Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennik Budowy C33 - Rozważny i Romantyczka

kasia64

Recommended Posts

Kasiu jakie rowniutkie i eleganckie lawy. Jakos mi sie wydaje, ze nasze nie byly takie piekne. Nie mialam wtedy aparatu cyfrowego i teraz nie moge sobie przypomniec... :roll: Ale na pewno nie byly takie piekne jak Twoje. :D

Zeljko,najpiękniejsze w nich jest to że są nasze i duma mnie rozpiera

:oops: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pozdrowionka :wink:

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ano ja tez jestem pod duzym wrazaniem pieknych ław!!! :D Gratulacje!!! :D

Choc szczerze dodam, ze widoczki i zachod slonca zrobily na mnie chyba wieksze wrazenie :wink: :D Pieknie tam w waszym Miejscu Na Ziemi :D

Iga rzeczywiście nasz kawałek świata jest bardzo urokliwy a ławy proste i gładkie czyli takie jakie powinny być i NASZE!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :wink:

kasia ławy są SUUUUUPER! Prawdę mówiąc nasze takie równe nie były!!!!

SUPEROWE ŁAWY :p

Hmm czy nasze takie równe nie były? pewnie kwestia gustu bo ja uważam , że były równiuśkie jak pupa niemowlaka :wink: no ale cóż zona i mąż nie muszę miec tego samego zdania... :roll:

ps. czemu tak szybko zdjęte szalunki??

TY!!! Kobieto!!! Teraz mnie posłuchaj..... Ja żądam, wymagam, naciskam, cobyś SWÓJ DZIENNIK BUDOWY Bardziej w słówka "ubrała"!!!!!!!! Jak rozmawiam z Tobą ( gęba w gębę) To tyle w Tobie, Was entuzjazmu, radości, tyle emocji!!! A w Dzienniku, suche fakty!!! A FE!! Nieładnie!!!Napisz o tych fajowych kumplach z pracy Twojego męża, o tej nocnej wędrówce, coby sprawdzić czy ławy zalane?, o zwiększonej wydajności męża w pracy, żeby jak najszybciej się wybrać na budowę, no!!! Potem jak za jakieś dziesięć latek przeczytasz , mięko na serduchu Ci się zrobi, a tak ....SUCHE FAKTY!!! Ja jakaś sucha relacja z akademiI szkolnej :wink: To tak szybko mija ( ten stan budowy) i niedługo zapomnisz ( pamiętaj , młodsza już nie będziesz,pamięć nie ta, wzrok już nie sokoli ,) A PRZECIEŻ TO WASZ DOM SIĘ BUDUJE!! i NIEDŁUGO W NIM ZAMIESZKASZ!!!jEST TO SPEKTAKULARNE WYDAŻENIA!!! Dodaj MU ciała i Waszej duszy...... :D

A tak poza reprymendą, to chciałam Ci powiedzieć że ZAZDRASZCZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ławy to piękna rzecz!!!! Taka obietnica spełnienia! Obietnica zamieszkania, która już się ziszcza!!!No i pachną te cholery jak ....nie powiem co, bo słów brakuje !!!! Jutro jestem!!! By powąchać!! Taka malusia ( co ja gadam , malusia..wielgachna!!!, przyjemność za cudze pieniążki!!!)

GRATULACJE!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kasia ławy są SUUUUUPER! Prawdę mówiąc nasze takie równe nie były!!!!

SUPEROWE ŁAWY :p

Hmm czy nasze takie równe nie były? pewnie kwestia gustu bo ja uważam , że były równiuśkie jak pupa niemowlaka :wink: no ale cóż zona i mąż nie muszę miec tego samego zdania... :roll:

ps. czemu tak szybko zdjęte szalunki??

Nasz Majster tak zarządził - po 24 godzinach zdjąć i basta

:wink:

TY!!! Kobieto!!! Teraz mnie posłuchaj..... Ja żądam, wymagam, naciskam, cobyś SWÓJ DZIENNIK BUDOWY Bardziej w słówka "ubrała"!!!!!!!! Jak rozmawiam z Tobą ( gęba w gębę) To tyle w Tobie, Was entuzjazmu, radości, tyle emocji!!! A w Dzienniku, suche fakty!!! A FE!! Nieładnie!!!Napisz o tych fajowych kumplach z pracy Twojego męża, o tej nocnej wędrówce, coby sprawdzić czy ławy zalane?, o zwiększonej wydajności męża w pracy, żeby jak najszybciej się wybrać na budowę, no!!! Potem jak za jakieś dziesięć latek przeczytasz , mięko na serduchu Ci się zrobi, a tak ....SUCHE FAKTY!!! Ja jakaś sucha relacja z akademiI szkolnej :wink: To tak szybko mija ( ten stan budowy) i niedługo zapomnisz ( pamiętaj , młodsza już nie będziesz,pamięć nie ta, wzrok już nie sokoli ,) A PRZECIEŻ TO WASZ DOM SIĘ BUDUJE!! i NIEDŁUGO W NIM ZAMIESZKASZ!!!jEST TO SPEKTAKULARNE WYDAŻENIA!!! Dodaj MU ciała i Waszej duszy...... :D

A tak poza reprymendą, to chciałam Ci powiedzieć że ZAZDRASZCZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ławy to piękna rzecz!!!! Taka obietnica spełnienia! Obietnica zamieszkania, która już się ziszcza!!!No i pachną te cholery jak ....nie powiem co, bo słów brakuje !!!! Jutro jestem!!! By powąchać!! Taka malusia ( co ja gadam , malusia..wielgachna!!!, przyjemność za cudze pieniążki!!!)

GRATULACJE!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:oops: :oops: :oops: :oops: OK

No, no Kasiu, gosci juz masz w swoim domku! To powinien on sie szybko i sprawnie zbudowac..., jak juz go odwiedzaja... :p

I popieram Alfredke, pisz, pisz wszystko... :D

Rzeczywiście dzisiaj był piękny dzień - słoneczny i gościnny.

Zeljko już się poprawiłam i uzupełniłam posty ze zdjęciami o opisy towarzyszących nam emocji :oops: :roll: :lol:

Pozdrowionka słoneczko :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol:

Święta prawda!!! u "KASIÓW" DZIŚ BYLIŚMY KAWUSIĘ SPILIŚMY i ....zdeczko się rozmarzylam.... Jak jakaś staruszka ,nytko na serduchu mi się zrobiło, jak takie świeżuśkie , pachnące ławy uwidziały moje gały... :D :D :D Cudo nie obraz!!! A jakie zapachy...UMH...Zapach świeżego, stygnącego betonu!!! Rewelka...Do tego zapah świeżego drewna ( deski z szlunku i nie tylko) Boże jak cudnie!!! :D :D Do tego WIDOKI!! No niech mnie jasny gwint ściśnie, ale tam u Kasi, to jak w kinie, film przyrodniczy za darmochę!!Ona ( ta kasia 64) jeszcze tego nie widzi, oczęta ma chlapnięte betonem, wizją powstających lada moment ścian) ale ja to co innego . Stara ( uhm :wink: ) wyjadaczka budowlana...Już mi się jawił Jej widoczek z okien kuchennych....ojejciuś!! Prosto na wschód!!! Codziennie promyki słonka będą budzić całą rodzinkę delikatnym smaganiem po twarzyczce.... Taras natomiast ( Południowy- zachód) taki inymny, ograniczony skarpą, laskiem...Nikt z intruzów spokoju nie zakłóci....A lasek zachodzącego słoneczka nie przykryje....

A teraz proszę ZAZDROŚCIĆ KASI ,BO JEST CZEGO!!!!! Z ręką na sercu WAM ja to mówię!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I przy najbliższej wolnej chwili się tam znow pojawię!!! O! :wink: :D

Kasia wreszcie masz ławy 8)

bardzo się cieszę :D

szkoda że mam tak daleko do Ciebie bo też bym Cie chętnie odwiedziła :)

Do jakiego stanu macie zamiar wybudować wasz domek ?

pytam bo moi znajomi też dopiero robią fundamenty i mają zamiar wybudować stan surowy zamknięty :roll: czy wy tez macie takie plany ?

Alfredo to fakt że widoki są na deser a teraz danie głowne czyli ściany zaprzątają nasze dusze,serce i umysł :oops: :roll: :wink: Ale powoli dojrzejemy do reszty też po konsumcji dania głownego :roll: :roll: :roll:

Aga miło że znalazłaś chwilkę i dzięki za gratulacje :lol: :lol: :lol: :lol:

Beti chcemy postawić dom w stanie surowym i położyc dach- to nasz plan na ten rok, a ławy cud,miód i malina(nieskromnie :oops: ) :lol: :lol: :lol:

Adriano jeszcze kilka dni, niech ławeczki podeschną i dalej :lol: :lol: :lol: :lol:

Pozdrawiam i dzięki za wszystkie serdeczności :lol: :lol: :lol: :p :p :p

Chwilkę nie było mnie, a Ty już masz takie piękne ławy??? :o No to super, super GRATKI!! na prawde bardzo ładnie prezentują się. Widoki z tarasu masz super. Zazdroszę.

Oby tak dalej. Widzę, że masz tyle zapału, że wystarczty Ci co najmniej na .. 2 lub 3 budowy... :wink:

Chwilkę nie było mnie, a Ty już masz takie piękne ławy??? :o No to super, super GRATKI!! na prawde bardzo ładnie prezentują się. Widoki z tarasu masz super. Zazdroszę.

Oby tak dalej. Widzę, że masz tyle zapału, że wystarczty Ci co najmniej na .. 2 lub 3 budowy... :wink:

kze dzięki :oops:

Wiesz bez tego zapału nic by nie było, po prostu szare i jednostajne życie w bloku a tak....... :lol: :lol: :lol: wspaniała perspektywa domku w ogrodzie :roll: :lol: MIODZIO :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kasiu napisz coś, już miesiąc mija, a Ty nic.

Pisz cokolwiek, choćby pioruny waliły, Twoje na wierzchu.

Myśl pozytywnie, nam się już chyba udało...

Zajrzyj do mojego dzienniczka, wyadaje się, że wreszcie się ruszyło i to w dobrą stronę...