świercz1719500624 01.09.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 to nasz plan jest podobny - tylko chcemy go jeszcze zamknąc i dać ogrzewanie kominkowe co by można było tam spać co jakiś czas My z resztą prac chcemy ruszyć na koniec lutego,początek marca bo w czerwcu przeprowadzka w czerwcu mówisz.... gdzieś juz ktoś mi to mówił.... chyba moja małża - wiesz ja to bym odrazu po tynkach się juz tam wpakował nie moge się doczekać!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 01.09.2006 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 My nie mamy innej opcji bo mieszkanie sprzedane i do 30.06.2007 musimy je opuścić Co do mieszkania w mokrych tynkach to nie polecam (bardzo niezdrowo ) muszą chociaż trochę podeschnąć np.1 dzień A tak poważnie to będziemy wszystko robić aby zamieszkać jak najszybciej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 01.09.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 To widzę, że masz ambitny plan- budowa i wykończenie w 10 miesięcy. No proszę, zaczęłaś po mnie, a zanosi się na to, że zamieszkasz pierwsza. Chyba, że my też sprzedamy mieszkanie i trzeba będzie pakować walizeczki trochę szybcej, niż zakładamy.No i gdzie ta inwestorka na tarasie- akurat to zdjęcie się nie otwiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2006 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Gratulacje, gratulacje, gratulacje!!! Rzeczywiście może zrobić się miekko.. A taka dziura to fajna rzecz.. Najciekawiej, że na etapie takiej dziury wydaje się, że straszny kurnik buduje się, a potem okazuje się, że wszystko jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 01.09.2006 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 To widzę, że masz ambitny plan- budowa i wykończenie w 10 miesięcy. No proszę, zaczęłaś po mnie, a zanosi się na to, że zamieszkasz pierwsza. Chyba, że my też sprzedamy mieszkanie i trzeba będzie pakować walizeczki trochę szybcej, niż zakładamy. No i gdzie ta inwestorka na tarasie- akurat to zdjęcie się nie otwiera. Tabalugo to życie wymusza takie ambitne plany Bedziemy mieszkać na goło(betony) ale za to wesoło U mnie zdjęcia się otwierają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 01.09.2006 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Gratulacje, gratulacje, gratulacje!!! Rzeczywiście może zrobić się miekko.. A taka dziura to fajna rzecz.. Najciekawiej, że na etapie takiej dziury wydaje się, że straszny kurnik buduje się, a potem okazuje się, że wszystko jest OK. Kze rzeczywiście chodząc po naszej dziurze, nie wydaje się taka duża ale nauczona doświadczeniem forumowiczów wiem,że wraz ze wzrostem ścian zmienia się perspektywa i domek rośnie w oczach.Chociaż uczciwie trzeba przyznać że nasz nie jest duży nawet w naturze ale za to "pakowny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.09.2006 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Wszystko się uda Bardzo fajne fotki Trzymam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 01.09.2006 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Wszystko się uda Bardzo fajne fotki Trzymam kciukasy Aga gorąco tego pragniemy i wierzymy w powodzenie Wiemy ,że nie będzie lekko ale będziemy mieli swój własny DOM!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.09.2006 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Kasiu nam się udało to i Wam się uda Trzymam kciuakasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 01.09.2006 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Kasiu nam się udało to i Wam się uda Trzymam kciuakasy Kochana trzymaj,trzymaj a my będziemy się starać z całych sił aby nam się powiodło , tak jak Wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.09.2006 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Kasiu nam się udało to i Wam się uda Trzymam kciuakasy Kochana trzymaj,trzymaj a my będziemy się starać z całych sił aby nam się powiodło , tak jak Wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 01.09.2006 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Kasiu nam się udało to i Wam się uda Trzymam kciuakasy Kochana trzymaj,trzymaj a my będziemy się starać z całych sił aby nam się powiodło , tak jak Wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 02.09.2006 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Mi sie wszystkie zdjecia otworzyly - piekne widoczki z juz rozpoczetej budowy UDA SIE NA 100 A NAWET 200%. Kazdy, kto juz zbudowal powie ci, ze mnimo wielu rzeczy po drodze bylo warto Ja stale o tym slysze i to mnie mnie podtrzymuje na duchu wiec i ciebie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 02.09.2006 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Mi sie wszystkie zdjecia otworzyly - piekne widoczki z juz rozpoczetej budowy UDA SIE NA 100 A NAWET 200%. Kazdy, kto juz zbudowal powie ci, ze mnimo wielu rzeczy po drodze bylo warto Ja stale o tym slysze i to mnie mnie podtrzymuje na duchu wiec i ciebie bedzie Masz rację - to forum ma ogromną siłę Każdego stawia do pionu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 02.09.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 kasiu a co dzisiaj robiliście na działce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 02.09.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 GRATULACJE !!! Zaczęliście !!! To wspaniale !!! Z pewnością wszystko będzie szczęśliwie szło do przodu i wybudujecie swój upragniony DOMEK ! Z taką wielką wolą jak Twoja nie może być inaczej ! Teraz pozostaje już TYLKO BUDOWAĆ ! POWODZENIA ! P.S. Piękna szopka, śliczna dziura, uroczy ogródek, wspaniałe grzybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 03.09.2006 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 kasiu a co dzisiaj robiliście na działce? Ago Miras był wczoraj cały piękny dzionek w pracy Dzisiej od rana pada ale pojedziemy na działeczkę i sprawdzimy stan robót Relacja będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 03.09.2006 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Adriano witaj po długiej przerwie Ruszyliśmy,chociaż na razie ślimaczym tempie Ale pogoda jaka jest każdy widzi i nie ma na nią mocnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 03.09.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Witaj Kasiu ponownie - wczoraj byliśmy z łajw rzucić okiem. Nieźle, nieźle - podziwiam ioperatora koparki że tak mu się udało, bo jak byłem w trakcie początku wykopu i widziałem jak sie zapadał po czym uciekał w inne miejsce i ...znów się zapadał. Ale skoro mu się udało (u mnie wjechał , zapadł się i ....pojechał w diabły zostawiając nas na 2 miechy z ręcznymi wykopkami) to - na początek pokonanie tej trudności napawa duuużym optymizmem co do walki z inszymi przeciwnościami losu na budowie. Więc jest super. Pozdrawiam i powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 03.09.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Adriano witaj po długiej przerwie Ruszyliśmy,chociaż na razie ślimaczym tempie Ale pogoda jaka jest każdy widzi i nie ma na nią mocnych Kasiu, nad pogodą wszyscy ubolewamy . Trzeba mieć nadzieję, że się poprawi . Wrzesień ma być ładny . Oby to się sprawdziło ... Trzymam kciuki za Was ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts