Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennik Budowy C33 - Rozważny i Romantyczka

kasia64

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

W ten dzien Mały miałam same odwiedziny :roll: :lol: i tak mi tam dobrze :oops: :roll: :lol:

Żartowałem - wróciliśmy dość późno z "piosenkariów"(takie śpiewy przy gitarze i ognisku i oczywiście piwku) z soboty na niedzielę więc nas nie było na miejscu...;-)

Ale wezdrzyc możecie co jakis czas...

A jak wytrzymujesz aby tam codziennie nie zagladac? :wink: Nie nosi Cie troszke? :D

Wynajduję sobie różne zajęcia np.spacer do ogródków działkowych

podpatrzeć prace ogrodnicze,pozbierać jakieś nasionka kwiatów,zaczepić jakiegoś ogrodnika i poprosić o sadzonki :lol: :lol: :lol: :lol: to jest prawdziwe lekarstwo na tęsknotę za budową :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

A od poniedziałku idę w końcu do pracy

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kasiu, już niedługo będziesz mogła zostać i do bloku nie wracać... Jeszcze troszeczkę..... Jakbym siebie słyszała :p 8)

Widzisz i praca Cię znalazła 8) 8) Rozkładasz ramiona i lecisz? A widzisz, że potrafisz latać?????Całuski mocne dla budowlaej rodzinki!!!! I jedno machnięcie miotełki dla ślicznych ławusiek :wink:

Kasiu, już niedługo będziesz mogła zostać i do bloku nie wracać... Jeszcze troszeczkę..... Jakbym siebie słyszała :p 8)

Widzisz i praca Cię znalazła 8) 8) Rozkładasz ramiona i lecisz? A widzisz, że potrafisz latać?????Całuski mocne dla budowlaej rodzinki!!!! I jedno machnięcie miotełki dla ślicznych ławusiek :wink:

Adamanko bardzo się cieszę że zawitałaś do nas :lol: :lol: :lol: nareszcie bo tęskno mi było do Ciebie. :oops: :p Co do moich lotów to dopiero zaczynam i podskakuję,próbując poderwać się do lotu ale cóż,ćwiczenie czyni mistrzem i będę się bardzo starać aby rozwinąć swoje skrzydełka.Prawda jest taka że każdy dzień zbliża nas do celu i to jest PIĘKNE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: [/b]

Kasiu,

trzymam kciuki za poniedziałek - Twój pierwszy dzień w pracy ! Oby dała Ci dużo satysfakcji (i pieniżąków :wink: ). Powodzenia ! :D

A Wasza jednomyślność jest bardzo "budująca" :D . Zamiatajcie więc swoje ławy, ławeczki , stawiajcie fundamenty, i dalej, dalej .... aby jak najszybciej nie trzeba było wracać ... do bloków 8)

bloki.....bloki... Mi się to , na dzień dzisiejszy, kojarzy z jakimś obozem, miejscem odosobnionym, nie koniecznie fajnym.....Ty się ciesz kobito ,że już za chwileczkę, już za momęcik, będziesz w " INNYM ŚWIECIE MIESZKAĆ!"A dzisiaj szykuj się do roboty! Prasuj mundurek, szykuj się...cobyś pieniążkow mnogo a mnogo zarobila, coby na kaprysy starczyło!!! Kaprysy, oczywiście budowlane!!1 BO TE SĄ NAJFAJNIEJSZE!!!!!!!!!

Pozdrowinka..Jekemyśmy się z P. Romkiem ugadywali na ocieplenie, napomniał że zamierza szybciutko się z Wam uwinąć!!!! I powiedział że w porządku ludziska jesteści i miło się z Wami współpracuje..... :wink: No chyba że ja Wam Go podebiorę i się citkę opóźni.....ŻARTOWALAM..... :wink:

Trzymam kciuki za jutrzejszy dzień... :D

No jak śmiałaś własność szwagra naruszyć!!!1 :wink: A wstydź się !! A fe!!!! 8) 8)

Ale tak nawiasem mówiąc , to te szwagry chyba się nie lubią , jak się tak napuszczają na siebie co???Albo zazdrośc swe oblicze ukazala! :o A to że mięskiem rzucalaś moglo tylko pozytywnie wpłynąć na ekipę i okolicznych SZWAGRÓW. Niech wiedzą ,że kobita w stresie potrafi!!!! I żartów nijakich nie ma!!!Baba jak żyleta, lepiej nie zadzierać tylko iść do przodu, zgodnie z umową coby się obiektem humoru inwestorki nie stać!!!

Powodzonka w robocie! :D