Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennik Budowy C33 - Rozważny i Romantyczka

kasia64

Recommended Posts

to nasz plan jest podobny - tylko chcemy go jeszcze zamknąc i dać ogrzewanie kominkowe co by można było tam spać co jakiś czas

My z resztą prac chcemy ruszyć na koniec lutego,początek marca bo w czerwcu przeprowadzka :roll: :p :wink:

w czerwcu mówisz.... gdzieś juz ktoś mi to mówił.... chyba moja małża :wink: - wiesz ja to bym odrazu po tynkach się juz tam wpakował :lol: :lol: :lol: nie moge się doczekać!!!!

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

To widzę, że masz ambitny plan- budowa i wykończenie w 10 miesięcy. No proszę, zaczęłaś po mnie, a zanosi się na to, że zamieszkasz pierwsza. Chyba, że my też sprzedamy mieszkanie i trzeba będzie pakować walizeczki trochę szybcej, niż zakładamy.

No i gdzie ta inwestorka na tarasie- akurat to zdjęcie się nie otwiera.

Gratulacje, gratulacje, gratulacje!!!

Rzeczywiście może zrobić się miekko.. :wink:

A taka dziura to fajna rzecz.. Najciekawiej, że na etapie takiej dziury wydaje się, że straszny kurnik buduje się, a potem okazuje się, że wszystko jest OK. 8)

To widzę, że masz ambitny plan- budowa i wykończenie w 10 miesięcy. No proszę, zaczęłaś po mnie, a zanosi się na to, że zamieszkasz pierwsza. Chyba, że my też sprzedamy mieszkanie i trzeba będzie pakować walizeczki trochę szybcej, niż zakładamy.

No i gdzie ta inwestorka na tarasie- akurat to zdjęcie się nie otwiera.

Tabalugo to życie wymusza takie ambitne plany :oops: :roll: Bedziemy mieszkać na goło(betony) ale za to wesoło :p

U mnie zdjęcia się otwierają :roll:

Gratulacje, gratulacje, gratulacje!!!

Rzeczywiście może zrobić się miekko.. :wink:

A taka dziura to fajna rzecz.. Najciekawiej, że na etapie takiej dziury wydaje się, że straszny kurnik buduje się, a potem okazuje się, że wszystko jest OK. 8)

Kze rzeczywiście chodząc po naszej dziurze, nie wydaje się taka duża ale nauczona doświadczeniem forumowiczów wiem,że wraz ze wzrostem ścian zmienia się perspektywa i domek rośnie w oczach.Chociaż uczciwie trzeba przyznać że nasz nie jest duży nawet w naturze ale za to "pakowny" :lol: :lol: :lol:

Mi sie wszystkie zdjecia otworzyly - piekne widoczki z juz rozpoczetej budowy :D UDA SIE NA 100 A NAWET 200%. Kazdy, kto juz zbudowal powie ci, ze mnimo wielu rzeczy po drodze bylo warto :D Ja stale o tym slysze i to mnie mnie podtrzymuje na duchu :D wiec i ciebie bedzie :wink:

Masz rację - to forum ma ogromną siłę :roll: Każdego stawia do pionu :roll: :wink: :wink: :wink: :wink:

GRATULACJE !!!

:p :D :p :p :p :D :p :p :p :p :p :p :p :D :p :p

Zaczęliście !!! To wspaniale !!! Z pewnością wszystko będzie szczęśliwie szło do przodu i wybudujecie swój upragniony DOMEK ! Z taką wielką wolą jak Twoja nie może być inaczej ! Teraz pozostaje już TYLKO BUDOWAĆ !

POWODZENIA ! :p :D

P.S. Piękna szopka, śliczna dziura, uroczy ogródek, wspaniałe grzybki :D

Witaj Kasiu ponownie - wczoraj byliśmy z łajw rzucić okiem. Nieźle, nieźle - podziwiam ioperatora koparki że tak mu się udało, bo jak byłem w trakcie początku wykopu i widziałem jak sie zapadał po czym uciekał w inne miejsce i ...znów się zapadał.

Ale skoro mu się udało (u mnie wjechał , zapadł się i ....pojechał w diabły zostawiając nas na 2 miechy z ręcznymi wykopkami) to - na początek pokonanie tej trudności napawa duuużym optymizmem co do walki z inszymi przeciwnościami losu na budowie. Więc jest super.

Pozdrawiam i powodzenia.

Adriano witaj po długiej przerwie :p

Ruszyliśmy,chociaż na razie ślimaczym tempie :roll: :roll: :roll:

Ale pogoda jaka jest każdy widzi i nie ma na nią mocnych :-? :roll:

Kasiu,

nad pogodą wszyscy ubolewamy :-? .

Trzeba mieć nadzieję, że się poprawi . Wrzesień ma być ładny 8) :roll: :wink: . Oby to się sprawdziło ...

Trzymam kciuki za Was ! :D :p