kasia64 09.09.2006 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Kasiu jakie rowniutkie i eleganckie lawy. Jakos mi sie wydaje, ze nasze nie byly takie piekne. Nie mialam wtedy aparatu cyfrowego i teraz nie moge sobie przypomniec... Ale na pewno nie byly takie piekne jak Twoje. Zeljko,najpiękniejsze w nich jest to że są nasze i duma mnie rozpiera Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 09.09.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Ano ja tez jestem pod duzym wrazaniem pieknych ław!!! Gratulacje!!! Choc szczerze dodam, ze widoczki i zachod slonca zrobily na mnie chyba wieksze wrazenie Pieknie tam w waszym Miejscu Na Ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 09.09.2006 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Ano ja tez jestem pod duzym wrazaniem pieknych ław!!! Gratulacje!!! Choc szczerze dodam, ze widoczki i zachod slonca zrobily na mnie chyba wieksze wrazenie Pieknie tam w waszym Miejscu Na Ziemi Iga rzeczywiście nasz kawałek świata jest bardzo urokliwy a ławy proste i gładkie czyli takie jakie powinny być i NASZE!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 09.09.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 kasia ławy są SUUUUUPER! Prawdę mówiąc nasze takie równe nie były!!!! SUPEROWE ŁAWY Hmm czy nasze takie równe nie były? pewnie kwestia gustu bo ja uważam , że były równiuśkie jak pupa niemowlaka no ale cóż zona i mąż nie muszę miec tego samego zdania... ps. czemu tak szybko zdjęte szalunki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 09.09.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 TY!!! Kobieto!!! Teraz mnie posłuchaj..... Ja żądam, wymagam, naciskam, cobyś SWÓJ DZIENNIK BUDOWY Bardziej w słówka "ubrała"!!!!!!!! Jak rozmawiam z Tobą ( gęba w gębę) To tyle w Tobie, Was entuzjazmu, radości, tyle emocji!!! A w Dzienniku, suche fakty!!! A FE!! Nieładnie!!!Napisz o tych fajowych kumplach z pracy Twojego męża, o tej nocnej wędrówce, coby sprawdzić czy ławy zalane?, o zwiększonej wydajności męża w pracy, żeby jak najszybciej się wybrać na budowę, no!!! Potem jak za jakieś dziesięć latek przeczytasz , mięko na serduchu Ci się zrobi, a tak ....SUCHE FAKTY!!! Ja jakaś sucha relacja z akademiI szkolnej To tak szybko mija ( ten stan budowy) i niedługo zapomnisz ( pamiętaj , młodsza już nie będziesz,pamięć nie ta, wzrok już nie sokoli ,) A PRZECIEŻ TO WASZ DOM SIĘ BUDUJE!! i NIEDŁUGO W NIM ZAMIESZKASZ!!!jEST TO SPEKTAKULARNE WYDAŻENIA!!! Dodaj MU ciała i Waszej duszy...... A tak poza reprymendą, to chciałam Ci powiedzieć że ZAZDRASZCZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ławy to piękna rzecz!!!! Taka obietnica spełnienia! Obietnica zamieszkania, która już się ziszcza!!!No i pachną te cholery jak ....nie powiem co, bo słów brakuje !!!! Jutro jestem!!! By powąchać!! Taka malusia ( co ja gadam , malusia..wielgachna!!!, przyjemność za cudze pieniążki!!!) GRATULACJE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 10.09.2006 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 kasia ławy są SUUUUUPER! Prawdę mówiąc nasze takie równe nie były!!!! SUPEROWE ŁAWY Hmm czy nasze takie równe nie były? pewnie kwestia gustu bo ja uważam , że były równiuśkie jak pupa niemowlaka no ale cóż zona i mąż nie muszę miec tego samego zdania... ps. czemu tak szybko zdjęte szalunki?? Nasz Majster tak zarządził - po 24 godzinach zdjąć i basta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 10.09.2006 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 TY!!! Kobieto!!! Teraz mnie posłuchaj..... Ja żądam, wymagam, naciskam, cobyś SWÓJ DZIENNIK BUDOWY Bardziej w słówka "ubrała"!!!!!!!! Jak rozmawiam z Tobą ( gęba w gębę) To tyle w Tobie, Was entuzjazmu, radości, tyle emocji!!! A w Dzienniku, suche fakty!!! A FE!! Nieładnie!!!Napisz o tych fajowych kumplach z pracy Twojego męża, o tej nocnej wędrówce, coby sprawdzić czy ławy zalane?, o zwiększonej wydajności męża w pracy, żeby jak najszybciej się wybrać na budowę, no!!! Potem jak za jakieś dziesięć latek przeczytasz , mięko na serduchu Ci się zrobi, a tak ....SUCHE FAKTY!!! Ja jakaś sucha relacja z akademiI szkolnej To tak szybko mija ( ten stan budowy) i niedługo zapomnisz ( pamiętaj , młodsza już nie będziesz,pamięć nie ta, wzrok już nie sokoli ,) A PRZECIEŻ TO WASZ DOM SIĘ BUDUJE!! i NIEDŁUGO W NIM ZAMIESZKASZ!!!jEST TO SPEKTAKULARNE WYDAŻENIA!!! Dodaj MU ciała i Waszej duszy...... A tak poza reprymendą, to chciałam Ci powiedzieć że ZAZDRASZCZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ławy to piękna rzecz!!!! Taka obietnica spełnienia! Obietnica zamieszkania, która już się ziszcza!!!No i pachną te cholery jak ....nie powiem co, bo słów brakuje !!!! Jutro jestem!!! By powąchać!! Taka malusia ( co ja gadam , malusia..wielgachna!!!, przyjemność za cudze pieniążki!!!) GRATULACJE!!!! OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.09.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 No, no Kasiu, gosci juz masz w swoim domku! To powinien on sie szybko i sprawnie zbudowac..., jak juz go odwiedzaja... I popieram Alfredke, pisz, pisz wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 10.09.2006 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 No, no Kasiu, gosci juz masz w swoim domku! To powinien on sie szybko i sprawnie zbudowac..., jak juz go odwiedzaja... I popieram Alfredke, pisz, pisz wszystko... Rzeczywiście dzisiaj był piękny dzień - słoneczny i gościnny. Zeljko już się poprawiłam i uzupełniłam posty ze zdjęciami o opisy towarzyszących nam emocji Pozdrowionka słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 10.09.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Święta prawda!!! u "KASIÓW" DZIŚ BYLIŚMY KAWUSIĘ SPILIŚMY i ....zdeczko się rozmarzylam.... Jak jakaś staruszka ,nytko na serduchu mi się zrobiło, jak takie świeżuśkie , pachnące ławy uwidziały moje gały... Cudo nie obraz!!! A jakie zapachy...UMH...Zapach świeżego, stygnącego betonu!!! Rewelka...Do tego zapah świeżego drewna ( deski z szlunku i nie tylko) Boże jak cudnie!!! Do tego WIDOKI!! No niech mnie jasny gwint ściśnie, ale tam u Kasi, to jak w kinie, film przyrodniczy za darmochę!!Ona ( ta kasia 64) jeszcze tego nie widzi, oczęta ma chlapnięte betonem, wizją powstających lada moment ścian) ale ja to co innego . Stara ( uhm ) wyjadaczka budowlana...Już mi się jawił Jej widoczek z okien kuchennych....ojejciuś!! Prosto na wschód!!! Codziennie promyki słonka będą budzić całą rodzinkę delikatnym smaganiem po twarzyczce.... Taras natomiast ( Południowy- zachód) taki inymny, ograniczony skarpą, laskiem...Nikt z intruzów spokoju nie zakłóci....A lasek zachodzącego słoneczka nie przykryje.... A teraz proszę ZAZDROŚCIĆ KASI ,BO JEST CZEGO!!!!! Z ręką na sercu WAM ja to mówię!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I przy najbliższej wolnej chwili się tam znow pojawię!!! O! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 11.09.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Kasia wreszcie masz ławy bardzo się cieszę szkoda że mam tak daleko do Ciebie bo też bym Cie chętnie odwiedziła Do jakiego stanu macie zamiar wybudować wasz domek ? pytam bo moi znajomi też dopiero robią fundamenty i mają zamiar wybudować stan surowy zamknięty czy wy tez macie takie plany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.09.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Kasiu ogromne ogromne gratulacje bardzo się cieszę Trzymam mocno kciukasy za pomyslnośc wszelaką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 11.09.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Kasiu, PIĘKNE macie ławy ! . A widoki CUDNE !!! . Ślicznie tam u Was ! Teraz pogoda wymarzona na stawianie ścian , a więc do dzieła ! POWODZENIA ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 11.09.2006 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Alfredo to fakt że widoki są na deser a teraz danie głowne czyli ściany zaprzątają nasze dusze,serce i umysł Ale powoli dojrzejemy do reszty też po konsumcji dania głownego Aga miło że znalazłaś chwilkę i dzięki za gratulacje Beti chcemy postawić dom w stanie surowym i położyc dach- to nasz plan na ten rok, a ławy cud,miód i malina(nieskromnie ) Adriano jeszcze kilka dni, niech ławeczki podeschną i dalej Pozdrawiam i dzięki za wszystkie serdeczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 11.09.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 oj ławy tez wam się pięknie udały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 11.09.2006 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 oj ławy tez wam się pięknie udały noooooooooooooooo dzięki za uznanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.09.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Chwilkę nie było mnie, a Ty już masz takie piękne ławy??? No to super, super GRATKI!! na prawde bardzo ładnie prezentują się. Widoki z tarasu masz super. Zazdroszę. Oby tak dalej. Widzę, że masz tyle zapału, że wystarczty Ci co najmniej na .. 2 lub 3 budowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 13.09.2006 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Chwilkę nie było mnie, a Ty już masz takie piękne ławy??? No to super, super GRATKI!! na prawde bardzo ładnie prezentują się. Widoki z tarasu masz super. Zazdroszę. Oby tak dalej. Widzę, że masz tyle zapału, że wystarczty Ci co najmniej na .. 2 lub 3 budowy... kze dzięki Wiesz bez tego zapału nic by nie było, po prostu szare i jednostajne życie w bloku a tak....... wspaniała perspektywa domku w ogrodzie MIODZIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 14.09.2006 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Kasiu napisz coś, już miesiąc mija, a Ty nic. Pisz cokolwiek, choćby pioruny waliły, Twoje na wierzchu. Myśl pozytywnie, nam się już chyba udało... Zajrzyj do mojego dzienniczka, wyadaje się, że wreszcie się ruszyło i to w dobrą stronę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 14.09.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 I w ten 10 dzień sierpienia nas nie odwiedziłaś??? Z taką ekipą??? Wot bestyja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts