kasia64 10.10.2006 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Kopara mi opadła jak do ciepbie zajzałam Ale to fajny czas, sciany A człowiekowi chce sie juz malować itp To kiedy przeprowadzka Na wielkanoc Kasia tempo super extra klasa Tak trzymac i nie dawać sie A kwiatki widac mają silną wolę przetrwania, to dobrze bardzo Pozdrówka Witaj Andrzejko przeprowadzka zgodnie z planem w czerwcu 2007, a co do ścian dostarczają niesamowitych emocji cały ,,,,,swiat ukazuje się w różowych barwach to i kwiatki się zmobilizowały Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 10.10.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 a ja wciąż pod wrażeniem waszej szybkości - tzn waszej ekipy naprawde należy im się medal - chyba nie narzekacie hm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 10.10.2006 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Dziękuje za miłe słowa Co do naszego dziennika, to go hmm... nie ma Nie mam po prostu kiedy go pisać ,a zaczynać cos i nie skonczyc to jak dla mnie nie ma sensu Szczególnie jesli chodzi o budowę Pozdrawiam serdecznie. I będe of kors sledziła Wasze postepy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 10.10.2006 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 a ja wciąż pod wrażeniem waszej szybkości - tzn waszej ekipy naprawde należy im się medal - chyba nie narzekacie hm? No co Ty?? Jak byśmy mogli narzekać??Poza totalnym bajzlem nie mamy nic im do zarzucenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 10.10.2006 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Dziękuje za miłe słowa Co do naszego dziennika, to go hmm... nie ma Nie mam po prostu kiedy go pisać ,a zaczynać cos i nie skonczyc to jak dla mnie nie ma sensu Szczególnie jesli chodzi o budowę Pozdrawiam serdecznie. I będe of kors sledziła Wasze postepy Szkoda że nie macie dziennika - :-?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.10.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Brawo brawo Zastaniawiam się jak Ty wqytrzymasz do lutego bez budowy Trzymam kciuki za pogodę Kwiatki śliczniutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 11.10.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 ... Zastaniawiam się jak Ty wqytrzymasz do lutego bez budowy Ja też zadaję sobie to pytanie . Kasiu, jak Ty wytrzymasz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 11.10.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Kopara mi opadła jak do ciepbie zajzałam Ale to fajny czas, sciany A człowiekowi chce sie juz malować itp To kiedy przeprowadzka Na wielkanoc Kasia tempo super extra klasa Tak trzymac i nie dawać sie A kwiatki widac mają silną wolę przetrwania, to dobrze bardzo Pozdrówka Witaj Andrzejko przeprowadzka zgodnie z planem w czerwcu 2007, a co do ścian dostarczają niesamowitych emocji cały ,,,,,swiat ukazuje się w różowych barwach to i kwiatki się zmobilizowały Pozdrawiam Jednym słowem wakacje 2007 w swoim domku A z okien własnego domku to już całkiem wszytko robi się kolorowe i jakieś piękniejsze Zastaniawiam się jak Ty wqytrzymasz do lutego bez budowy Bedzie meblowac i urządzać i doszkalać sie na forum i snić o tym co od lutego w domku będa robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 11.10.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 kasia64,Jak Ty wytrzymasz bez tej budowy do lutego (chyba powtarzam cudze słowa)Ale dom macie już super i oby tak dalej....Trzymam za Ciebie kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 11.10.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Kasiu 64 jedziemy na tym samym wozku, my tez do grudnia przykryjemy domek dachem i zostawimy aby osiadl i go przewialo. Od konca lutego ruszamy (o ile nie bedzie mrozow ), bo na koniec czerwca chcemy zamieszkac. Trzymam za Ciebie kciuki. Cos ostatnio zaniedbalas sie ze swoim dziennikiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 12.10.2006 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Kochani w dzienniku przerwa bo na budowie też przerwa Poza tym - praca na zmiany i synek przeziębiony - mało czasu Co do przerwy zimowej do lutego to będę w wolnych chwilach polować na sprzęty domowe przecież wszystko trzeba będzie kupić POZDRAWIAM SERDECZNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.10.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Będziemy śledzić polowanie Dużo zdrówka dla synka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 13.10.2006 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Będziemy śledzić polowanie Dużo zdrówka dla synka Aga dzięki za zdrówko dla Szymonka a polowanie będzie ciekawe bo dużo potrzeba i to po dobrej cenie Czekamy na zimowe promocje ,przeceny i wyprzedaże przynajmniej na art.wyposażenia łazienek Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 13.10.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Kochani w dzienniku przerwa bo na budowie też przerwa Poza tym - praca na zmiany i synek przeziębiony - mało czasu Co do przerwy zimowej do lutego to będę w wolnych chwilach polować na sprzęty domowe przecież wszystko trzeba będzie kupić POZDRAWIAM SERDECZNIE Myślę, ze jak tak to zima minie szybciej i jakoś przyjemniej A dla synka dużo zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 13.10.2006 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Andrzejko dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.10.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Zapowiada się u Was bardzo ciekawa zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 13.10.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Kasiu 64 jedziemy na tym samym wozku, my tez do grudnia przykryjemy domek dachem i zostawimy aby osiadl i go przewialo. Od konca lutego ruszamy (o ile nie bedzie mrozow ), bo na koniec czerwca chcemy zamieszkac. Trzymam za Ciebie kciuki. Cos ostatnio zaniedbalas sie ze swoim dziennikiem . kasia i magpie jedziemy razem z Wami na tym wózku. Do nas za 2 tygodnie wejdą cieśle, zaraz po nich dekarze, a potem cisza ZIMOWA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 14.10.2006 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Zapowiada się u Was bardzo ciekawa zima Będzie bardzo ciekawie bo mamy z Mirkiem odmienne gusty (i charaktery też) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 14.10.2006 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Kasiu 64 jedziemy na tym samym wozku, my tez do grudnia przykryjemy domek dachem i zostawimy aby osiadl i go przewialo. Od konca lutego ruszamy (o ile nie bedzie mrozow ), bo na koniec czerwca chcemy zamieszkac. Trzymam za Ciebie kciuki. Cos ostatnio zaniedbalas sie ze swoim dziennikiem . kasia i magpie jedziemy razem z Wami na tym wózku. Do nas za 2 tygodnie wejdą cieśle, zaraz po nich dekarze, a potem cisza ZIMOWA! No dziewczyny mamy gorący okres teraz( co kolwiek to znaczy) a potem sen zimowy i znowu ruszymy doboju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.10.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Zapowiada się u Was bardzo ciekawa zima Będzie bardzo ciekawie bo mamy z Mirkiem odmienne gusty (i charaktery też) Czekam na tą ciekawą zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts