kasia64 19.10.2006 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Jak widać Kasiu na każdej budowei musi coś być nie tak Najważniejsze że da się to poprawić Trzymam kciukasy Aga - myślę że ten błąd jest dla naszej równowagi psychicznej aby nam się w glówkach nie poprzewracało Ja tam myslę że jak się podejmuje decyzję o budowei to już ma się poprzewracane potem to już nic nie może zaszkodzić Czekam na czapeczkę i trzymam kciukasy Coś w tym jest Jesteśmy "zakręceni jak weki na zimę" Na czapeczkę zaczekamy aż kredyt dostaniemy Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 19.10.2006 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Kasiu, gratuluję tak wspaniałych postępów ! Trzymam kciuki za kredycik, dzięki któremu domek będzie miał na zimę czapeczkę i już nie będzie marzł Powodzenia ! Pozdrowionka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 19.10.2006 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Kasiu, gratuluję tak wspaniałych postępów ! Trzymam kciuki za kredycik, dzięki któremu domek będzie miał na zimę czapeczkę i już nie będzie marzł Powodzenia ! Pozdrowionka ! Adriano dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.10.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Kasiu to trzymam mocno kciukasy za kredycik żeby domek dotsał czapeczkę na zimę A z zakręceniem to się nie martw mi do dziś nie przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 20.10.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Trzymam kciuki za bezdeszczową pogodę. Oby ścianki działowe szybko rosły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.10.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Trzymam kciuaksy za wszystko co tylko sobie chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 20.10.2006 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Kasiu to trzymam mocno kciukasy za kredycik żeby domek dotsał czapeczkę na zimę A z zakręceniem to się nie martw mi do dziś nie przeszło Aga nie strasz mnie tym zakręceniem Rano wstałam wcześnie żeby przed pracą (na 8 rano) ugotować obiad bo po pracy MUSIAŁAM PO PROSTU POJECHAĆ NA BUDOWĘ ZAMIAST JAK NORMALNY CZŁOWIEK WRÓCIĆ DO DOMU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 20.10.2006 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Trzymam kciuki za bezdeszczową pogodę. Oby ścianki działowe szybko rosły... Już urosły zaraz wkleję zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 20.10.2006 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Trzymam kciuaksy za wszystko co tylko sobie chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.10.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Trzymam kciuaksy za wszystko co tylko sobie chcesz A Agi Kciukasy to nie byle co, mają jakieś cudne dziłanie Zastanawiające skąd ma taką moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 21.10.2006 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Trzymam kciuaksy za wszystko co tylko sobie chcesz A Agi Kciukasy to nie byle co, mają jakieś cudne dziłanie Zastanawiające skąd ma taką moc Taka moc to z czystego i otwartego serducha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 21.10.2006 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Jakem se rano uwidziała, co Wy na tej budowie wyprawiacie, to.....To mi szczena i gacie opadły!!!!! No..byś się wstydziła!!! Budować tak szybko i bezkolizyjnie....Jesteś światełkiem w tunelu dla braci budującej..Że jednak można, że się udaje...szybko , sprawnie, terminowo...Ale to i tak nic w porównaniu z emocjami, radością , jaka towarzyszy poszczególnym etapom budowy!!!Zobaczysz, kiedyś jeszcze pożałujesz że tak wszystko szybko poszło....Mi się czasami ckni do tego etapu...Tyle emocji, radochy....Nic tylko BUDOWAĆ!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.10.2006 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Aż się zawsztydziłam Kciukasy zaciska skoro pomagają Ja jak Alferdzia tęsknię za adrenalinką i z żalem zerkam na budowę sąsiada Kasiu nic się mart moja rodzina pod koniec budowy tylko na sztucznym żarełku była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 21.10.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Mam rowerek do przetestowania, więc myślę że jutro podjadę na wizytę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 22.10.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 A ja byłam, widziałam i mi mowę odebrało!!!!! Godzina 18, Sobota, a na budowie u Kasi majtry w najlepsze pracują!!!! I to z samym szefem!!!! A efekty!!! Rewelacja!!! Tylko niech kobita zdjęcia AKTUALNE ! wklei..Sami zobaczycie..A widoki z okienek!!! Cud, miód i malina!!! Tylko kasę zbierać za udostępnienie wrażeń wizualnych!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.10.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Po tych opisach nic tylko pakować walizki i do trójmiasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 22.10.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Ufff właśnie przyjechałem z Waszej działeczki - ale tam pięknie - ten zachód słońca... Tylko musicie sobie w sypialni od wschodu duże okno walnąć, żeby oglądać wschód słońca w panoramie Gościcina. Ech marzenia...ale dziś znów wnerwiałem łajw bo jechaliśmy na rowerkach przez piękną okolicę gdzie kiedyś chodziliśmy na randki(ale to było w '39 , za Niemca, jakeśmy ich pod Westerplatte gonili ). Oczywiście jej się tam bardzo podoba, a ja nie omieszkałem (jak zwykle ) wspomnieć o budowie nowego domu o czym nie chce onaż nawet słyszeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 22.10.2006 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Po tych opisach nic tylko pakować walizki i do trójmiasta Zapraszam!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.10.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Kasiu czy to juz docelowa wylewka? Chyba mi sie cos pomieszalo.... Fajnie domek wyglada. Te ostatnie dwa zdjecia chyba sa takie same, tylko nie wiem czy to kuchnia czy salon.wyglada raczej na salon, ale co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 22.10.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Na prawde powalacie tempem i optymizmem waszej budowy. Kasiu twoj dzinnik bedzie miodem dla obecnych i przyszlych budujacych, bo jak sie go czyta a pozniej oglada zdecia to tak sie cieplo na sercu robi Juz nie wspominajac o wypowiadajacych sie w samych superlatywach odwiedzjacych w realu:wink: Na prawde zycze wam, zeby dalej tak pieknie i szybko wszystko szlo do przodu O ile dobrze zrozumialam to wylaliscie chudy beton, wiec to nie docelowa wylewka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts