Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennik Budowy C33 - Rozważny i Romantyczka

kasia64

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A i dziś dojechałem do Was. Ode mnie to 2,2 km (sprawdziłem) a i kilka minut jazdy. Ale nie było chętnych inwestorów na zimny "budowlany napój życia"... ;-)

Majstry walczyli dzielnie " bo nie ma czasu" jednocześnie informując o zalewaniu jakoś tak jutro/pojutrze.

Nonono zasuwają chłopaki, aż miło.

Pozdrawiam

Gratulki stropu i czekam na fotki :)

Za rok to Ty już będziesz miała taki piekny domek że mi tylko gały i szczęka będą wylatały 8) o ogrodzie już nie wspomne :)

Trzymam kciukasy za pomyslnośc planów :)

Jak będzie to zobaczymy. kasy na wygibasy nie wystarczy ale będziemy w swoim domku i to będzie najważniejsze.

:roll: :oops: :lol:

kurcze kacha ale poszłas...... ja juz sie nie moge doczekac tego lasu w domu. u mnie strasznie po mału to wszystko idzie ale tylko dlatego że nie robi u mnie żadna ekipa tylko jeden murarz i pomocnik w mojej osobie lub kogos innego - jakoś ciężko..... ale u ciebie pięknie!

kurcze kacha ale poszłas...... ja juz sie nie moge doczekac tego lasu w domu. u mnie strasznie po mału to wszystko idzie ale tylko dlatego że nie robi u mnie żadna ekipa tylko jeden murarz i pomocnik w mojej osobie lub kogos innego - jakoś ciężko..... ale u ciebie pięknie!

Świerczu drogi idzie szybko ale,ale zaczynaliśmy z opóźnieniem przez panią adaptatorkę i nasza brygada podgoniła na innych budowach i teraz pracuje u nas po 10 godzin dziennie w 4-5 ludzi i to daje efekty :oops: :roll: :wink: U Ciebie też wyrośnie las i to niedługo- trzymam za to kciuki i serdecznie pozdrawiam :wink: :wink: :wink: