Adriano Komputero 03.10.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Kasiu, GRATULACYJKI stropu nad garażem! Fajnie, że wszystko idzie jak trzeba i macie dobrego majstra. Cieszę się ogromnie ! Trzymam kciukasy ! Pozdrowionka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 04.10.2006 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Jak wam szybko i pieknie ten domek rosnie. Niedlugo wszystkich przegonisz z ta budowa Cieszcze sie bardzo, ze wam sie tak uklada, bo w pelni zasluzyliscie sobie ma modelowa budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.10.2006 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Dzisiaj to już pewnei imprezka jest na tym stropie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 04.10.2006 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 A i dziś dojechałem do Was. Ode mnie to 2,2 km (sprawdziłem) a i kilka minut jazdy. Ale nie było chętnych inwestorów na zimny "budowlany napój życia"... Majstry walczyli dzielnie " bo nie ma czasu" jednocześnie informując o zalewaniu jakoś tak jutro/pojutrze. Nonono zasuwają chłopaki, aż miło. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 04.10.2006 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Gratulki stropu i czekam na fotki Za rok to Ty już będziesz miała taki piekny domek że mi tylko gały i szczęka będą wylatały o ogrodzie już nie wspomne Trzymam kciukasy za pomyslnośc planów Jak będzie to zobaczymy. kasy na wygibasy nie wystarczy ale będziemy w swoim domku i to będzie najważniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 04.10.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 kasieńkogratuluję pięknego lasku. Naprawdę cieszy oko. A robota idzie pełną parą. Pogoda tez ma dopisywać więc pewnie szybciutko skończycie. W każdym razie domek nabiera właściwych kształtów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 04.10.2006 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 kasieńko gratuluję pięknego lasku. Naprawdę cieszy oko. A robota idzie pełną parą. Pogoda tez ma dopisywać więc pewnie szybciutko skończycie. W każdym razie domek nabiera właściwych kształtów. Smoczku dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 05.10.2006 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 kurcze kacha ale poszłas...... ja juz sie nie moge doczekac tego lasu w domu. u mnie strasznie po mału to wszystko idzie ale tylko dlatego że nie robi u mnie żadna ekipa tylko jeden murarz i pomocnik w mojej osobie lub kogos innego - jakoś ciężko..... ale u ciebie pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 05.10.2006 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 kurcze kacha ale poszłas...... ja juz sie nie moge doczekac tego lasu w domu. u mnie strasznie po mału to wszystko idzie ale tylko dlatego że nie robi u mnie żadna ekipa tylko jeden murarz i pomocnik w mojej osobie lub kogos innego - jakoś ciężko..... ale u ciebie pięknie! Świerczu drogi idzie szybko ale,ale zaczynaliśmy z opóźnieniem przez panią adaptatorkę i nasza brygada podgoniła na innych budowach i teraz pracuje u nas po 10 godzin dziennie w 4-5 ludzi i to daje efekty U Ciebie też wyrośnie las i to niedługo- trzymam za to kciuki i serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 05.10.2006 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 jeny! ale wy macie tempo Czekam do piatku na nowe zdjecia, znowu mnie powalisz Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 05.10.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Kasiu ja również Wam gratuluję postępu prac Teraz to już macie gdzie się schowac przed deszczem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 05.10.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Brawo Kasiaczki! Jak widzę strop zalany - pięknie , pięknie! Gratulki! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 05.10.2006 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Malmuc,Żuczek i Mały dzięki za miłe słowa Majstry zrobiły namniespodziankę i dzisiaj został zalany strop !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 05.10.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 To super jak robia takie mile niespodzianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 05.10.2006 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Iga nie mogę się doczekać żeby już było jutro żebym mogła własnymi oczkami obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.10.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Kasiu gratuluje stropu i schodow!!! Ekipa, pracuje az milo patrzec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 06.10.2006 01:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Kasia64, ja też gratuluje, no teraz widać postęp i napewno stan surowy będzie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 06.10.2006 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Zelijko,Zygmorku dzięki za gratulacje Teraz będzie przerwa, żeby strop sobie schnął Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.10.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Kasiu ogromne gratulacje Bardzo się cieszę że tak sprawnie to u Was idzie Cały czas trzymam kciukasy za dalsze prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 06.10.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 kasia ale tempo u Was Naprawdę ładnie wygląda zalewanie tego stropu, żeby tylko wyszło równo. kasiu napisz czy ten koszt Dotychczasowy koszt to : 38.222,- Parter 25.000,- Razem 63.222,- to już jest ze stropem, z robocizną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts