Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennik Budowy C33 - Rozważny i Romantyczka

kasia64

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Oczywiście, że się nie damy :lol: :lol: :lol:

i rzeczywiście,nikt nie mówił że będzie łatwo :roll: :roll: :roll:

Ale dzięki Wam wszystkim nie czuję się sama i jest lżej na duszy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja chyba tam muszę z napojem życia podjechać...;-)

Umówimy się,masz też swój udział i zasługujesz na odpowiedni napój u nas za Swoje wsparcie

:lol: :lol: :lol:

kasia ale masz fajowo, jutro przyjdą do Ciebie cieśle. Do nas dopiero 6 listopada.

Sama widzisz później zaczęłaś od nas, a szybciej skończycie :) :lol: :p :D

Cieszę się razem z Wami :D

hm.....

:oops: :oops: :oops:

Nie mamy za to żadnych dekarzy - wolne terminy na styczeń :roll: :roll: :roll: Pozdrawiam i trzymam kciuki za waszych aby wyzdrowieli i pogoda dopisała :lol:

Najważniejsze, że jest kredycik!!!! 8) Formalności są upierdliwe, ale takie są banki i urzędy... :( :-? Trzeba przez to przejść jak przez okres małych dzieci w domu i tyle... :roll:

Jak będę miała kasę w garści to zacznę dalsze prace bo ceny idą w góre i na wiosnę może być drożej

:roll: :wink: Pozdrawiam :wink:

Kasiu cały czas zaciskam kciuki :)

Jesli chodzi o zaglądanie do cudzuch kieszeni to ludzie już tak mają ja najczęściej to olewam ale czasami nerw mnie ponosi.

Ostatnio udało mi się usłyszeć włąsnie jak My to mamy fajnie npwy wielki dom nowe auto ( problem w tym że nie nasze tylko służbowe męża, akurat wymienili im samochody ). Ale przecież nie mogę każdemu tłumaczyć że samochód to służbowy a w domu i przed doemm jeszcze dużo do zrobienia :o :roll:

Więc mam taktykę na zamykanie ludzią ust :-?

Pracujemy to mamy nic więcej nie dodaję, tłumaczyć już dawno przestałam bo nikt i tak w to nie wierzy :evil:

Dobrze że nie tylko takich ludzi spotykamy na swoich drogach :)

Słuchajcie, tych co to wszystko wiedzą najlepiej - znaczy się rodzina, znajomi, pseudo przyjaciele- Ich po prostu nie stać na wyrzeczenia!!! Chcieliby mieć wszystko.Ale bez żadnego udziału ze swojej strony, bez wyrzeczeń, bez bólu, i łez...A tak się nie da...I myślę że ONI bardziej nam zazdroszczą tego że my potrafimy...Obejść się bez "wacików" Nosimy gumofilce i kufajki, przeklinamy z majstrami , a ulubionymi sklepami są składy budowlane i markety wyposażenia wnęrz!!!Jesteśmy solą TEJ ZIEMI i wiemy czego chcemy, a ONI błądzą we mgle..... Do tego My mamy swoje połowy, które chcą tego co my, a to nie zawsze się udaje...a życie leci...leci...leci.....Wtedy łatwiej jest komuś cosik przygadać ( taka prostacka poprawa samopoczucia) A My i tak wiemy swoje, swoje robimy i dążymy do upragnionego......A oni dalej się martwią...Ale jak lubią?!

Myślę , że dla takich człowieków DOM nie stanowi "członka rodziny" ale pole do pokazania się innym...A nam przecież chodzi o...kota...psa....ogródek...wschód słońca...zamieć śnieżną....kawę na tarasie.......kwiatki w doniczkach...deszcz w rynnach...i ogień w kominku.....Jacy Ci inni są "ubodzy"

Kasiu ledwie się człowiek na chwilę odwróci, a tu proszę :o :o :o :o Kaśka podłogi na poddaszu pastuje 8) :p

Brawo, brawo, brawo!!!!! Gratuluję z całego serca i życzę Ci do końca takiego budowania. Kasiu, pies szczeka, bo chciał być psem...Zastanawiasz się o czym szczeka? No właśnie... Słuchaj lepiej ludzkiej mowy :p Podpisuję się obiema łapkami pod wypowiedzią szanownej Ciotki - dom, to sposób bycia i życia.Jeśli ktoś ma inny sposób na życie - niech tak zostanie.Ty żyj na swój sposób: no gdzie na balkonie w bloku ustawiłabyś taką donicę klinkierową :o :o

Pozdrawiam cieplutko Rozważnego i Romantyczkę i do dachu, do dachu!

Dziewczyny?! No co WY???? ZŁOTE USTA???? :oops: :oops: Toż bym je na targu upchnęła i cosik wykończyła....Ja tylko mam tak zwichrowaną psychikę i pokręcone poczucie humoru....I w sumie najbardziej śmieszą mnie moje "tragiczne przypadki"( oczywiście po wystudzeniu...)Natomiast ksywa "ciotka" bardzo mi pasuje...taka jakaś cieplusia, rodzinna.... :wink:

Zresztą na tym Forum jest tylu fajnych ludzików, podobnie zakręconych...wzwiązku z tym jest guciowo, można odreagować, doładować akumulatorki, cosik się dowiedzieć itd...itp....No normalnie fajowo jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!