Mohag 26.09.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Lzy wzruszenia sa piekna sprawa... placz slonce, placz i niech sie mury pna do gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 26.09.2006 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 kasiulka, dłuuuuugo trochę mnie nie było, a u Ciebie już prawie domek. Wiem, że budowa przynosi dużo radości, a człowiek, chociaż dorosły, to cieszy się jak dziecko z każdego kolejnego pustaka. Sama to przechodziłam, a teraz cieszę się razem z Tobą. No i trzymam kciuki za szybkie postępy. Teraz to już prawie z górki- najgorzej było chyba wyjść z ziemi. Niedługo wiecha Tabalugo dzięki za odwiedziny co do wiechy to jeszcze trochę bo nasi majstrowie to skoczki i tak skaczą z jednej budowy na drugą,trzecią..... ale dla nas ważne jest że prace posuwają się do przodu.Pozdrawiam i trzymam kciuki za Twój komin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 26.09.2006 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Lzy wzruszenia sa piekna sprawa... placz slonce, placz i niech sie mury pna do gory Niech się pną Pierwszy rzut oka na swoje ściany jest rzeczywiście nieporównywalny z innymi emocjami - na tym etapie przebija wszystko Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.09.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Kasiu teraz wiem, czemu dziś mi się spać nie chciało. Czekałam na wpis w Twoim dzienniku. Aż mi się miękko zrobiło jak przeczytałam, ze się poryczałaś. Ty kochana kobitko! No ten dom musi, po prostu musi być najpiękniejszy na świecie. I mowie, Ci, ze będzie! Bo juz jest piekny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 26.09.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Kasia64,Buduj i to staraj się jak najwięcej, chyba masz szansę ten stan surowy osiągnąć. W przyszłym roku będą podwyżki i my się na nie załapiemy.Trzymaj tak dalej.Trzymamy kciuki za powodzenie Waszego przedsięwzięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 26.09.2006 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Kasiu teraz wiem, czemu dziś mi się spać nie chciało. Czekałam na wpis w Twoim dzienniku. Aż mi się miękko zrobiło jak przeczytałam, ze się poryczałaś. Ty kochana kobitko! No ten dom musi, po prostu musi być najpiękniejszy na świecie. I mowie, Ci, ze będzie! Bo juz jest piekny! Zelijko co do piękna to ma ono różne oblicza - nasz dom będzie miał duszę i to jest najpiękniejsze bo te wszystkie pozytywne emocje będą w niego po prostu wmurowane Pozdrawiam i kolorowych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 26.09.2006 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Kasia64, Buduj i to staraj się jak najwięcej, chyba masz szansę ten stan surowy osiągnąć. W przyszłym roku będą podwyżki i my się na nie załapiemy. Trzymaj tak dalej. Trzymamy kciuki za powodzenie Waszego przedsięwzięcia. Zygmorku staramy się,staramy ale nasi majstrowie najbardziej a i u Was coś się rusza - oby tak dalej. Zajrzyj do dziennika kze on zaczynał w zeszłym roku w pazdzierniku i do grudnia miał stan surowy.Jeżeli innym się udaje to i Wam się uda, czego życzę z całego serca i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 27.09.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Cieszymy sie i wzruszamy razem z toba Widok rosnacych scian jest jednym z najbardziej budujacych na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.09.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Ja od 14 października do 10 grudnia wybudowałem do stropu. Tak więc nie był to stan surowy. Raczej jego większa połowa. Ale po wylaniu stropu przykryłem go folią (by za szybko nie wystygł) i później z bolącym sercem obserwowałem jak w domu zwisają sople... Kasia64, a co to za dziura (przerwa), która jest na zdjęciu "strona południowa - okna po lewej od salonu,od rawej kuchnia "? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 27.09.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Niech się mury pna do góry niech kominy mają pion! Gratulki - aż serce rośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.09.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Kasiu ogromne gratulki i spóźnione życzenia uordzinowe - Wszystkiego najlepszego Bardzo sie ciesze że budowa pięknie idzie do przodu - trzymam kciukasy Oczywiscie gratulki pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 27.09.2006 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Iga dzięki te wzrusznia towarzyszące budowie są rzeczywiście niezwykłe i tylko budujący się potrafią je zrozumieć i docenić kze pomyliło mi się trochę z Twoją budową - to już zaraz rok minie jak rozpocząłeś swoją przygodę budowlaną.Chciałam Zygmorkowi dać do zrozumienia że każda pora jest dobra aby rozpocząc budowę dając Ciebie za przykład,Dziura w południowej ścianie jest pod słup potrzebny do podciągu( między kuchnią a salonem nie będzie ścianki) Mały dzięki zawizytę ze wspaniałym napojem budowlanym,nawet nie wiesz jaka to frajda gościć życzliwych ludzi u siebie na budowie Aga nasza ekipa skoczków(wpadają na 2-3 dni na budowę i wypadają na następną) jak już jest to jak mróweczki się uwijają i serca inwestorów puchną z dumy a inwestorka beczy w kącie z radości.Oby tak dalej. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 28.09.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 kasiu, domek ma już całkiem przyzwoite kształty Cieszę się razem z Tobą i pozdrawiam. No i życzę oczywiście jak najdłuższej pięknej złotej i słonecznej jesieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 28.09.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Kasiu, już widać , widać przyszły DOMEK . Ciesz się i płacz - tych emocji już się nie powtórzy. Serdecznie pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 28.09.2006 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Tabalugo i Adriano dzięki za serdeczności, jestem zmęczona,zakręcona i szczęśliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 28.09.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Kasiu - looknij proszę na priv. PS - miałem dziś znów napoje dodatkowe ale nie zdążyłem dojechhać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 28.09.2006 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 mały dzięki właśnie czytamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 28.09.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 ... jestem zmęczona,zakręcona i szczęśliwa I niech tak będzie ! Z dnia na dzień będziesz zmęczona zapewne jeszcze bardziej, zakręcona pewnie też, ale szczęśliwa to już na pewno ! . A jak już zamieszkacie to samo szczęście zostanie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.09.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Oj, skiepscila sie, skiepscila u nas tez! Czekam na fotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.09.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 oczywiście, że każda pora roku jest dobra na budowanie.. A poza tym jak część lub całość budynku postoi przez zimę to troszkę osiądzie i potem ponoć będzie mniej pękał tynk. Tak więc Zygmorek mozna teraz rozpoczynać.!! Komin to ważna rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts