Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennik Budowy C33 - Rozważny i Romantyczka

kasia64

Recommended Posts

:roll: No to wiem że nic nie wiem :roll:

Byłam na rozmowie-rozmowa odbyła się w/g nowych(dla mnie starych) zwyczajów-weszłam dzielnie ,z głową do góry a nie między ramionami,przedstawiłam się,podałam rękę i lekki uśmiech na gębuli.Byłam 3 min przed czasem.Pan zapytał czego oczekuję w nowej pracy?grzecznie odp,iż oczekuję efektywnej pracy biurowej-pracowałam już w dziale handlowym i biurze handlowym i lubię jak coś się dzieje i widać efekty pracy.Pan wytłumaczył,że praca polega na pozyskiwaniu nowych klientów i utrzymywanie kontaktów z nimi-wtrąciłam-iż należy dbać o stałych klientów.Pyt.o prawo jazdy-jest katB.Godziny pracy 7.30-15.30-powiedziałam ze to miło i godziny pracy jak najbardziej by mi odpowiadały.Teraz przeszliśmy do kwestii wynagrodzenia-800,- zł na okresie próbnym(3-m-ce) Pan zapytał czy mi to wszystko odpowiada-no to odpowiedziałam że wszystko oprócz wynagrodzenia mi odpowiada.Pan zaczął ble,ble o inwestowaniu w nowych pracowników.Po czym pożegnaliśmy się i mam czekać do środy na wiadomość.Na dowidzenia życzyłam mu miłego dnia.UFF :oops:

No to rzeczywiście duzo Ci nie zaproponował... :roll:

A nic o premiach nie wspominał?

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

KZE-rzeczywiście wspomniał po mojej wypowiedzi że wszystko oprócz wynagrodzenia mi odpowiada-powiedział 800,-netto plus ewentualnie premia-cholerka,to dla mnie trochę mało :oops:

To zdecydowanie za mało!!!!

targuj się, pokaż jakie masz umiejetnosci, które moga przynieść korzyść firmie, co potrafisz (i robiłaś) co może być przydatne i stanowić o ptencjalnej mozliwość np. zwiększenia przychodu firmy itd..

Idź..Czasami opłaca się za mniejsze pieniądzę ( na początku, oczywiście) potem czsami kwota się zmienia na lepszą :D lub nie :( Ale w dzisiejszych czasach chyba ważne są kontakty zawodowe! Jeżeli obracaszsię w danym kręgu przeważnie ktoś, kogoś szuka!!!! Nikt do domu nie przyjdzie zofertą a tam....nigdy nie wiadomo.!!A zawsze możesz zrezygnować!

Powodzenia życzę....Tak wpadłam z biegu do Ciebie..Czasu nie ma .Teraz przewozimy..przewozimy.....