 To cały czas trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 25.11.2005 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Mało rzeczywiście ale jak nie ma nic lepszego A może jeszcze da więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 25.11.2005 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Joanna,Aga,Andrzejka-dzięki za serdeczne słowa Myślę nad tym wszystkim aż mi w głowie szumi-prawda jest taka że potrzebuję pracy(kasy).Nie będę miała pracy=kasy-niebędę budować Więc -idę do pracy-do jakiej?ano zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 26.11.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 Idź..Czasami opłaca się za mniejsze pieniądzę ( na początku, oczywiście) potem czsami kwota się zmienia na lepszą lub nie Ale w dzisiejszych czasach chyba ważne są kontakty zawodowe! Jeżeli obracaszsię w danym kręgu przeważnie ktoś, kogoś szuka!!!! Nikt do domu nie przyjdzie zofertą a tam....nigdy nie wiadomo.!!A zawsze możesz zrezygnować! Powodzenia życzę....Tak wpadłam z biegu do Ciebie..Czasu nie ma .Teraz przewozimy..przewozimy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 26.11.2005 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 Alfredka-Mirek też mówi że mam iść do obcego pracować,bo swój coś nie bardzo wywiązuje się z umów Tak że do środy się coś na pewno wyjaśni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.11.2005 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 no to czekam niecierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 26.11.2005 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 26.11.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 Spróbuj. Zawsze mozna powiedzieć że chodziło Ci o co innego..A moze coś dobrego z tego wyniknie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 26.11.2005 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 Alfredko-też tak po cichu myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 26.11.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 No to życzę POWODZENIA!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 26.11.2005 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 Będzie mi potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.11.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 Kasiu trzymam kciukasy Będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 27.11.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 Będzie dobrze Bo musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts