Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennik Budowy C33 - Rozważny i Romantyczka

kasia64

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ale dasz rady, bo Ty bedzies kierowac... :wink: A my kibicowac... :D

Zeljko nie wiem jak to będzie z tym kierowaniem bo Miras ostatnio bardzo przejęty i ster przejmuje a mnie ta papierologia trochę zmęczyła :oops: :roll:

Uważam że faceci z facetami lepiej się dogadają a ja od czasu do czasu będę się wtrącać i robić za słodką idiotkę :roll: :oops: taka rola mi odpowiada na tym etapie na razie :oops: :roll: :wink:

BRAWO...BRAWISSIMO!!!!

Komoreczaka pełną gębą ( Będzie gdzie żonę trzymać :wink: ) Bardzo się cieszę że TO JUŻ!!!! I po obejrzeniu zdjęć , szczerze żałuję ,że się na jakieś weekendy wypoczynkowe wybrałam i nie mogłam obaczyć na żywca... :cry: :cry: Tym bardziej ,że obecnie jakieś takie zamiłowanie do przebywania poza domem uleciało w siną dal.....Dopiero jak wracałam do chałupki czułam drgnięcie serducha i radość w trzewiach !!!Ale meduję posłusznie że przy najbliższej wolnej chwili stawię się na placu boju!!! Bardzo odpowiadał by mi czas, gdy będą już wylane ławy ( a to już niedługo, prawda?) Zapach owych jest tak niepowtarzalny, magiczny, mami sełnieniem marzeń i słodką obietnicą własnej chaty!!! Więc piszę się na ten moment!!!!

Acha i melduję posłusznie że Kolkwicja ( tak to się pisze?) kwitnie cudnie!! :lol: :lol: A ten drugi kwiatek, ten z kielichami , ma już trzy kwiatki!! Jeden ogromniasty, rozwinięty, góruje nad pozostałymi pąkami gotowymi ujrzeć świat, mój świat,, roświetla mój narożnik i wygląda CUDNIE!!! :lol: :lol: Dzięki Ci dobra kobieto, za te promyki słonka w moim zapuszczonym ogrodzie....Buziaki :lol:

Kochani dzięki za dobre słowo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

To fantastycznie mieć takich serdecznych kibiców,serducho się raduje i nie czuje się osamotnione w tym boju :lol: :lol: :lol:

Czekamy na telefon i zaczynamy w czwartek lub piątek :roll: :p :lol:

Zdjęcia będą na 100% :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pozdrawiam czytaczy :lol: :lol: :lol:

Alfredka moja kolkwicja też zakwitła a trąbę w pąku niechcący złamałam i nie mam kwiatka :-? :cry:

Trzymam kciukasy :)

Bardzo ładny składzik :)

Aga chyba ładny ten składzik :roll: :p ważniejsze jest to że to pierwsza budowla na naszej działce i tak się zastanawiamy jak długo będzie stała - bo po budowie też się pewnie przyda :roll: :lol:

Pozdrowionka- ślicznie wyglądasz na ganku swojego domku na zdjęciu w Muratorze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: