kze 06.10.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Gratuluję stropu! Jak pamiętam miałem podopbne koszty na tym etapie budowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 06.10.2006 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 kasia ale tempo u Was Naprawdę ładnie wygląda zalewanie tego stropu, żeby tylko wyszło równo. kasiu napisz czy ten koszt Dotychczasowy koszt to : 38.222,- Parter 25.000,- Razem 63.222,- to już jest ze stropem, z robocizną? Tak, Ago - Żono Facia płacimy za każdy wykonany etap,stan zero było 20000,.,parter ze stropem 25000,- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 06.10.2006 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Kze i Ago i Ago Żono Facia dzięki za gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.10.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Kasiu, jak Ty wytrzymasz teraz jak nic na budowie nie bedzie sie dzialo? Jak dlugo taka meczarnia ma trwac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 06.10.2006 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Zeljko przerwa przez cały przyszły tydzień Będziemy po prostu chodzić do pracy i jakoś przeminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.10.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Piekny strop Trzymam kciuki za pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 06.10.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 No!!!! GRATULACJE!!!!!Cieszę się razem z Tobą, Wami!!! Nad dobrymi ludźmi, dobre gwiazdy świecą!!! ( słyszałaś to już kiedyś?? ) Moja zapowiedź, na WIELKANOCNE JAJECZKO, przybiera realnych kształtów!!!!!! Z czego bardzo, ale to bardzo się cieszę!!! Zeljka Przez ten tydzień przerwy nie damy biednej Kasieńce wytchnienia....Na początek odwiedzimy tę jej WZORCOWĄ budowę, a potem będziemy dręczyć telefonami ,żądni codziennych relacji...... PS. Kasia, powalilaś FORUM na glebę!!!Takie tempo, taki entuzjazm ( czy poruszasz się jeszcze po ziemi, czy już lewitujesz z tej radości?) Mi przynajmniej opadla szczęka razem z gaciami!!!!! No DUMNA JESTEM Z CIEBIE I TWOJEGO MĘŻA,JAK RÓWNIEŻ Z POWSTAJĄCEJ CHACJĘDY!!!! Ale jest takie powiedzonko ( mąż serwuje mi w momentach zwątpienia w Jego wiedzę, postawę, zachowanie-KAŻDY MA TO , NA CO SOBIE ZASŁUŻYŁ!!!!!) Po Twoich relacjach z budowy odpowiedź sama się nasuwa........ KASIA64 ZASŁUŻYŁA SOBIE NA WSZYSTKO CO NAJLEPSZE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 06.10.2006 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Piekny strop Trzymam kciuki za pogodę Ago dzięki trochę cieplej mogło by być bo ja jestem piecuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 06.10.2006 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 No!!!! GRATULACJE!!!!!Cieszę się razem z Tobą, Wami!!! Nad dobrymi ludźmi, dobre gwiazdy świecą!!! ( słyszałaś to już kiedyś?? ) Moja zapowiedź, na WIELKANOCNE JAJECZKO, przybiera realnych kształtów!!!!!! Z czego bardzo, ale to bardzo się cieszę!!! Zeljka Przez ten tydzień przerwy nie damy biednej Kasieńce wytchnienia....Na początek odwiedzimy tę jej WZORCOWĄ budowę, a potem będziemy dręczyć telefonami ,żądni codziennych relacji...... PS. Kasia, powalilaś FORUM na glebę!!!Takie tempo, taki entuzjazm ( czy poruszasz się jeszcze po ziemi, czy już lewitujesz z tej radości?) Mi przynajmniej opadla szczęka razem z gaciami!!!!! No DUMNA JESTEM Z CIEBIE I TWOJEGO MĘŻA,JAK RÓWNIEŻ Z POWSTAJĄCEJ CHACJĘDY!!!! Ale jest takie powiedzonko ( mąż serwuje mi w momentach zwątpienia w Jego wiedzę, postawę, zachowanie-KAŻDY MA TO , NA CO SOBIE ZASŁUŻYŁ!!!!!) Po Twoich relacjach z budowy odpowiedź sama się nasuwa........ KASIA64 ZASŁUŻYŁA SOBIE NA WSZYSTKO CO NAJLEPSZE!!!! Jeszcze chodzę po ziemi ale serducho mi pęka z dumy a gęba się cieszy od ucha do ucha i te uszy mnie ratują bo co to by było z gębą do okoła glowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 07.10.2006 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Kasiu, WIELKIE GRATULACJE ! Teraz możesz sobie pozwolić na nieco wytchnienia i malutki odpoczynek od budowy. Po tygodniu znów ruszycie pełną parą i za chwilę domek z daszkiem będzie . Brawo Kasiu, budujecie w wielkim stylu i we wspaniałym tempie. BRAWO, BRAWO, BRAWISSIMO ! Gorąco pozdrawiam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 07.10.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 No to GRATULACYJKI i przyłączamy się do polewania stropiku... http://www.tabletools.com/ttools/images/std_img/17015.jpg :D Tempo macie niezłe, jak tak dalej pójdzie, to na Boże Narodzenie mieszkacie pod NOWYM DACHEM!!! Trzymamy kciuki!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 08.10.2006 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Kasiu, WIELKIE GRATULACJE ! Teraz możesz sobie pozwolić na nieco wytchnienia i malutki odpoczynek od budowy. Po tygodniu znów ruszycie pełną parą i za chwilę domek z daszkiem będzie . Brawo Kasiu, budujecie w wielkim stylu i we wspaniałym tempie. BRAWO, BRAWO, BRAWISSIMO ! Gorąco pozdrawiam !!! Dzięki,dzięki przerwa przymusowa i pogoda się zepsuła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 08.10.2006 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 No to GRATULACYJKI i przyłączamy się do polewania stropiku... http://www.tabletools.com/ttools/images/std_img/17015.jpg :D Tempo macie niezłe, jak tak dalej pójdzie, to na Boże Narodzenie mieszkacie pod NOWYM DACHEM!!! Trzymamy kciuki!!! :D Dzięki ale na ten rok plan przewiduje tylko stan surowy z dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.10.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Ocieplenie fundamentów ważna rzecz!! A ogródek masz .. zabójczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 09.10.2006 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Ocieplenie fundamentów ważna rzecz!! A ogródek masz .. zabójczy szczególnego uroku dodają pręty zbrojeniowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 09.10.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 kasieńko śliczniutki masz strop. Gratulacje. To już Wam deszcze nie straszne. Nawet kwiatuszki zakwitły na wiechę Idziecie jak burza i oby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 09.10.2006 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 kasieńko śliczniutki masz strop. Gratulacje. To już Wam deszcze nie straszne. Nawet kwiatuszki zakwitły na wiechę Idziecie jak burza i oby tak dalej. Dzięki Tabalugo Teraz przerwa Do wiechy jeszcze trochę , nie wiem czy kwiatki dotrwają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 09.10.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Kasiu, gratuluję Domek rośnie wspaniale My tez w tym roku zakończymy stan naszej budowy na surowym otwartym , z dachem. Pozdrawiam, B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 09.10.2006 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Witaj beti 555 , dzięki za gratulacje W/g budowniczych dom ma się wymrozić przez zimę i osiąść No to do lutego będzie sobie spokojnie stał a pod koniec lutgo chcemy ruszyć do przodu aby w czerwcu zamieszkać. Cieszę się że jesteśmy na podobnym etapie,życzę powodzenia w dalszym budowaniu i pozdrawiam Oglądałam Wasz projekt - bardzo ładny i ciekawie rozplanowane wnętrze(podoba mi się rozdzielenie strefy dziennej i nocnej) A gdzie Wasz dziennik??Szukałam i nie znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 09.10.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Kopara mi opadła jak do ciepbie zajzałam Ale to fajny czas, sciany A człowiekowi chce sie juz malować itp To kiedy przeprowadzka Na wielkanoc Kasia tempo super extra klasa Tak trzymac i nie dawać sie A kwiatki widac mają silną wolę przetrwania, to dobrze bardzo Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts