kze 24.10.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 To ja Ci zazdroszczę, że już wjechałaś do garazu własnym samochodem. Ja jeszcze nie wjechałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 24.10.2006 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 kze możesz sobie zazdrościć a i tak nadejdzie ta chwila Twojego wjazdu i będę sie cieszyć razem z Tobą.Dla ścisłości wjeżdżał Mirek bo ja muuuuuuuuuuszę mieć bardzo duuuuuuuuużo miejsca i nie będę na pewno wjeżdzać.Co rok urywałam lusterka przy wjezdzie na podwórko do teściów i po trzecim urwanym(seicento) poddałam sie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 24.10.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 kze możesz sobie zazdrościć a i tak nadejdzie ta chwila Twojego wjazdu i będę sie cieszyć razem z Tobą.Dla ścisłości wjeżdżał Mirek bo ja muuuuuuuuuuszę mieć bardzo duuuuuuuuużo miejsca i nie będę na pewno wjeżdzać.Co rok urywałam lusterka przy wjezdzie na podwórko do teściów i po trzecim urwanym(seicento) poddałam sie Pozdrawiam Dla pocieszenia... Seicento ma lusteka tanie, a Golf troszkę droższe...będziesz uważać? jakby co to mam znajomości z dawniejszych czasów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 25.10.2006 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 kze możesz sobie zazdrościć a i tak nadejdzie ta chwila Twojego wjazdu i będę sie cieszyć razem z Tobą.Dla ścisłości wjeżdżał Mirek bo ja muuuuuuuuuuszę mieć bardzo duuuuuuuuużo miejsca i nie będę na pewno wjeżdzać.Co rok urywałam lusterka przy wjezdzie na podwórko do teściów i po trzecim urwanym(seicento) poddałam sie Pozdrawiam Dla pocieszenia... Seicento ma lusteka tanie, a Golf troszkę droższe...będziesz uważać? jakby co to mam znajomości z dawniejszych czasów... Nie będę już próbować - szkoda kasy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 25.10.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Wynik imponujący- to trzeba przyznac.Zwłaszcza właśnie na szaleńczo rosnące ceny materiałów. Gratulacyjki i pozdróweczka kasiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.10.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Kasiu tylko Wy budujcie, a tym co sie w glowe stukaja, to sie nie przejmuj. Ja tez sie w glowe stukam , czy damy rade to doprowadzic do konca i czy nam sie po czasie cos na glowe nie bedzie zwalac... Takie mysli nachodza od czasu do czasu, ale budowac trzeba, pomimo tego... Jak mam takie chwile, to zagladam tutaj do domow tych co juz sie wybudowali i pocieszam sie, ze u nas tez tak bedzie - ladnie i na swoim... A tempo prac u Was bardzo obiecujaco wyglada. Ja juz mowilam, ze Kasia pierwsza na tarasie z kawa wyladuje niz ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 25.10.2006 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 kze możesz sobie zazdrościć a i tak nadejdzie ta chwila Twojego wjazdu i będę sie cieszyć razem z Tobą.Dla ścisłości wjeżdżał Mirek bo ja muuuuuuuuuuszę mieć bardzo duuuuuuuuużo miejsca i nie będę na pewno wjeżdzać.Co rok urywałam lusterka przy wjezdzie na podwórko do teściów i po trzecim urwanym(seicento) poddałam sie Pozdrawiam Dla pocieszenia... Seicento ma lusteka tanie, a Golf troszkę droższe...będziesz uważać? jakby co to mam znajomości z dawniejszych czasów... Nie będę już próbować - szkoda kasy Pozdrawiam Kasiu wierzę w Ciebie...nie poddawaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 25.10.2006 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Wynik imponujący- to trzeba przyznac.Zwłaszcza właśnie na szaleńczo rosnące ceny materiałów. Gratulacyjki i pozdróweczka kasiu. Smoczku dzięki,dzięki Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 25.10.2006 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Kasiu tylko Wy budujcie, a tym co sie w glowe stukaja, to sie nie przejmuj. Ja tez sie w glowe stukam , czy damy rade to doprowadzic do konca i czy nam sie po czasie cos na glowe nie bedzie zwalac... Takie mysli nachodza od czasu do czasu, ale budowac trzeba, pomimo tego... Jak mam takie chwile, to zagladam tutaj do domow tych co juz sie wybudowali i pocieszam sie, ze u nas tez tak bedzie - ladnie i na swoim... A tempo prac u Was bardzo obiecujaco wyglada. Ja juz mowilam, ze Kasia pierwsza na tarasie z kawa wyladuje niz ja. Zeljko uważamy z Mirkiem że jak coś się zaczyna to trzeba skończyc, tylko czasami przykro gdy inni krytykują to co osiągnęłaś z takim wysiłkiem i nie cenią tego Kawka będzie prędzej czy później Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 25.10.2006 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 kze możesz sobie zazdrościć a i tak nadejdzie ta chwila Twojego wjazdu i będę sie cieszyć razem z Tobą.Dla ścisłości wjeżdżał Mirek bo ja muuuuuuuuuuszę mieć bardzo duuuuuuuuużo miejsca i nie będę na pewno wjeżdzać.Co rok urywałam lusterka przy wjezdzie na podwórko do teściów i po trzecim urwanym(seicento) poddałam sie Pozdrawiam Dla pocieszenia... Seicento ma lusteka tanie, a Golf troszkę droższe...będziesz uważać? jakby co to mam znajomości z dawniejszych czasów... Nie będę już próbować - szkoda kasy Pozdrawiam Kasiu wierzę w Ciebie...nie poddawaj się. Mały wiara czyni cuda może jeszcze spróbuję Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.10.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Kasiu ja mam swoją teorię na pukających i dużo gadających Może ja jastem trochę wredna i złośliwa ale cóż tak mam i nikt tego nie zmieni nawet mój mąż ze swoją dobrą duszyczką Trzymaj się cieplutko a pukającymi się nie przejmuj w końcu widać że dajecie radę Nadal trzymam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 26.10.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Kasiu ja tez uwazam, ze forum barzo pomga A zazdrosnikom, ludziom bez fantazji i zylki ryzykanctwa mowimy stanowczo nie Ja co prawda nie spotkalam sie z takimi reakcjami, ale na twoim miejscu przy takich ludziach nie wspominalabym w ogole o budowie- a na ich zapytania odpowiadala niezmiennie, ze swietnie i super tanio to wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 26.10.2006 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Ago i Igo denerwują mnie po prostu ludzie ,którzy komentuja że mamy dużo kasy bo budujemy dom a nie zastanowią się ile gimnastyki i wyrzeczeń finansowych kosztuje budowa takich przeciętniaków jak my. Dzięki forum uwierzyłam że jest to możliwe i choć ryzykowne,dajemy radę.Forumowicze to wszystko rozumieją i nie trzeba im tłumaczyc ze zamiast super ciuchów czy kosmetyków kasa idzie np.na paliwo bo człowiek chce codziennie patrzec naswój rosnący dom.Jedno mnie pociesza,że jak się wybudujemy to tym mądralom opadną szczęki i już.Pozdrawiam. [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 26.10.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Kasiu, im nie tylko szczęki opadną . Gały im wyjdą na wierzch i krew ich zaleje z zazdrości . A Wy będziecie dumni, że mimo ich złych życzeń dopięliście swego i wybudowaliście swój wymarzony DOMEK ! Nie dajcie się , róbcie swoje - budujcie i niczym się nie przejmujcie. My tu wszyscy trzymamy kciuki za Was ! Pozdrówka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 26.10.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 kacha święte słowa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 26.10.2006 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Ago i Igo denerwują mnie po prostu ludzie ,którzy komentuja że mamy dużo kasy bo budujemy dom a nie zastanowią się ile gimnastyki i wyrzeczeń finansowych kosztuje budowa takich przeciętniaków jak my. Dzięki forum uwierzyłam że jest to możliwe i choć ryzykowne,dajemy radę.Forumowicze to wszystko rozumieją i nie trzeba im tłumaczyc ze zamiast super ciuchów czy kosmetyków kasa idzie np.na paliwo bo człowiek chce codziennie patrzec naswój rosnący dom.Jedno mnie pociesza,że jak się wybudujemy to tym mądralom opadną szczęki i już.Pozdrawiam. [/b] A pamiętasz jak mówiłem , że kiedy budowalimy dom przechodzšce babcie stwierdziły bez krępacji - "patrz pani takie młode a się budujš,ci to się musieli nakrać"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 26.10.2006 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 A nie mówiłam że będzie GUCIO!!!! Nie ma innej opcji, wbij to sobie do tego ........łba!!!! I na drugi raz słuchaj ciotki!!!! Rozumiemy się??!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 26.10.2006 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 A nie mówiłam że będzie GUCIO!!!! Nie ma innej opcji, wbij to sobie do tego ........łba!!!! I na drugi raz słuchaj ciotki!!!! Rozumiemy się??!!! Alfredo Ciebie i Twojego małżonka po skończonej budowie to chyba upiję .W każdej ciężkiej chwili mogę na Was liczyc.Wasza lista zasług jest baaaaaaaaaaaaardzo dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuga a pomoc NIEOCENIONA. DZIEKI!!! Obiecuję będę się słuchać ciotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 26.10.2006 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Adriano,Świerczu i Mały dzięki za wsparcie i zrozumienie.Macie rację,róbmy swoje a reszta niech spada.Łatwo się gada - trudniej działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 26.10.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Adriano,Świerczu i Mały dzięki za wsparcie i zrozumienie.Macie rację,róbmy swoje a reszta niech spada.Łatwo się gada - trudniej działa. No bo po pierwsze kto mówił że będzie łatwo,a po drugie przecież się nie damy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts