Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennik Budowy C33 - Rozważny i Romantyczka

kasia64

Recommended Posts

Idź..Czasami opłaca się za mniejsze pieniądzę ( na początku, oczywiście) potem czsami kwota się zmienia na lepszą :D lub nie :( Ale w dzisiejszych czasach chyba ważne są kontakty zawodowe! Jeżeli obracaszsię w danym kręgu przeważnie ktoś, kogoś szuka!!!! Nikt do domu nie przyjdzie zofertą a tam....nigdy nie wiadomo.!!A zawsze możesz zrezygnować!

zgadzam sie co do slowa...

trzymam kciuki...

:p

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam

a mój domek aktualnie wyglada tak:

pozdrawiam

Adam G

<a href=http://img295.imageshack.us/img295/3281/domischody0013ht.jpg' alt='domischody0013ht.jpg'>

Czy zmieniałeś usytuawanie drzwi i wielkość i/lub usytuowanie tego małego okienka przy drzwiach?

Witam

nie zmieniłem i żałuje tego bo okienko jest naprawdę małe :( , wykonałem kilka zmian w projekcie tz .

poszerzyłem garaż o 1,5 m o wiele lepiej wygląda teraz pokój nad garażem prawie 30m2

wstawiłem drzwi od strony ogrodu w garażu

podwyższyłem o jeden MAX ściankę kolankową :) i to chyba wszystko

w czwartek mam wylewki wiec praktycznie domek już tylko do wykończenia

pzdr

Witam

nie zmieniłem i żałuje tego bo okienko jest naprawdę małe :( , wykonałem kilka zmian w projekcie tz .

poszerzyłem garaż o 1,5 m o wiele lepiej wygląda teraz pokój nad garażem prawie 30m2

wstawiłem drzwi od strony ogrodu w garażu

podwyższyłem o jeden MAX ściankę kolankową :) i to chyba wszystko

w czwartek mam wylewki wiec praktycznie domek już tylko do wykończenia

pzdr

Jesli to okienko ma tylko doświetlać wiatrołap / hol to nie ma problemu... Zawsze mozna zapalić swiatło... 8)

No i wiecie co?Byłam na rozmowie w firmie zajmującej się dystrybucją mięsa i wędlin.Było miło i sympatycznie.Zastosowałam się do dyrektyw KZE i rozwiewałam wszelkie wątpliwości ewentualnego przyszłego pracodawcy na temat dokumentów handlowych i ich obiegu,komputera itp.W ciągu 2 dni odpowiedz. :lol:

Adamus G bardzo się cieszę ,że się odezwałeś i budujesz nasz wymarzony domek.Chętnie przeczytam o budowie naszego domku,czy miałeś jakieś problemy wynikające z projektu.No i najważniejsze kiedy przeprowadzka do nowego domu? :p :p

Życzę Ci wszelkiego powodzenia !!!! :p :p :p

Dziewczynki jesteście naj,naj,naj,naj i Kze też

http://img430.imageshack.us/img430/4321/usmiech2zy.gif

Dzięki za dobre słowa.

Miło, że mnie do dziewczyn nie zaliczyłaś... :wink: 8)

Myślę, że będzie wszystko OK. Zawsze możesz małpy zabrać ze soba... 8) :lol:

:( Na trzy strzały -dwa pudła :(

Na razie z pracy nici :-?

Ale zmobilizowałam się wysłałam pierwszy raz CV przez internet,namęczyłam się trochę ale poszło :roll:

Ja prawie zawsze znajdowałem robotę przez internet... 8)

Bardzo dobry pomysł. :lol: