Aga - Żona Facia 31.08.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Moze warto tez pod scianki dzialowe wykopac takie mini fundamenty, tak jak u nas zrobili. Jak juz zasypali fundamenty piaskiem i piasek zostal ubity, to tam gdzie sa scianki dzialowe wydrazyli, wykopali takie mini fundamenty, takie kreski glebokosci gdzies okolo 15 cm, a na calosc potem laly chudy beton. Moze zapytaj sie majstrow co oni o tym sadza, czy to cos da. Nasi tak zrobili. A jak w ostatniej chwili przesunie się scianę to co wtedy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 31.08.2006 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Zeljko Kochana jesteś kobietka Wszystkie te rury i rurki Miras uzgodnił z Majstrem Co do nawiezienia piasku do zasypania naszej pięknej dziury to też już wiemy że będzie nas kosztować ok.3000zł Co do ścianek to zobaczymy Internet strasznie wolno chodzi,resztę zdjęć wkleję pózniej albo jutro z rana.Pozdrowionka moje Kochane Panie Inwestorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 31.08.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 to jeszcze raz ja! kasia cieszę się bardzo, że Wasze oczy wreszcie przestały się smucić, tylko się świecą bo już ruszyliście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin B 31.08.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Droga Kasiu, Cieszę się, że zaczęliście. Zleci "jak z bicza strzelił"Ostatnio przeczytałem swój dziennik od początku do ostatniego wpisu. Nie uwierzysz - wszystko pamiętam jakby to było dziś. Co ja będę robił po zakończeniu budowy. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 01.09.2006 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 kasia cieszę się, ze zaczęliście, oby tylko wszytsko poszło "jak po maśle". Na razie idzie jak po glinie.Wczoraj był "mały" i dziś telefonicznie powiadomił nas że wykopy się robią.Pojedziemy po południu i wieczorem zdam relację A moje lady widziała? te takie "suwane"...? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 01.09.2006 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 BRAWO , BRAWO ,BRAWO ,BRAWO ,BRAWO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 01.09.2006 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 to jeszcze raz ja! kasia cieszę się bardzo, że Wasze oczy wreszcie przestały się smucić, tylko się świecą bo już ruszyliście. Ago - żono Facia świecimy,świecimy a duma nas rozpiera że mało nie pękniemy Marcin przede wszystkim będziesz się cieszył każdą chwilą i każdą komórką swojego ciala SWOIM DOMKIEM i KIBICOWAŁ CAŁEJ RESZCIE ZMAGAJĄCEJ SIĘ Z BUDOWĄ mały śladów było od groma, na prowadzenie wybijały się największe te od koparki,przy okazji dziękujemy za dalszy ciąg naszej podłogi i wieści z placu naszego boju.Fajnie że mieszkasz niedaleko i rzucasz okiem na nasze włości Tabalugo daleko nam do Was ale powoli,powoli gonimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 01.09.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Witam. troche mnie nie było... ale widze że pani już zaczęla - no to teraz hajda do przodu!!! powodzenia!chcecie w tym roku zadaszyć dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 01.09.2006 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Witam Pana,Panie świerczu Plan jest taki : wybudować stan surowy i przykryć dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.09.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Piękne te Twoje dziury, bardzo się cieszę że ruszyło Nadal ściskam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 01.09.2006 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Piękne te Twoje dziury, bardzo się cieszę że ruszyło Nadal ściskam kciukasy Właśnie patrzyłam sobie na Ciebie i Twój domek we wrześniowym muratorze.Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 01.09.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Fajnie, że zaczęliście GRATKI teraz już z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.09.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Piękne te Twoje dziury, bardzo się cieszę że ruszyło Nadal ściskam kciukasy Właśnie patrzyłam sobie na Ciebie i Twój domek we wrześniowym muratorze.Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 01.09.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Piękne te Twoje dziury, bardzo się cieszę że ruszyło Nadal ściskam kciukasy Właśnie patrzyłam sobie na Ciebie i Twój domek we wrześniowym muratorze.Pozdrowionka. na której stronie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.09.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Piękne te Twoje dziury, bardzo się cieszę że ruszyło Nadal ściskam kciukasy Właśnie patrzyłam sobie na Ciebie i Twój domek we wrześniowym muratorze.Pozdrowionka. na której stronie?? Szukaj a znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 01.09.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Piękne te Twoje dziury, bardzo się cieszę że ruszyło Nadal ściskam kciukasy Właśnie patrzyłam sobie na Ciebie i Twój domek we wrześniowym muratorze.Pozdrowionka. na której stronie?? Szukaj a znajdziesz nie było to trudne str. 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.09.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Piękne te Twoje dziury, bardzo się cieszę że ruszyło Nadal ściskam kciukasy Właśnie patrzyłam sobie na Ciebie i Twój domek we wrześniowym muratorze.Pozdrowionka. na której stronie?? Szukaj a znajdziesz nie było to trudne str. 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 01.09.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 to nasz plan jest podobny - tylko chcemy go jeszcze zamknąc i dać ogrzewanie kominkowe co by można było tam spać co jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 01.09.2006 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Fajnie, że zaczęliście GRATKI teraz już z górki Góry i górki już są teraz będzie łopatologia stosowana Dzięki za gratki i na wzajem Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 01.09.2006 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 to nasz plan jest podobny - tylko chcemy go jeszcze zamknąc i dać ogrzewanie kominkowe co by można było tam spać co jakiś czas My z resztą prac chcemy ruszyć na koniec lutego,początek marca bo w czerwcu przeprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts