Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennik Budowy C33 - Rozważny i Romantyczka

kasia64

Recommended Posts

:o :o :o :o :o

Kopara mi opadła jak do ciepbie zajzałam 8) 8) 8)

Ale to fajny czas, sciany 8) A człowiekowi chce sie juz malować itp :wink: :wink:

To kiedy przeprowadzka :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :wink: :wink: :wink:

Na wielkanoc :roll: :roll: :roll: :-?

Kasia tempo super extra klasa 8) 8)

Tak trzymac i nie dawać sie 8)

A kwiatki widac mają silną wolę przetrwania, to dobrze bardzo 8) 8)

Pozdrówka 8) 8)

Witaj

Andrzejko przeprowadzka zgodnie z planem w czerwcu 2007, a co do ścian dostarczają niesamowitych emocji :lol: :lol: :lol: :lol: cały ,,,,,swiat ukazuje się w różowych barwach to i kwiatki się zmobilizowały :lol: :lol: :lol: :lol: Pozdrawiam :wink:

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziękuje za miłe słowa :D

Co do naszego dziennika, to go hmm... nie ma :-? Nie mam po prostu kiedy go pisać :( ,a zaczynać cos i nie skonczyc to jak dla mnie nie ma sensu :wink: Szczególnie jesli chodzi o budowę :D

Pozdrawiam serdecznie. I będe of kors sledziła Wasze postepy :wink:

Szkoda że nie macie dziennika - :roll:

:-?pozdrawiam :wink:

:o :o :o :o :o

Kopara mi opadła jak do ciepbie zajzałam 8) 8) 8)

Ale to fajny czas, sciany 8) A człowiekowi chce sie juz malować itp :wink: :wink:

To kiedy przeprowadzka :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :wink: :wink: :wink:

Na wielkanoc :roll: :roll: :roll: :-?

Kasia tempo super extra klasa 8) 8)

Tak trzymac i nie dawać sie 8)

A kwiatki widac mają silną wolę przetrwania, to dobrze bardzo 8) 8)

Pozdrówka 8) 8)

Witaj

Andrzejko przeprowadzka zgodnie z planem w czerwcu 2007, a co do ścian dostarczają niesamowitych emocji :lol: :lol: :lol: :lol: cały ,,,,,swiat ukazuje się w różowych barwach to i kwiatki się zmobilizowały :lol: :lol: :lol: :lol: Pozdrawiam :wink:

Jednym słowem wakacje 2007 w swoim domku :p :p :p

A z okien własnego domku to już całkiem wszytko robi się kolorowe i jakieś piękniejsze :wink: 8) 8) 8)

Zastaniawiam się jak Ty wqytrzymasz do lutego bez budowy

Bedzie meblowac i urządzać i doszkalać sie na forum i snić o tym co od lutego w domku będa robić :wink: :roll: :wink: 8)

Kasiu 64 jedziemy na tym samym wozku, my tez do grudnia przykryjemy domek dachem i zostawimy aby osiadl i go przewialo. Od konca lutego ruszamy (o ile nie bedzie mrozow :roll: ), bo na koniec czerwca chcemy zamieszkac. Trzymam za Ciebie kciuki. Cos ostatnio zaniedbalas sie ze swoim dziennikiem :wink: .

Kochani w dzienniku przerwa bo na budowie też przerwa :roll:

Poza tym - praca na zmiany i synek przeziębiony - mało czasu :oops: :roll: :roll: Co do przerwy zimowej do lutego to będę w wolnych chwilach polować na sprzęty domowe :roll: przecież wszystko trzeba będzie kupić :roll: :roll: :roll: :roll:

POZDRAWIAM SERDECZNIE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Myślę, ze jak tak to zima minie szybciej i jakoś przyjemniej 8)

A dla synka dużo zdrówka 8) 8)

Kasiu 64 jedziemy na tym samym wozku, my tez do grudnia przykryjemy domek dachem i zostawimy aby osiadl i go przewialo. Od konca lutego ruszamy (o ile nie bedzie mrozow :roll: ), bo na koniec czerwca chcemy zamieszkac. Trzymam za Ciebie kciuki. Cos ostatnio zaniedbalas sie ze swoim dziennikiem :wink: .

kasia i magpie jedziemy razem z Wami na tym wózku. Do nas za 2 tygodnie wejdą cieśle, zaraz po nich dekarze, a potem cisza ZIMOWA!

kasia i magpie jedziemy razem z Wami na tym wózku. Do nas za 2 tygodnie wejdą cieśle, zaraz po nich dekarze, a potem cisza ZIMOWA!

No dziewczyny mamy gorący okres teraz( co kolwiek to znaczy) a potem sen zimowy i znowu ruszymy doboju

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:oops: :roll: :lol: