kasia64 22.09.2006 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Kasiu, to nie dlugo murki zaczna rosnac. Bo sciany fundamentowe juz sa... Teraz to bedzie szybciej sie zmienialo... Zeljko według planu ściany w przyszłym tygodniu mają zacząć rosnąć Pozdrawiam.Pisałam do Ciebie ale poczta wróciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.09.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Kasiu, to nie dlugo murki zaczna rosnac. Bo sciany fundamentowe juz sa... Teraz to bedzie szybciej sie zmienialo... Zeljko według planu ściany w przyszłym tygodniu mają zacząć rosnąć Pozdrawiam.Pisałam do Ciebie ale poczta wróciła No, mogla wrocic bo mialam skrzynke zapelniona. Czyste lenistwo. Teraz juz mozna wyslac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 22.09.2006 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Kasiu, to nie dlugo murki zaczna rosnac. Bo sciany fundamentowe juz sa... Teraz to bedzie szybciej sie zmienialo... Zeljko według planu ściany w przyszłym tygodniu mają zacząć rosnąć Pozdrawiam.Pisałam do Ciebie ale poczta wróciła No, mogla wrocic bo mialam skrzynke zapelniona. Czyste lenistwo. Teraz juz mozna wyslac... OK wysyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.09.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Doszlo, dzieki...Ladna masz fryzurke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 23.09.2006 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Doszlo, dzieki...Ladna masz fryzurke... Fryzurka uniwersalna - rano nastroszysz mokrymi rękami i do pracy biegusiem Pozdrowionka Dzielna Kobietko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 23.09.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Kasiu - dziś od m.w. 15 zaczyna się festyn w Gościcinie. Będzie sporo atrakcji więc zapraszam w imieniu Rady Sołeckiej. Wszystkich innych chętnych również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.09.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 http://www.fotoplatforma.pl/foto_galeria/905_DSCN3882x370.jpgWszystkiego najlepszego Kasiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.09.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Kasiu z w srodku tam gdzie piasek nasypali, to nie smarowaliscie dysperbytem? Bo u nas w srodku tez bylo smarowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 23.09.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Kasiu, NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA URODZINOWE !!! http://www.kwiaciarenka.pl/uploaded_products/1119530319_75613300.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 24.09.2006 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Kasiu wszystkiego Najlepszego w Dniu Urodzin, spełnienia marzeń oraz szybkiego zakończenia budowy i zamieszkania w Wymarzonym Domu! Fajnie wygląda zarys waszego domu, dużo piasku tam musieliście wsypać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 24.09.2006 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Zelijko,Adriano,Ago-żono Facia dzięki za życzenia W środku nie smarowali dysperbitem(nie wiem dlaczego ) A piaseczku do środka nasypali ponad 10 wywrotek .Dokładnie ile dowiemy się w poniedziałek. Mały festyn słyszeliśmy na naszej działeczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.09.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Kasiu nie chce Cie martwic, ale lepiej sprawdz jak to z tym. Czy trzeba smarowac, czy nie. Ja wiem, ze u nas smarowali. A z zewnetrz przyklejali styropian, no to zaciagali klejem, czy co to bylo, i wtedy ten styropian smarowali tez... Czy to zalezy od projektu czy jak, nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 24.09.2006 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Zeljko jutro będziemy się widzieć z Majstrem i zapytamy. Nie wszyscy ocieplają fundament styropianem(Miras uważa że to niepotrzebny wydatek bo u jego rodziców dom stoi już 45 lat tylko z zasmołowanym fundamentami i jest sucho) - u nas już na dysperbit nie dokleimy styropianu i tak jak jest tak zostanie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.09.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 mozliwe Kasiu, dlatego pisze abys sprawdzila czy to, po prostu zalezy od rodzaju "wykanczania" cian fundamentowych, czy jak...Mi bardziej chodzilo o to w srodku pod piaskiem, bo to na zewnatrz, to wiem, ze ludzie ruznie robia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 24.09.2006 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Nasz majster buduje po staremu, tak jak robiło się kiedyś.Podłogi na przykład wylewa dopiero po postawieniu całego domu aby nasypany piach się uleżał przez zimę i jest to uzasadnione bo nasz znajomy który się teraz buduje wylał podłogi parteru przed ścianami i teraz mu wszystko się ugina i pęka.Mamy duże zaufanie do naszego Majstra ale zapytamy dla naszego spokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.09.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Aha, jesli to taki majster co juz nie jedno zbudowal, to on na pewno wie co jest dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 24.09.2006 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Aha, jesli to taki majster co juz nie jedno zbudowal, to on na pewno wie co jest dobre. Wierzymy mu całym sercem i duszą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 24.09.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Kasiu nie zaglądałam do ciebie jakiś czas a tu już pierwsze sciany- fundamentowe sa Fajnie gratulacje A nan nowy dom pyszne ciachi a obrazek też pyszny dla OCZU Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 24.09.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 kurna jestem pelna podziwu jak ogladam takie reczne robotki... bosh jak Wam sie kobialki tak chce dlubac ja jestem antytalencie robotkowe, ale takiego torta to jem na jeden raz mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 24.09.2006 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Kasiu nie zaglądałam do ciebie jakiś czas a tu już pierwsze sciany- fundamentowe sa Fajnie gratulacje A nan nowy dom pyszne ciachi a obrazek też pyszny dla OCZU Pozdrówka Andrzejko zaniedbujesz nas trochę Miło że wpadłaś na kawałek ciacha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts