zuczek1719499749 29.08.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Kasiu, cieszę się, że zaczęliście, gratuluję! Będziemy czekać na fotoreportaż. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 29.08.2006 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Kasiu bardzo się cieszę że zaczeliście teraz ściskam kciuki za pogodę, mam nadzieję że jest lepsza niż u nas Czekam na relację Piekny ogródek Aga - znowu się chmurzy ale to nic za małą godzinkę będziemy na działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 29.08.2006 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Kasiu, cieszę się, że zaczęliście, gratuluję! Będziemy czekać na fotoreportaż. Pozdrawiam Dzięki żuczku,zdjątka będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.08.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Gratuluje Kasiu i czekam na fotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.08.2006 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Kasiu bardzo się cieszę że zaczeliście teraz ściskam kciuki za pogodę, mam nadzieję że jest lepsza niż u nas Czekam na relację Piekny ogródek Aga - znowu się chmurzy ale to nic za małą godzinkę będziemy na działce Trzymam kciukasy za pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 29.08.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 29.08.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Gratulujemy rozpoczęcia budowy! Oby starczyło kasy i pogody na wszystkie Wasze marzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 30.08.2006 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Ja też składam gratulacje!!! Cieszę się razem z Wami Teraz szast...prast... i chałupa stoi!!!!Pogoda ma się zmienić i napewno wszystko dobrze pójdzie...nie ma innej opcji!!! A zdjątka z działki...Rewelacja!!! Szczególnie przypadło mi do gustu zdjęcie samotnej szopki na tle niesamowitego, magicznego nieboskłonu..Cudo!! Buziaki ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 30.08.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Kasiu, gratuluję rozpoczęcia budowy!! To wielka chwila.... Jakie macie założenia co do terminów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 30.08.2006 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Dziękujemy wszystkim zbiorowo za gratulacje rozpoczęcia przygody budowlanej i o trzymanie kciuków prosimy bardzo Co do terminów to hm..mamy nadzieję do końca pazdziernika lub połowy listopada wybudować stansurowy z dachem i oknami dachowymi.Takie są nasze plany a co z nich wyjdzie - czas pokaże. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 30.08.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Ja też przyłączam sie do gratulacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 30.08.2006 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Ja też przyłączam sie do gratulacji Smoczku Dzięki za gratulki!!! Tak sobie myślę , kto mnie tak zrozumie jak nie ten kto to przeżywał to samo na swojej skórze? Pozdrowionka i powodzenia naTwojej budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.08.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Kasiu ogromne gratki Bardzo się cieszę że w końcu się zaczęło Trzymam mocno kciukasy za pogodę i życze samych pogodnych dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 30.08.2006 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Smoczku Dzięki za gratulki!!! Tak sobie myślę , kto mnie tak zrozumie jak nie ten kto to przeżywał to samo na swojej skórze? Pozdrowionka i powodzenia naTwojej budowie kasiu Dokładnie wiem, ile nerwów kosztują człowieka początki. Ja sama trzęsłam się jak galareta, kiedy moja ekipa pojawiła się pierwszego dnia na budowie (pięciu chłopa i ja bidulka- głównodowodząca) Myślałam, że się pod ziemię zapadnę. Potem było już lepiej Wiesz, że trzymam kciuki za pogodę i postępy na Waszej budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.08.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Kasiu, wszystko przed Wami, ale poczatek juz za! Trzymam kciuki aby sie udalo i na wiosne juz w swoim domu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 30.08.2006 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Kasiu ogromne gratki Bardzo się cieszę że w końcu się zaczęło Trzymam mocno kciukasy za pogodę i życze samych pogodnych dni Aga - dzięki Tabaluga - dzięki i na wzajem Zeljka - dzięki Ponieważ punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, więc wystarczyłoby mi aby TYLKO NIE PADAŁO Reszta jest nieważna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 30.08.2006 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 kasia cieszę się, ze zaczęliście, oby tylko wszytsko poszło "jak po maśle". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 31.08.2006 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 kasia cieszę się, ze zaczęliście, oby tylko wszytsko poszło "jak po maśle". Na razie idzie jak po glinie.Wczoraj był "mały" i dziś telefonicznie powiadomił nas że wykopy się robią.Pojedziemy po południu i wieczorem zdam relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.08.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Czekam na relację I nadal trzymam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.08.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Kasiu nie dlugo zobaczysz ile pisaku bedzie trzeba aby wypelnic "dziury" pomiedzy fundamentami. Naczytalas sie juz o zabezpieczaniu fundamentow przed wilgocia, aby czegos nie pominac? Wiecie juz gdzie i jakie rury ulozyc pod stanem zero? Chodzi mi o kanalizacje i napowietrzanie do kominka (pilnuj aby srednica tej rury byla odpowiednia, aby nie byla za mala)... Moze warto tez pod scianki dzialowe wykopac takie mini fundamenty, tak jak u nas zrobili. Jak juz zasypali fundamenty piaskiem i piasek zostal ubity, to tam gdzie sa scianki dzialowe wydrazyli, wykopali takie mini fundamenty, takie kreski glebokosci gdzies okolo 15 cm, a na calosc potem laly chudy beton. Moze zapytaj sie majstrow co oni o tym sadza, czy to cos da. Nasi tak zrobili. Moze ja za duzo gadam, ale przypominaja mi sie pewne rzeczy i pisze o tym, bo moze akurat Ci sie przydadza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts