kasia64 26.10.2006 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Oczywiście, że się nie damy i rzeczywiście,nikt nie mówił że będzie łatwo Ale dzięki Wam wszystkim nie czuję się sama i jest lżej na duszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 26.10.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Oczywiście, że się nie damy i rzeczywiście,nikt nie mówił że będzie łatwo Ale dzięki Wam wszystkim nie czuję się sama i jest lżej na duszy Ja chyba tam muszę z napojem życia podjechać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 26.10.2006 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Oczywiście, że się nie damy i rzeczywiście,nikt nie mówił że będzie łatwo Ale dzięki Wam wszystkim nie czuję się sama i jest lżej na duszy Ja chyba tam muszę z napojem życia podjechać... Umówimy się,masz też swój udział i zasługujesz na odpowiedni napój u nas za Swoje wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 26.10.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 kasia ale masz fajowo, jutro przyjdą do Ciebie cieśle. Do nas dopiero 6 listopada. Sama widzisz później zaczęłaś od nas, a szybciej skończycie Cieszę się razem z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 26.10.2006 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 kasia ale masz fajowo, jutro przyjdą do Ciebie cieśle. Do nas dopiero 6 listopada. Sama widzisz później zaczęłaś od nas, a szybciej skończycie Cieszę się razem z Wami hm..... Nie mamy za to żadnych dekarzy - wolne terminy na styczeń Pozdrawiam i trzymam kciuki za waszych aby wyzdrowieli i pogoda dopisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 26.10.2006 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Najważniejsze, że jest kredycik!!!! Formalności są upierdliwe, ale takie są banki i urzędy... Trzeba przez to przejść jak przez okres małych dzieci w domu i tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 27.10.2006 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Najważniejsze, że jest kredycik!!!! Formalności są upierdliwe, ale takie są banki i urzędy... Trzeba przez to przejść jak przez okres małych dzieci w domu i tyle... Jak będę miała kasę w garści to zacznę dalsze prace bo ceny idą w góre i na wiosnę może być drożej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.10.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Kasiu cały czas zaciskam kciuki Jesli chodzi o zaglądanie do cudzuch kieszeni to ludzie już tak mają ja najczęściej to olewam ale czasami nerw mnie ponosi. Ostatnio udało mi się usłyszeć włąsnie jak My to mamy fajnie npwy wielki dom nowe auto ( problem w tym że nie nasze tylko służbowe męża, akurat wymienili im samochody ). Ale przecież nie mogę każdemu tłumaczyć że samochód to służbowy a w domu i przed doemm jeszcze dużo do zrobienia Więc mam taktykę na zamykanie ludzią ust Pracujemy to mamy nic więcej nie dodaję, tłumaczyć już dawno przestałam bo nikt i tak w to nie wierzy Dobrze że nie tylko takich ludzi spotykamy na swoich drogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.10.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 To juz do dachu! Do dachu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.10.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 To juz do dachu! Do dachu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 27.10.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Słuchajcie, tych co to wszystko wiedzą najlepiej - znaczy się rodzina, znajomi, pseudo przyjaciele- Ich po prostu nie stać na wyrzeczenia!!! Chcieliby mieć wszystko.Ale bez żadnego udziału ze swojej strony, bez wyrzeczeń, bez bólu, i łez...A tak się nie da...I myślę że ONI bardziej nam zazdroszczą tego że my potrafimy...Obejść się bez "wacików" Nosimy gumofilce i kufajki, przeklinamy z majstrami , a ulubionymi sklepami są składy budowlane i markety wyposażenia wnęrz!!!Jesteśmy solą TEJ ZIEMI i wiemy czego chcemy, a ONI błądzą we mgle..... Do tego My mamy swoje połowy, które chcą tego co my, a to nie zawsze się udaje...a życie leci...leci...leci.....Wtedy łatwiej jest komuś cosik przygadać ( taka prostacka poprawa samopoczucia) A My i tak wiemy swoje, swoje robimy i dążymy do upragnionego......A oni dalej się martwią...Ale jak lubią?!Myślę , że dla takich człowieków DOM nie stanowi "członka rodziny" ale pole do pokazania się innym...A nam przecież chodzi o...kota...psa....ogródek...wschód słońca...zamieć śnieżną....kawę na tarasie.......kwiatki w doniczkach...deszcz w rynnach...i ogień w kominku.....Jacy Ci inni są "ubodzy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 27.10.2006 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Dziewczyny coś w tym jest.Też uważam że łatwiej gadać niż działać A my wszyscy działamy i mamy to co chcemy i to nic że właśnie wróciłam z pracy i jutro znowu idę na popołudnie bo przed pracą pojadę zobaczyć ciesli na dachu I nikt mi tego nie zabierze!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 28.10.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Kasiu ledwie się człowiek na chwilę odwróci, a tu proszę Kaśka podłogi na poddaszu pastuje Brawo, brawo, brawo!!!!! Gratuluję z całego serca i życzę Ci do końca takiego budowania. Kasiu, pies szczeka, bo chciał być psem...Zastanawiasz się o czym szczeka? No właśnie... Słuchaj lepiej ludzkiej mowy Podpisuję się obiema łapkami pod wypowiedzią szanownej Ciotki - dom, to sposób bycia i życia.Jeśli ktoś ma inny sposób na życie - niech tak zostanie.Ty żyj na swój sposób: no gdzie na balkonie w bloku ustawiłabyś taką donicę klinkierową Pozdrawiam cieplutko Rozważnego i Romantyczkę i do dachu, do dachu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.10.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Alfredziu ZŁOTE USTA DLA CIEBIE To co dziewczyny dalej do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 28.10.2006 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Adamanko witaj po dłuuuuuuuuuuugiej przerwie. Mamy swój sposób na zycie i jest pięknie a będzie jeszcze piękniej Ago oczywiście dalejdo przodu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.10.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Adamanko witaj po dłuuuuuuuuuuugiej przerwie. Mamy swój sposób na zycie i jest pięknie a będzie jeszcze piękniej Ago oczywiście dalejdo przodu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 29.10.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Dziewczyny?! No co WY???? ZŁOTE USTA???? Toż bym je na targu upchnęła i cosik wykończyła....Ja tylko mam tak zwichrowaną psychikę i pokręcone poczucie humoru....I w sumie najbardziej śmieszą mnie moje "tragiczne przypadki"( oczywiście po wystudzeniu...)Natomiast ksywa "ciotka" bardzo mi pasuje...taka jakaś cieplusia, rodzinna.... Zresztą na tym Forum jest tylu fajnych ludzików, podobnie zakręconych...wzwiązku z tym jest guciowo, można odreagować, doładować akumulatorki, cosik się dowiedzieć itd...itp....No normalnie fajowo jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.10.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 A rób z tymi ustami co chcesz I tak popieram Twój punkt widzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 29.10.2006 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 A rób z tymi ustami co chcesz I tak popieram Twój punkt widzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.10.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Kasiu, niesamowita jestes! Juz pierwsza impreza w salonie! Jestem pod wielkim wrazeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts