Żelka 22.10.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Tez tak mysle, ale tak ladnie wyglada, ze przypomina wylewke, ta juz prawdziwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 22.10.2006 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Kochane Panie Inwestorki Wylany jest chudziak Co do zdjęć to wojuje już 3 dzień bo net się znarowił nie daje mi szans Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 22.10.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Kochane Panie Inwestorki Wylany jest chudziak Co do zdjęć to wojuje już 3 dzień bo net się znarowił nie daje mi szans Pozdrawiam Ale ślady opon w garażu już są, więc wysechł! I fura mieści się tam, a to dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.10.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Pięknie tam Kasia u Was - i na szczęście samochodzik się zmieścił ( to jeszcze tynk, brama.........tia........... :)) Ale mnie sie podoba :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 22.10.2006 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Jakem se rano uwidziała, co Wy na tej budowie wyprawiacie, to.....To mi szczena i gacie opadły!!!!! No..byś się wstydziła!!! Budować tak szybko i bezkolizyjnie....Jesteś światełkiem w tunelu dla braci budującej..Że jednak można, że się udaje...szybko , sprawnie, terminowo...Ale to i tak nic w porównaniu z emocjami, radością , jaka towarzyszy poszczególnym etapom budowy!!!Zobaczysz, kiedyś jeszcze pożałujesz że tak wszystko szybko poszło....Mi się czasami ckni do tego etapu...Tyle emocji, radochy....Nic tylko BUDOWAĆ!!!! Przyjeżdżąj sobie ile chcesz chytra nie jestem i podzielę się wrażeniami,kurzem usztywniającym koafiurę i co tam jeszcze chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 22.10.2006 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Aż się zawsztydziłam Kciukasy zaciska skoro pomagają Ja jak Alferdzia tęsknię za adrenalinką i z żalem zerkam na budowę sąsiada Kasiu nic się mart moja rodzina pod koniec budowy tylko na sztucznym żarełku była Aga ja jeszcze gotuję ale zamiast sobie pospać to zrywam się przed robotą żęby coś upichcić i wyrwać się na budowę zaraz po pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 22.10.2006 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 A ja byłam, widziałam i mi mowę odebrało!!!!! Godzina 18, Sobota, a na budowie u Kasi majtry w najlepsze pracują!!!! I to z samym szefem!!!! A efekty!!! Rewelacja!!! Tylko niech kobita zdjęcia AKTUALNE ! wklei..Sami zobaczycie..A widoki z okienek!!! Cud, miód i malina!!! Tylko kasę zbierać za udostępnienie wrażeń wizualnych!!!!! A jaką stawkę za wejście proponujesz??Może ogrodzenie postawię i stróża?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 22.10.2006 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Ufff właśnie przyjechałem z Waszej działeczki - ale tam pięknie - ten zachód słońca... Tylko musicie sobie w sypialni od wschodu duże okno walnąć, żeby oglądać wschód słońca w panoramie Gościcina. Ech marzenia...ale dziś znów wnerwiałem łajw bo jechaliśmy na rowerkach przez piękną okolicę gdzie kiedyś chodziliśmy na randki(ale to było w '39 , za Niemca, jakeśmy ich pod Westerplatte gonili ). Oczywiście jej się tam bardzo podoba, a ja nie omieszkałem (jak zwykle ) wspomnieć o budowie nowego domu o czym nie chce onaż nawet słyszeć. Trzeba było wcześniej przyjechać na kawkę i ciacho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 22.10.2006 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Pięknie tam Kasia u Was - i na szczęście samochodzik się zmieścił ( to jeszcze tynk, brama.........tia........... :)) Ale mnie sie podoba :) Nam też,nam też i jakieś takie opory mamy jak mamy wracać do domu i marzymy sobie o chwili,kiedy przyjedziemy i zostaniemy i nie będziemy musieli wracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.10.2006 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Pięknie tam Kasia u Was - i na szczęście samochodzik się zmieścił ( to jeszcze tynk, brama.........tia........... :)) Ale mnie sie podoba :) Nam też,nam też i jakieś takie opory mamy jak mamy wracać do domu i marzymy sobie o chwili,kiedy przyjedziemy i zostaniemy i nie będziemy musieli wracać Coś mi się wydaje, że to bliżej niż dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.10.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Piękne pokoje synów.. A i garaż widzę już wypróbowany.. I jak się parkowało we włanym garażu? Nie za wąski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 23.10.2006 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Pięknie tam Kasia u Was - i na szczęście samochodzik się zmieścił ( to jeszcze tynk, brama.........tia........... :)) Ale mnie sie podoba :) Nam też,nam też i jakieś takie opory mamy jak mamy wracać do domu i marzymy sobie o chwili,kiedy przyjedziemy i zostaniemy i nie będziemy musieli wracać Coś mi się wydaje, że to bliżej niż dalej Na razie dalej niż bliżej ale warto czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 23.10.2006 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Piękne pokoje synów.. A i garaż widzę już wypróbowany.. I jak się parkowało we włanym garażu? Nie za wąski? Witaj kze wąski nie jest ale szczerze mówiąc,mógłby być dłuższy ale przez kotłownię jest jaki jest.Ponieważ to jest nasz pierwszy garaż - cieszymy się z niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.10.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Piękne pokoje synów.. A i garaż widzę już wypróbowany.. I jak się parkowało we włanym garażu? Nie za wąski? Witaj kze wąski nie jest ale szczerze mówiąc,mógłby być dłuższy ale przez kotłownię jest jaki jest.Ponieważ to jest nasz pierwszy garaż - cieszymy się z niego I ja też się cieszę. Ja co prawda jeszcze nie wjechałem samochodem do swojego garażu, ale jak w nim jestem to duma mnie rozpiera, bo .. to mój garaż. Dlatego w 100% rozumiem co czujesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 23.10.2006 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Najbardziej się cieszy Miras i wjeżdzał wczoraj dwa razy do garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 23.10.2006 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Najbardziej się cieszy Miras i wjeżdzał wczoraj dwa razy do garażu I trafił! :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.10.2006 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Ale fajnie u Was Bardzo mi się podoba i tak trochę zazdroszczę że te emocje już za mną Niech sobie chłopak powjeżdza teraz do tego garażu bo potem to ten garaż samochodu już nie zmieści Trzymam kciukasy Co do gotowania najgorzej było na końcówce, ale i to da się porzeżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 23.10.2006 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Ale fajnie u Was Bardzo mi się podoba i tak trochę zazdroszczę że te emocje już za mną Niech sobie chłopak powjeżdza teraz do tego garażu bo potem to ten garaż samochodu już nie zmieści Trzymam kciukasy Co do gotowania najgorzej było na końcówce, ale i to da się porzeżyć A ja pamiętam jak Ci zazdrościłam w zeszłym roku i dalej Ci zazdroszczę że: już mieszkasz,grzejesz się przy kominku i jeżdżenia z taczką pełną ziemi - też Ci zazdroszczę i serdecznie Cię pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.10.2006 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Ale fajnie u Was Bardzo mi się podoba i tak trochę zazdroszczę że te emocje już za mną Niech sobie chłopak powjeżdza teraz do tego garażu bo potem to ten garaż samochodu już nie zmieści Trzymam kciukasy Co do gotowania najgorzej było na końcówce, ale i to da się porzeżyć A ja pamiętam jak Ci zazdrościłam w zeszłym roku i dalej Ci zazdroszczę że: już mieszkasz,grzejesz się przy kominku i jeżdżenia z taczką pełną ziemi - też Ci zazdroszczę i serdecznie Cię pozdrawiam To możemy sobie sobie zadrościć nawzajem Ja też Cię pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 23.10.2006 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Ale fajnie u Was Bardzo mi się podoba i tak trochę zazdroszczę że te emocje już za mną Niech sobie chłopak powjeżdza teraz do tego garażu bo potem to ten garaż samochodu już nie zmieści Trzymam kciukasy Co do gotowania najgorzej było na końcówce, ale i to da się porzeżyć A ja pamiętam jak Ci zazdrościłam w zeszłym roku i dalej Ci zazdroszczę że: już mieszkasz,grzejesz się przy kominku i jeżdżenia z taczką pełną ziemi - też Ci zazdroszczę i serdecznie Cię pozdrawiam To możemy sobie sobie zadrościć nawzajem Ja też Cię pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts