Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennik Budowy C33 - Rozważny i Romantyczka

kasia64

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witaj Kasiu ponownie - wczoraj byliśmy z łajw rzucić okiem. Nieźle, nieźle - podziwiam ioperatora koparki że tak mu się udało, bo jak byłem w trakcie początku wykopu i widziałem jak sie zapadał po czym uciekał w inne miejsce i ...znów się zapadał.

Ale skoro mu się udało (u mnie wjechał , zapadł się i ....pojechał w diabły zostawiając nas na 2 miechy z ręcznymi wykopkami) to - na początek pokonanie tej trudności napawa duuużym optymizmem co do walki z inszymi przeciwnościami losu na budowie. Więc jest super.

Pozdrawiam i powodzenia.

Obyś miał rację :roll: :wink:

Witaj Kasiu ponownie - wczoraj byliśmy z łajw rzucić okiem. Nieźle, nieźle - podziwiam ioperatora koparki że tak mu się udało, bo jak byłem w trakcie początku wykopu i widziałem jak sie zapadał po czym uciekał w inne miejsce i ...znów się zapadał.

Ale skoro mu się udało (u mnie wjechał , zapadł się i ....pojechał w diabły zostawiając nas na 2 miechy z ręcznymi wykopkami) to - na początek pokonanie tej trudności napawa duuużym optymizmem co do walki z inszymi przeciwnościami losu na budowie. Więc jest super.

Pozdrawiam i powodzenia.

Obyś miał rację :roll: :wink:

Nie ma zmiłuj. Musi się udać i koniec!

3-mamy kciukasy.Wchodząc na tarasy. I zerkając do kasy.

To takie tam rymiki :-D.

Kasiu przez to, ze jestes taka jaka jestes, to ja tak przezywam Twoja budowe, ze dzis az mi lzy stanely w oczach jak zobaczylam nowe zdjecia...Mysle, sobie.., Kasiu, to na prawde sie dzieje, to na prawde sie dzieje...

Trzymam kciukasy i jesli kiedy kolwiek droga naniesie mnie w Twoje okolice, to tej kawy na tym terasie.., bardzo chetnie sie napije....

Budujące widoki!! GRATULACJE!!! A czemu jesteś zla,że Miras sam pojechał??? Też chcesz pokręcić sobie zbrojenie???? Jak tak nie możesz wytrzymać, to u mnie na działce leży jeden zapomniany dłłuuugiii pręt zbrojeniowy...przyjedziesz to sobie pokręcisz!! Ja Ci dam!!!Świnia nie jestem.. :wink:

Octowce wsadzone,ale dzisiaj ulewa nie potraktowala ich ulgowo :cry: :cry: Jaszcze żyją , ale im listki tak jakoś opadły....