Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennik Budowy C33 - Rozważny i Romantyczka

kasia64

Recommended Posts

Jak widać Kasiu na każdej budowei musi coś być nie tak :o :roll:

Najważniejsze że da się to poprawić :)

Trzymam kciukasy :)

Aga - myślę że ten błąd jest dla naszej równowagi psychicznej aby nam się w glówkach nie poprzewracało

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :wink:

Ja tam myslę że jak się podejmuje decyzję o budowei to już ma się poprzewracane potem to już nic nie może zaszkodzić :wink: :)

Czekam na czapeczkę i trzymam kciukasy :)

Coś w tym jest

:lol: Jesteśmy "zakręceni jak weki na zimę"

Na czapeczkę zaczekamy aż kredyt dostaniemy :roll: :roll: :oops: :oops:

Pozdrowionka :wink:

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kasiu to trzymam mocno kciukasy za kredycik żeby domek dotsał czapeczkę na zimę :)

A z zakręceniem to się nie martw mi do dziś nie przeszło 8)

Aga nie strasz mnie tym zakręceniem :roll: :roll: :roll:

Rano wstałam wcześnie żeby przed pracą (na 8 rano) ugotować obiad bo po pracy MUSIAŁAM PO PROSTU POJECHAĆ NA BUDOWĘ ZAMIAST JAK NORMALNY CZŁOWIEK WRÓCIĆ DO DOMU :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :oops: :lol:

Jakem se rano uwidziała, co Wy na tej budowie wyprawiacie, to.....To mi szczena i gacie opadły!!!!! :o :o :o No..byś się wstydziła!!! Budować tak szybko i bezkolizyjnie....Jesteś światełkiem w tunelu dla braci budującej..Że jednak można, że się udaje...szybko , sprawnie, terminowo...Ale to i tak nic w porównaniu z emocjami, radością , jaka towarzyszy poszczególnym etapom budowy!!!Zobaczysz, kiedyś jeszcze pożałujesz że tak wszystko szybko poszło....Mi się czasami ckni do tego etapu...Tyle emocji, radochy....Nic tylko BUDOWAĆ!!!!

A ja byłam, widziałam i mi mowę odebrało!!!!! Godzina 18, Sobota, a na budowie u Kasi majtry w najlepsze pracują!!!! I to z samym szefem!!!! A efekty!!! Rewelacja!!! Tylko niech kobita zdjęcia AKTUALNE ! wklei..Sami zobaczycie..A widoki z okienek!!! Cud, miód i malina!!! Tylko kasę zbierać za udostępnienie wrażeń wizualnych!!!!!

Ufff właśnie przyjechałem z Waszej działeczki - ale tam pięknie - ten zachód słońca...

Tylko musicie sobie w sypialni od wschodu duże okno walnąć, żeby oglądać wschód słońca w panoramie Gościcina.

Ech marzenia...ale dziś znów wnerwiałem łajw bo jechaliśmy na rowerkach przez piękną okolicę gdzie kiedyś chodziliśmy na randki(ale to było w '39 , za Niemca, jakeśmy ich pod Westerplatte gonili ;-)).

Oczywiście jej się tam bardzo podoba, a ja nie omieszkałem (jak zwykle :-)) wspomnieć o budowie nowego domu o czym nie chce onaż nawet słyszeć. :-D

Kasiu czy to juz docelowa wylewka? Chyba mi sie cos pomieszalo.... :roll:

Fajnie domek wyglada. Te ostatnie dwa zdjecia chyba sa takie same, tylko nie wiem czy to kuchnia czy salon.wyglada raczej na salon, ale co to jest? :p

Na prawde powalacie tempem i optymizmem waszej budowy. Kasiu twoj dzinnik bedzie miodem dla obecnych i przyszlych budujacych, bo jak sie go czyta a pozniej oglada zdecia to tak sie cieplo na sercu robi :D Juz nie wspominajac o wypowiadajacych sie w samych superlatywach odwiedzjacych w realu:wink:

Na prawde zycze wam, zeby dalej tak pieknie i szybko wszystko szlo do przodu :D

O ile dobrze zrozumialam to wylaliscie chudy beton, wiec to nie docelowa wylewka?