zuczek1719499749 04.09.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Kasiu na początku wszystko zdaje się takie małe, ale późnie gdy zaczynają rosnąć ściany, gdy przychodzi na nie strop to te wielkości ulegają zmianie. Więc nie martw się tym Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 04.09.2006 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Witaj Kasiu ponownie - wczoraj byliśmy z łajw rzucić okiem. Nieźle, nieźle - podziwiam ioperatora koparki że tak mu się udało, bo jak byłem w trakcie początku wykopu i widziałem jak sie zapadał po czym uciekał w inne miejsce i ...znów się zapadał. Ale skoro mu się udało (u mnie wjechał , zapadł się i ....pojechał w diabły zostawiając nas na 2 miechy z ręcznymi wykopkami) to - na początek pokonanie tej trudności napawa duuużym optymizmem co do walki z inszymi przeciwnościami losu na budowie. Więc jest super. Pozdrawiam i powodzenia. Obyś miał rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 04.09.2006 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Adriano i żuczku dzięki za serdeczne słowa.Jeżeli tylko pogoda będzie sprzyjać to będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 04.09.2006 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Ale widok z salonu to masz niezły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 04.09.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Witaj Kasiu ponownie - wczoraj byliśmy z łajw rzucić okiem. Nieźle, nieźle - podziwiam ioperatora koparki że tak mu się udało, bo jak byłem w trakcie początku wykopu i widziałem jak sie zapadał po czym uciekał w inne miejsce i ...znów się zapadał. Ale skoro mu się udało (u mnie wjechał , zapadł się i ....pojechał w diabły zostawiając nas na 2 miechy z ręcznymi wykopkami) to - na początek pokonanie tej trudności napawa duuużym optymizmem co do walki z inszymi przeciwnościami losu na budowie. Więc jest super. Pozdrawiam i powodzenia. Obyś miał rację Nie ma zmiłuj. Musi się udać i koniec! 3-mamy kciukasy.Wchodząc na tarasy. I zerkając do kasy. To takie tam rymiki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 05.09.2006 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Kurka wodna pada i pada,tyle z tego że kozlaki i podgrzybki rosną Dwa słoiczki zamarynowane w occie i słoiczek suszonych czeka na Święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.09.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 A dużo masz tych okien, że masz zapłlacić za nie 13tyś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 05.09.2006 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 kze dachówka + okna= 13 500,- (okna 5 szt a 870zl=4350) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.09.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Kasiu przez to, ze jestes taka jaka jestes, to ja tak przezywam Twoja budowe, ze dzis az mi lzy stanely w oczach jak zobaczylam nowe zdjecia...Mysle, sobie.., Kasiu, to na prawde sie dzieje, to na prawde sie dzieje...Trzymam kciukasy i jesli kiedy kolwiek droga naniesie mnie w Twoje okolice, to tej kawy na tym terasie.., bardzo chetnie sie napije.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 07.09.2006 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Zeljko dzieje się, dzieje a KAWKA JAK W BANKU CZEKA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.09.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Zalane!!!!!!!!!!!! To gratulki! Zalewac dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 07.09.2006 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Zalane!!!!!!!!!!!! To gratulki! Zalewac dalej! Zła jestem okrutnie,że Miras sam pojechał beze mnie Ale mówi się trudno i kocha się dalej Trzeba się cieszyć że ławy już są.Teraz będzie przerwa a potem dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 07.09.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Budujące widoki!! GRATULACJE!!! A czemu jesteś zla,że Miras sam pojechał??? Też chcesz pokręcić sobie zbrojenie???? Jak tak nie możesz wytrzymać, to u mnie na działce leży jeden zapomniany dłłuuugiii pręt zbrojeniowy...przyjedziesz to sobie pokręcisz!! Ja Ci dam!!!Świnia nie jestem.. Octowce wsadzone,ale dzisiaj ulewa nie potraktowala ich ulgowo Jaszcze żyją , ale im listki tak jakoś opadły.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 07.09.2006 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Alfredko nie o kręcenie zbrojenia mi chodzi tylko o TO ŻE PO PRACY SAM POJECHAŁ, DUŻO NIE ZOBACZYł PO CIEMKU ALE ŁAWY POGŁASKAŁ A sumaki octowce listki podniosą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 08.09.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Zalane!!!!!!!!!!!! To gratulki! Zalewac dalej! Zła jestem okrutnie,że Miras sam pojechał beze mnie Ale mówi się trudno i kocha się dalej Trzeba się cieszyć że ławy już są.Teraz będzie przerwa a potem dalej My chcemy ZDJĘCIA !!! Zalanych ław oczywiście.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 08.09.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Ja też czekam na zdjęcia !!! My chcemy zdjęć ! My chcemy zdjęć ! My chcemy zdjęć ! .... Kasiu, GRATULACYJKI !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 08.09.2006 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Kochani zdjątka już są ale internet chodzi jak ślimak Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 09.09.2006 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 kasia ławy są SUUUUUPER! Prawdę mówiąc nasze takie równe nie były!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 09.09.2006 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 kasia ławy są SUUUUUPER! Prawdę mówiąc nasze takie równe nie były!!!!iano Aga ,Facio, Adriano - dzięki za gratulacje Ławy nasze kochane nie tylko zostały zaszalowane,zalane i rozebrane ale rwnież oblane winkiem przez inwestorów http://img219.imageshack.us/img219/6724/d020kk0.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.09.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Kasiu jakie rowniutkie i eleganckie lawy. Jakos mi sie wydaje, ze nasze nie byly takie piekne. Nie mialam wtedy aparatu cyfrowego i teraz nie moge sobie przypomniec... Ale na pewno nie byly takie piekne jak Twoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts