kasia64 29.10.2006 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Kasiu, niesamowita jestes! Juz pierwsza impreza w salonie! Jestem pod wielkim wrazeniem. A co tam?! Było zimno,wietrznie ale wesoło!!! Herbatka nas rozgrzała a humory były doskonałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 30.10.2006 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Kasiu64 Jak pięknie rosną Ci mury i jak szybko !! ale imprezka w salonie mimo chłodu super, coś mi to przypomina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.10.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Kasiu ale fajna imprezka Już widzę co się będzie działo w tym salonie jak zamieszkacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 30.10.2006 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 I-ska i Aga ciesze sie tez z pierwszej imprezy było krótko ale treściwie.Kumpel (kierowca)zdążył nawet oblecieć wolne działki Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 30.10.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 kurcze już u cibie cieśle.... ja czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 30.10.2006 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Kasiu, trzymam kciuki za bezwietrzną i ładną pogodę, by cieśle szybciutko uporali się z więźbą . A jak zawiśnie już wiecha to następna imprezka będzie . Wtedy tylko tego "prądu" trzeba przygotować nieco więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 30.10.2006 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 kurcze już u cibie cieśle.... ja czekam no.................do soboty ma być więźba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 30.10.2006 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Kasiu, trzymam kciuki za bezwietrzną i ładną pogodę, by cieśle szybciutko uporali się z więźbą . A jak zawiśnie już wiecha to następna imprezka będzie . Wtedy tylko tego "prądu" trzeba przygotować nieco więcej W sobotę ma być wiecha i herbata z prądem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 30.10.2006 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Więc już się szykujcie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 30.10.2006 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Adriano myślimy,myślimy ........................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 30.10.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Kasiu, tu nie trzeba myśleć , tylko ... wybierać miejsce na skrzyneczki z ... A swoją drogą przypilnuj, aby cieśle dorodną wiechę upletli Gratuluję podjętej już decyzji na wykończenie daszku . Cena na całość baaardzo atrakcyjna. Trzymam cały czas kciuki za pogodę i za wpis w Księdze W. Zachowajcie spokój, wszystko będzie dobrze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 30.10.2006 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Adriano mamy zamiar kibicować w sobote cieślom i wydać małą ucztę Co do decyzji dachowych - pojechalismy z kawałkiem cegły klinkierowej żeby kolory nam grały i przy okazji znaleźliśmy na miejscu parapety Jeżeli chodzi o księgi wieczyste to po prostu brak mi słów Jestem nauczona z domu i z pracy , że jeżeli popełni się błąd to należy przeprosić i jak najszybciej błąd naprawić - ale widocznie nie wszyscy wynieśli takie nauki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 30.10.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Też jestem tego zdania. Szkoda tylko, że inny punkt widzenia mają urzędnicy ... A z parapetami, to Wam się udało. Wy to macie szczęście . Pozdróweczka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 30.10.2006 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Też jestem tego zdania. Szkoda tylko, że inny punkt widzenia mają urzędnicy ... A z parapetami, to Wam się udało. Wy to macie szczęście . Pozdróweczka ! Tak czasami mamy szczęście ale za to kasa biegusiem od nas ucieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 30.10.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 HA ! HA ! HA ! ... poczekajcie troszkę, to zobaczycie jak jeszcze przyśpieszy ... . Każda ilość funduszy będzie za mała, trzeba się nastawić na ciągłe szycie kieszeni . Ja już ceruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 31.10.2006 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 HA ! HA ! HA ! ... poczekajcie troszkę, to zobaczycie jak jeszcze przyśpieszy ... . Każda ilość funduszy będzie za mała, trzeba się nastawić na ciągłe szycie kieszeni . Ja już ceruję Nie strasz mnie kobietko, wystarczy że pogoda się skitrała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 31.10.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Bożżyszzzzzz...Jak cudnie prezentuje się chałupka z zalążkiem dachu...Olej te pierepałki z KW.....Te pindy nie mają nawet pojęcia , ile utrudnień i zawirowań przeżywa człowiek budując DOM!!! I to , że kasę liczymy w grosikach....Ale też nie doświadczają tego co my..Biedne kobitki. ( Gdyby miały jakąkolwiek świadomość, inaczej by się zachowywały..)Za to PIĘKNY DOMEK WAM ROŚNIE, I CIESZ SIĘ KOBITO..CIESZ!!!!NIECH WASZE DOMOSTWO PRZENIKA DOBRYMI FLUIDAMI!!!! A złe niech pozostaną z tymi " fachowcami"od wypisów....O! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 31.10.2006 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Bożżyszzzzzz...Jak cudnie prezentuje się chałupka z zalążkiem dachu... Olej te pierepałki z KW.....Te pindy nie mają nawet pojęcia , ile utrudnień i zawirowań przeżywa człowiek budując DOM!!! I to , że kasę liczymy w grosikach....Ale też nie doświadczają tego co my..Biedne kobitki. ( Gdyby miały jakąkolwiek świadomość, inaczej by się zachowywały..) Za to PIĘKNY DOMEK WAM ROŚNIE, I CIESZ SIĘ KOBITO..CIESZ!!!!NIECH WASZE DOMOSTWO PRZENIKA DOBRYMI FLUIDAMI!!!! A złe niech pozostaną z tymi " fachowcami"od wypisów....O! Cieszę się,cieszę i NIKT ANI NIC mi tego nie odbierze Wracając dzisiaj z Mirkiem z budowy już po ciemku - tak sobie mówilismy - spełnia się nasze marzenie o własnym domku Robi się powoli domowo (wymiecione kurze i początek dachu) i serducho się wzrusza jak nigdy dotąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 31.10.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 To ja trzymam mocno te kciuki już teraz , za pogode oczywiście i za dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 31.10.2006 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 To ja trzymam mocno te kciuki już teraz , za pogode oczywiście i za dach Trzymaj mocno Andrzejko bo prognozy pogody są fatalne a tu tyle do zrobienia Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts