kasia64 18.09.2006 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Kochane kobitki Iga,Alfredka i Zeljka - dzięki za miłe słowa.Poł godziny temu wróciłam z pracy i teraz szybko robię obiad i lecę na zebranie do szkoły do synka.W pracy odbyłam 8 szkoleń i tyłek mnie boli od siedzenia Miras był na budowie i praca wre.Jutro po południu pojadę i zdam relację Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.09.2006 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Ściany fundamentowe pierwsza klasa. Tak trzymaj i nie poddawaj się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 19.09.2006 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Kasia64,Przepraszam, ty już będziesz wiedziała za co...No to Twoja budowa się posuwa, BRAVO.Nam też się wydawało, że zaczniemy budowę w sierpniu, albo najpóźniej we wrześniu, a tu wypadła sprawa drogi i po sprawie.Sporóbuj jak się uda, a pogoda pozwoli wybudować stan surowy, to chyba realne, w zimie można kłaść instalacje wewnętrzne, a od wiosny kończyć i w lato lub pod jesień przeprowadzka.Kuzynka, która zaczęła budowę na początku maja br., już kończy wyposażać i mieszkając kątem u rodziców (po sprzedaniu własnego mieszkania) zamierza pod koniec roku się przeprowadzić. Ale ekiipę miała super, robotni byli, pracowali od 6.00 rano do 20.00 z wyjątkiem sobót i niedziel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 19.09.2006 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Ściany fundamentowe pierwsza klasa. Tak trzymaj i nie poddawaj się! Dzięki! Właśnie wrócilam z działki zaraz po pracy i padam na nos ale wkleję zdjęcia. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 19.09.2006 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Kasia64, Przepraszam, ty już będziesz wiedziała za co... No to Twoja budowa się posuwa, BRAVO. Nam też się wydawało, że zaczniemy budowę w sierpniu, albo najpóźniej we wrześniu, a tu wypadła sprawa drogi i po sprawie. Sporóbuj jak się uda, a pogoda pozwoli wybudować stan surowy, to chyba realne, w zimie można kłaść instalacje wewnętrzne, a od wiosny kończyć i w lato lub pod jesień przeprowadzka. Kuzynka, która zaczęła budowę na początku maja br., już kończy wyposażać i mieszkając kątem u rodziców (po sprzedaniu własnego mieszkania) zamierza pod koniec roku się przeprowadzić. Ale ekiipę miała super, robotni byli, pracowali od 6.00 rano do 20.00 z wyjątkiem sobót i niedziel. Zygmorku wszystko jest OK.Trzymam kciuki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 19.09.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 kasia64 fajowo, ze wklejasz zdjęcia! Cieszę się, że idzie Wasza budowa Miras pewnie się wkręci w to wszytsko. Mój Facio przez 1,5 miesiąca był codziennie na budowie, pomagał, patrzył, uczył się, pytał, jeździł po hurtowniach. W ten poniedziałek poszedł do pracy i nie może przeżyć że tam się buduje bez niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 19.09.2006 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 kasia64 fajowo, ze wklejasz zdjęcia! Cieszę się, że idzie Wasza budowa Miras pewnie się wkręci w to wszytsko. Mój Facio przez 1,5 miesiąca był codziennie na budowie, pomagał, patrzył, uczył się, pytał, jeździł po hurtowniach. W ten poniedziałek poszedł do pracy i nie może przeżyć że tam się buduje bez niego. Budowa idzie a ja zaczęlam pracę i w tym tygodniu osierociłam budowę.Za to Miras trzyma rękę na pulsie.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 19.09.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Kasiu, trzymam kciuki za poniedziałek - Twój pierwszy dzień w pracy ! Oby dała Ci dużo satysfakcji (i pieniżąków ). Powodzenia ! A Wasza jednomyślność jest bardzo "budująca" . Zamiatajcie więc swoje ławy, ławeczki , stawiajcie fundamenty, i dalej, dalej .... aby jak najszybciej nie trzeba było wracać ... do bloków Kasiu, pozwoliłam sobie "wkleić się" jeszcze raz , bo widzę, że w ferworze nadmiaru obowiązków przeoczyłaś mój post Pozdrowionka ! P.S. A na ty..k najlepsze są masaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 20.09.2006 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Kasiu, trzymam kciuki za poniedziałek - Twój pierwszy dzień w pracy ! Oby dała Ci dużo satysfakcji (i pieniżąków ). Powodzenia ! A Wasza jednomyślność jest bardzo "budująca" . Zamiatajcie więc swoje ławy, ławeczki , stawiajcie fundamenty, i dalej, dalej .... aby jak najszybciej nie trzeba było wracać ... do bloków Kasiu, pozwoliłam sobie "wkleić się" jeszcze raz , bo widzę, że w ferworze nadmiaru obowiązków przeoczyłaś mój post Pozdrowionka ! P.S. A na ty..k najlepsze są masaże Adriano dzięki za wpis,rzeczywiście wczoraj byłam deko padnięta i przeoczyłam Cię.Po 5 latach przerwy w pracy, wczoraj miałam chrzest bojowy - i po południu padłam ale na działeczkę pojechałam chociaż na chwilę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 20.09.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 no ładnie! i postępy i ławy goń goń.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 20.09.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Widzę, że osierocona budowa idzie do przodu.. Jakby tu powiedzieć, nie ma ludzi niezastapionych... Ale czemu część bloczków fundamentowych masz wmurowanych w jedna stronę, a część obrócona o 90stopni? Jak są bloczki wzdłuż to ściana ma szerokość ok.24cm, a jak obrócone są bloczki to szerzej... jak jest szerokość 24cm to powinno wystarczyć na ścianę 2W, a te obrócone to w jakim celu? Kawałek będzie ściany 3W? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 20.09.2006 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 u mnie tak ułożone bloczki zostały pod kominami.... a uciebie? ta ściana przecież jest w środku domu no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 20.09.2006 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 no ładnie! i postępy i ławy goń goń.... Gonię,gonię z całych majstrowych sił Nasza ekipa prowadzi cztery budowy i robi skokami To są chyba skoczki?No nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 20.09.2006 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Widzę, że osierocona budowa idzie do przodu.. Jakby tu powiedzieć, nie ma ludzi niezastapionych... Ale czemu część bloczków fundamentowych masz wmurowanych w jedna stronę, a część obrócona o 90stopni? Jak są bloczki wzdłuż to ściana ma szerokość ok.24cm, a jak obrócone są bloczki to szerzej... jak jest szerokość 24cm to powinno wystarczyć na ścianę 2W, a te obrócone to w jakim celu? Kawałek będzie ściany 3W? Te bloczki wymurowane w poprzek to ścianki pod ganek wejściowy do domu.Na tych ściankach będą osadzone słupki trzymające gankowy daszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 20.09.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Super ściany !!! Fajowe fotki : pozdrawiam facio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.09.2006 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Widzę, że osierocona budowa idzie do przodu.. Jakby tu powiedzieć, nie ma ludzi niezastapionych... Ale czemu część bloczków fundamentowych masz wmurowanych w jedna stronę, a część obrócona o 90stopni? Jak są bloczki wzdłuż to ściana ma szerokość ok.24cm, a jak obrócone są bloczki to szerzej... jak jest szerokość 24cm to powinno wystarczyć na ścianę 2W, a te obrócone to w jakim celu? Kawałek będzie ściany 3W? Te bloczki wymurowane w poprzek to ścianki pod ganek wejściowy do domu.Na tych ściankach będą osadzone słupki trzymające gankowy daszek A teraz rozumiem. Ja pod kominkiem i pod filarkami mam wylane stopy fundamentowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 21.09.2006 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 kze pod komin też jest wylana stopa fundamentowa facio dzięki Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 21.09.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Witaj kobieto pracująca!!!!!! Do duszy jest ta cala Twoja Robota!!!! Ja tęsknię!!!!! Za telefonami, relacjami bierzącymi....a Ty???? ZARABIASZ.....Na co???? NA BUDOWĘ!!!! ZASILASZ BUŻDŻET,COBY DAŁO RADĘ!!!!!DZIELNA KOBITKA Z CIEBIE!!!! Brawo!!! A jak już taka padnięta bylaś i pojechałaś jednak na budowę, to czy przypadkiem skrzydełka Ci nie urosły???? Zajrzyj proszę pod odzieniak...Może tam jakie zalążki piórek się pojawiły.....Bo powód jest!!!!!!!!! Murki jak ta lala!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.09.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Kasiu, to nie dlugo murki zaczna rosnac. Bo sciany fundamentowe juz sa... Teraz to bedzie szybciej sie zmienialo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 22.09.2006 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Witaj kobieto pracująca!!!!!! Do duszy jest ta cala Twoja Robota!!!! Ja tęsknię!!!!! Za telefonami, relacjami bierzącymi....a Ty???? ZARABIASZ.....Na co???? NA BUDOWĘ!!!! ZASILASZ BUŻDŻET,COBY DAŁO RADĘ!!!!!DZIELNA KOBITKA Z CIEBIE!!!! Brawo!!! A jak już taka padnięta bylaś i pojechałaś jednak na budowę, to czy przypadkiem skrzydełka Ci nie urosły???? Zajrzyj proszę pod odzieniak...Może tam jakie zalążki piórek się pojawiły.....Bo powód jest!!!!!!!!! Murki jak ta lala!!!!! Alfredko w tym tygodniu pracowałam od 9.45 do 18.00 i czasu brakowało.W przyszłym będzie lepiej bo od 8 do 16.15 Praca jest SUPER tylko kasiorka malutka malusieńka Skrzydełka niestety nie urosły jak jutro odgruzuję dom to może pojadę a jak nie jutro to w niedzielę na pewno.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts