Żelka 14.09.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Kasiu, jest to prawda, co piszesz. Jak czytalam to sie usmiechalam, bo jak trzeba z domu wracac do bloku to sie nie chce...Zawsze zaluje, ze jeszcze nie mozna tam zostac, chociaz na pare dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 14.09.2006 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 W ten dzien Mały miałam same odwiedziny i tak mi tam dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 14.09.2006 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Kasiu, jest to prawda, co piszesz. Jak czytalam to sie usmiechalam, bo jak trzeba z domu wracac do bloku to sie nie chce...Zawsze zaluje, ze jeszcze nie mozna tam zostac, chociaz na pare dni... Całe ciało protestuje,rozum też aby pozostać na działce gdzie tak sielsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 14.09.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 W ten dzien Mały miałam same odwiedziny i tak mi tam dobrze Żartowałem - wróciliśmy dość późno z "piosenkariów"(takie śpiewy przy gitarze i ognisku i oczywiście piwku) z soboty na niedzielę więc nas nie było na miejscu... Ale wezdrzyc możecie co jakis czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 14.09.2006 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 W ten dzien Mały miałam same odwiedziny i tak mi tam dobrze Żartowałem - wróciliśmy dość późno z "piosenkariów"(takie śpiewy przy gitarze i ognisku i oczywiście piwku) z soboty na niedzielę więc nas nie było na miejscu... Ale wezdrzyc możecie co jakis czas... Wy też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.09.2006 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Kasiu co sie dzieje na BUDOWIE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 15.09.2006 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Kasiu co sie dzieje na BUDOWIE? Zeljko nie wiem Jedziemy dopiero jutro Powinny się murować ściany fundamentowe bo bloczki już są Pozdrowionka Słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.09.2006 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 A jak wytrzymujesz aby tam codziennie nie zagladac? Nie nosi Cie troszke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 15.09.2006 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 A jak wytrzymujesz aby tam codziennie nie zagladac? Nie nosi Cie troszke? Wynajduję sobie różne zajęcia np.spacer do ogródków działkowych podpatrzeć prace ogrodnicze,pozbierać jakieś nasionka kwiatów,zaczepić jakiegoś ogrodnika i poprosić o sadzonki to jest prawdziwe lekarstwo na tęsknotę za budową A od poniedziałku idę w końcu do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.09.2006 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 No Kasiu to wspaniale!!! I nic nie mowilas! Gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 15.09.2006 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Zeljkonie pisałam bo strasznie długo szukalam i wszędzie byłam za stara ale w końcu udało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.09.2006 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Oplacilo sie byc upartym! Widzis jak sie chce to musi sie udac...Tak samo bedzie z domem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 15.09.2006 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Zeljko mam nadzieję że z domem będzie łatwiej niż z pracą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 15.09.2006 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Kasiu, już niedługo będziesz mogła zostać i do bloku nie wracać... Jeszcze troszeczkę..... Jakbym siebie słyszała Widzisz i praca Cię znalazła Rozkładasz ramiona i lecisz? A widzisz, że potrafisz latać?????Całuski mocne dla budowlaej rodzinki!!!! I jedno machnięcie miotełki dla ślicznych ławusiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 16.09.2006 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Kasiu, już niedługo będziesz mogła zostać i do bloku nie wracać... Jeszcze troszeczkę..... Jakbym siebie słyszała Widzisz i praca Cię znalazła Rozkładasz ramiona i lecisz? A widzisz, że potrafisz latać?????Całuski mocne dla budowlaej rodzinki!!!! I jedno machnięcie miotełki dla ślicznych ławusiek Adamanko bardzo się cieszę że zawitałaś do nas nareszcie bo tęskno mi było do Ciebie. Co do moich lotów to dopiero zaczynam i podskakuję,próbując poderwać się do lotu ale cóż,ćwiczenie czyni mistrzem i będę się bardzo starać aby rozwinąć swoje skrzydełka.Prawda jest taka że każdy dzień zbliża nas do celu i to jest PIĘKNE [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 16.09.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Kasiu, trzymam kciuki za poniedziałek - Twój pierwszy dzień w pracy ! Oby dała Ci dużo satysfakcji (i pieniżąków ). Powodzenia ! A Wasza jednomyślność jest bardzo "budująca" . Zamiatajcie więc swoje ławy, ławeczki , stawiajcie fundamenty, i dalej, dalej .... aby jak najszybciej nie trzeba było wracać ... do bloków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 17.09.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 bloki.....bloki... Mi się to , na dzień dzisiejszy, kojarzy z jakimś obozem, miejscem odosobnionym, nie koniecznie fajnym.....Ty się ciesz kobito ,że już za chwileczkę, już za momęcik, będziesz w " INNYM ŚWIECIE MIESZKAĆ!"A dzisiaj szykuj się do roboty! Prasuj mundurek, szykuj się...cobyś pieniążkow mnogo a mnogo zarobila, coby na kaprysy starczyło!!! Kaprysy, oczywiście budowlane!!1 BO TE SĄ NAJFAJNIEJSZE!!!!!!!!! Pozdrowinka..Jekemyśmy się z P. Romkiem ugadywali na ocieplenie, napomniał że zamierza szybciutko się z Wam uwinąć!!!! I powiedział że w porządku ludziska jesteści i miło się z Wami współpracuje..... No chyba że ja Wam Go podebiorę i się citkę opóźni.....ŻARTOWALAM..... Trzymam kciuki za jutrzejszy dzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 17.09.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Kasiia masz fajna i robotne ekipe ale zalugujesz, bo jestes inwestorka pierwsza klasa. Zycze powodzenia jutro i bede trzymaac kciuki za twoj pierwszy dzienn w pracy Skup sie na obowiazkach zawodowych, budowlane na jakis czas zostawiaj na czas po pracy, a wszystko dobrze sie ulozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 17.09.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 No jak śmiałaś własność szwagra naruszyć!!!1 A wstydź się !! A fe!!!! Ale tak nawiasem mówiąc , to te szwagry chyba się nie lubią , jak się tak napuszczają na siebie co???Albo zazdrośc swe oblicze ukazala! A to że mięskiem rzucalaś moglo tylko pozytywnie wpłynąć na ekipę i okolicznych SZWAGRÓW. Niech wiedzą ,że kobita w stresie potrafi!!!! I żartów nijakich nie ma!!!Baba jak żyleta, lepiej nie zadzierać tylko iść do przodu, zgodnie z umową coby się obiektem humoru inwestorki nie stać!!! Powodzonka w robocie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.09.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Kasiu jak tam pierwszy dzien w pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts