kasia64 18.08.2006 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 kasia64 i kiedy zaczynacie? Tak jak było mówione 21.08.???????? Trzymam kciuki Mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.08.2006 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Kasiu juz odliczamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 18.08.2006 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Kasiu juz odliczamy... Zeljka my też odliczamy jutro ostatnie ustalenia z majstrem i rodzinne stawianie budki ,składzika czy jak to zwą Dzisiaj szykuję wyżerkę dla moich panów żeby jutro mieli siłe do pracy i nie marudzili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.08.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Jeszcze nie dlugo i potem jazda "kolejka gorska" bez trzymania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 18.08.2006 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Jeszcze nie dlugo i potem jazda "kolejka gorska" bez trzymania... Masz rację Kochana będzie jazda na stojaka bez trzymanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.08.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Ale dasz rady, bo Ty bedzies kierowac... A my kibicowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 18.08.2006 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Ale dasz rady, bo Ty bedzies kierowac... A my kibicowac... Zeljko nie wiem jak to będzie z tym kierowaniem bo Miras ostatnio bardzo przejęty i ster przejmuje a mnie ta papierologia trochę zmęczyła Uważam że faceci z facetami lepiej się dogadają a ja od czasu do czasu będę się wtrącać i robić za słodką idiotkę taka rola mi odpowiada na tym etapie na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.08.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Kasiu, jak to mowia madry ludzie.., ze za kazdym wielkim mecizna stoi wielka baba.., czy cos takiego... Z reszta ja mowie o kierowaniu a nie o pracowaniu... Miras bedzie pracowal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 20.08.2006 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Zeljka ale to jakieś czary z Mirasem się dzieją.On z natury cichy i spokojny a na budowanie robi się taki zachłanny.Sam wydzwania do majstra.Inspektora sam szczegóły omawia a na twarzy się zmienia i kraśnieje jak słońce,uśmiech mu się pojawia od ucha do ucha i oczy błyszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 20.08.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 kasiu cieszę się, że już coś się u Was dzieje! Jeszcze chwila, mała chwilunia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 20.08.2006 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 kasiu, no to wreszcie się zaczyna. Już niedługo będziemy podziwiać Wasze mury. Ależ to szybko zleciało. powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 20.08.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 BRAWO...BRAWISSIMO!!!! Komoreczaka pełną gębą ( Będzie gdzie żonę trzymać ) Bardzo się cieszę że TO JUŻ!!!! I po obejrzeniu zdjęć , szczerze żałuję ,że się na jakieś weekendy wypoczynkowe wybrałam i nie mogłam obaczyć na żywca... Tym bardziej ,że obecnie jakieś takie zamiłowanie do przebywania poza domem uleciało w siną dal.....Dopiero jak wracałam do chałupki czułam drgnięcie serducha i radość w trzewiach !!!Ale meduję posłusznie że przy najbliższej wolnej chwili stawię się na placu boju!!! Bardzo odpowiadał by mi czas, gdy będą już wylane ławy ( a to już niedługo, prawda?) Zapach owych jest tak niepowtarzalny, magiczny, mami sełnieniem marzeń i słodką obietnicą własnej chaty!!! Więc piszę się na ten moment!!!! Acha i melduję posłusznie że Kolkwicja ( tak to się pisze?) kwitnie cudnie!! A ten drugi kwiatek, ten z kielichami , ma już trzy kwiatki!! Jeden ogromniasty, rozwinięty, góruje nad pozostałymi pąkami gotowymi ujrzeć świat, mój świat,, roświetla mój narożnik i wygląda CUDNIE!!! Dzięki Ci dobra kobieto, za te promyki słonka w moim zapuszczonym ogrodzie....Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 20.08.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 kasia64 i kiedy zaczynacie? Tak jak było mówione 21.08.???????? Trzymam kciuki Mam nadzieję To już jutro??? Czekamy na fotosprawozdanie pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 21.08.2006 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Kochani dzięki za dobre słowo To fantastycznie mieć takich serdecznych kibiców,serducho się raduje i nie czuje się osamotnione w tym boju Czekamy na telefon i zaczynamy w czwartek lub piątek Zdjęcia będą na 100% Pozdrawiam czytaczy Alfredka moja kolkwicja też zakwitła a trąbę w pąku niechcący złamałam i nie mam kwiatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.08.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Trzymam kciukasy Bardzo ładny składzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 21.08.2006 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Trzymam kciukasy Bardzo ładny składzik Aga chyba ładny ten składzik ważniejsze jest to że to pierwsza budowla na naszej działce i tak się zastanawiamy jak długo będzie stała - bo po budowie też się pewnie przyda Pozdrowionka- ślicznie wyglądasz na ganku swojego domku na zdjęciu w Muratorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.08.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Jakie chyba składzik jest bardzo ładny i jak znam życie będzie Wam długo służył Trzymam kciuki za start Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 21.08.2006 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Jakie chyba składzik jest bardzo ładny i jak znam życie będzie Wam długo służył Trzymam kciuki za start Kurde nie mogę się już doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.08.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Jakie chyba składzik jest bardzo ładny i jak znam życie będzie Wam długo służył Trzymam kciuki za start Kurde nie mogę się już doczekać Wierzę wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 21.08.2006 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Jakie chyba składzik jest bardzo ładny i jak znam życie będzie Wam długo służył Trzymam kciuki za start Kurde nie mogę się już doczekać Wierzę wierzę A jeszcze poczytałam sobie o Waszym domku w muratorze to przebieram nogami z niecierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts