Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennik Budowy C33 - Rozważny i Romantyczka

kasia64

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

kasia ale tempo u Was :D Naprawdę ładnie wygląda zalewanie tego stropu, żeby tylko wyszło równo.

kasiu napisz czy ten koszt

Dotychczasowy koszt to : 38.222,-

Parter 25.000,-

Razem 63.222,-

to już jest ze stropem, z robocizną?

Tak,

Ago - Żono Facia płacimy za każdy wykonany etap,stan zero było 20000,.,parter ze stropem 25000,- :oops: :wink:

No!!!! GRATULACJE!!!!!Cieszę się razem z Tobą, Wami!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nad dobrymi ludźmi, dobre gwiazdy świecą!!! ( słyszałaś to już kiedyś?? :wink: )

Moja zapowiedź, na WIELKANOCNE JAJECZKO, przybiera realnych kształtów!!!!!! Z czego bardzo, ale to bardzo się cieszę!!!

Zeljka Przez ten tydzień przerwy nie damy biednej Kasieńce wytchnienia....Na początek odwiedzimy tę jej WZORCOWĄ budowę, a potem będziemy dręczyć telefonami ,żądni codziennych relacji......

PS. Kasia, powalilaś FORUM na glebę!!!Takie tempo, taki entuzjazm ( czy poruszasz się jeszcze po ziemi, czy już lewitujesz z tej radości?) Mi przynajmniej opadla szczęka razem z gaciami!!!!! :wink:

No DUMNA JESTEM Z CIEBIE I TWOJEGO MĘŻA,JAK RÓWNIEŻ Z POWSTAJĄCEJ CHACJĘDY!!!! Ale jest takie powiedzonko ( mąż serwuje mi w momentach zwątpienia w Jego wiedzę, postawę, zachowanie-KAŻDY MA TO , NA CO SOBIE ZASŁUŻYŁ!!!!!) Po Twoich relacjach z budowy odpowiedź sama się nasuwa........

KASIA64 ZASŁUŻYŁA SOBIE NA WSZYSTKO CO NAJLEPSZE!!!!

No!!!! GRATULACJE!!!!!Cieszę się razem z Tobą, Wami!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nad dobrymi ludźmi, dobre gwiazdy świecą!!! ( słyszałaś to już kiedyś?? :wink: )

Moja zapowiedź, na WIELKANOCNE JAJECZKO, przybiera realnych kształtów!!!!!! Z czego bardzo, ale to bardzo się cieszę!!!

Zeljka Przez ten tydzień przerwy nie damy biednej Kasieńce wytchnienia....Na początek odwiedzimy tę jej WZORCOWĄ budowę, a potem będziemy dręczyć telefonami ,żądni codziennych relacji......

PS. Kasia, powalilaś FORUM na glebę!!!Takie tempo, taki entuzjazm ( czy poruszasz się jeszcze po ziemi, czy już lewitujesz z tej radości?) Mi przynajmniej opadla szczęka razem z gaciami!!!!! :wink:

No DUMNA JESTEM Z CIEBIE I TWOJEGO MĘŻA,JAK RÓWNIEŻ Z POWSTAJĄCEJ CHACJĘDY!!!! Ale jest takie powiedzonko ( mąż serwuje mi w momentach zwątpienia w Jego wiedzę, postawę, zachowanie-KAŻDY MA TO , NA CO SOBIE ZASŁUŻYŁ!!!!!) Po Twoich relacjach z budowy odpowiedź sama się nasuwa........

KASIA64 ZASŁUŻYŁA SOBIE NA WSZYSTKO CO NAJLEPSZE!!!!

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jeszcze chodzę po ziemi ale serducho mi pęka z dumy a gęba się cieszy od ucha do ucha i te uszy mnie ratują bo co to by było z gębą do okoła glowy :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:roll:

Kasiu, WIELKIE GRATULACJE ! :D :D :D

Teraz możesz sobie pozwolić na nieco wytchnienia i malutki odpoczynek od budowy. Po tygodniu znów ruszycie pełną parą i za chwilę domek z daszkiem będzie :D :D :D .

Brawo Kasiu, budujecie w wielkim stylu i we wspaniałym tempie.

BRAWO, BRAWO, BRAWISSIMO ! :D

Gorąco pozdrawiam !!! :p

Kasiu, WIELKIE GRATULACJE ! :D :D :D

Teraz możesz sobie pozwolić na nieco wytchnienia i malutki odpoczynek od budowy. Po tygodniu znów ruszycie pełną parą i za chwilę domek z daszkiem będzie :D :D :D .

Brawo Kasiu, budujecie w wielkim stylu i we wspaniałym tempie.

BRAWO, BRAWO, BRAWISSIMO ! :D

Gorąco pozdrawiam !!! :p

Dzięki,dzięki przerwa przymusowa i pogoda się zepsuła :-? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

No to GRATULACYJKI i przyłączamy się do polewania stropiku... ;) :oops: :) :D

http://www.tabletools.com/ttools/images/std_img/17015.jpg

:D :D :D

Tempo macie niezłe, jak tak dalej pójdzie, to na Boże Narodzenie mieszkacie pod NOWYM DACHEM!!!

Trzymamy kciuki!!!

:D :D :D

Dzięki ale na ten rok plan przewiduje tylko stan surowy z dachem

:roll: :lol: :lol: :lol:

Witaj beti 555 ,

dzięki za gratulacje :lol: :lol: :lol:

W/g budowniczych dom ma się wymrozić przez zimę i osiąść :roll: :wink:

No to do lutego będzie sobie spokojnie stał a pod koniec lutgo chcemy ruszyć do przodu aby w czerwcu zamieszkać. :wink:

Cieszę się że jesteśmy na podobnym etapie,życzę powodzenia w dalszym budowaniu i pozdrawiam :lol: :lol: :lol: Oglądałam Wasz projekt - bardzo ładny i ciekawie rozplanowane wnętrze(podoba mi się rozdzielenie strefy dziennej i nocnej)

A gdzie Wasz dziennik??Szukałam i nie znalazłam :roll: :lol:

:lol: