Aga J.G 05.11.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Nie martw się miałam dużo wody i nadal się z nią borykamy ale to nic wszystko się da wytrzymać a potem już tylko księżyc zagląda do okien Kciukasy oczywiście zaciskam Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.11.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 No Kasiu, co Ty sie tak obijasz? Komentarze juz na drugiej stronie! Oj chyba wyciagnie tu jeden z pomyslow Sloneczka...o tenhttp://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/mama.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.11.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 No Kasiu, co Ty sie tak obijasz? Komentarze juz na drugiej stronie! Oj chyba wyciagnie tu jeden z pomyslow Sloneczka... o ten http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/mama.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 08.11.2006 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Zeljko biegam do pracy a dzieciaki (cała trójka)znowu przeziębiona.na budowie kończą ciesle daszek nad wejściem a murarze podmurowują skosy.W piątek podpisujemy umowę kredytowa i załatwiamy do ońca komitet wodociągowy,Jestesmy zalatani I jeszcze mamy dostać manto Pozdrawiam Ciebie i Agę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.11.2006 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 No dobra, nie dostaniesz, ale fotki nowe bedom, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 09.11.2006 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Zeljka fotki będą,będą Tylko że przy zimnej pogodzie aparat nie chce działać muszę go zapakować w ciepłą czapeczkę to może się otworzy i popstrykam zdjęcia Buziaczki i podziękowania że manta nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.11.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 No jak ja bym mogła? Jeszcze dziś czuje smak tych ciasteczek które dla mnie wiozłaś aż z wybrzeża... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 09.11.2006 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Zeljko Kochana Kobietko - troche mnie zmobilizowałas W sobote pojedziemy na budowe i zdam relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 09.11.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 cześć Kasiu, nie dziwie sie że Tobie też nie chce sie pisać, bo ja jakoś też straciłam niestety zapał pewnie z powodu tego że na budowie mało sie dzieje ale za to widzę ze u Ciebie praca sie posuwa W tym roku bardzo dużo budów jest jeszcze w trakcie co krok stoi dom z niedokończonym dachem ale wam i tak poszło ekspresowo, przecież u was budowa ruszyła dopiero w wrześniu kasia a zamawiałaś już okna ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 09.11.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 kasiu64 super widoczki sie kształtują na twoim domku u mnie w zeszłym roku było tak samo . Ten komitet wodociagowy mam rozumieć to sami będziecie wykonawcami sieci bo Gmina nie ma kasy i stąd to pismo do nich ????? Jeżeli tak Kasiu to powodzenia bo miałam to samo i za każdym razem mi odmawiali wykonania sieci na ich koszt, wreszcie złożylismy się z sąsiadami. Ale i tam nie damy za wygraną. Kaśka trzymam kciukasy za budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 09.11.2006 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 cześć Kasiu, nie dziwie sie że Tobie też nie chce sie pisać, bo ja jakoś też straciłam niestety zapał pewnie z powodu tego że na budowie mało sie dzieje ale za to widzę ze u Ciebie praca sie posuwa W tym roku bardzo dużo budów jest jeszcze w trakcie co krok stoi dom z niedokończonym dachem ale wam i tak poszło ekspresowo, przecież u was budowa ruszyła dopiero w wrześniu kasia a zamawiałaś już okna ??? Okna mam już wynalezione i mam dwie wyceny 7.600 i 6.500 (z montażem)- czekamy na zakończenie dachu i jak nie będzie mrozów to będziemy tynkować ,zakładać elektrykę i okna oczywiście też i drzwi trzeba będzie wstawić i bramę garażową trochę mnie to przeraża ale damy radę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 09.11.2006 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 kasiu64 super widoczki sie kształtują na twoim domku u mnie w zeszłym roku było tak samo . Ten komitet wodociagowy mam rozumieć to sami będziecie wykonawcami sieci bo Gmina nie ma kasy i stąd to pismo do nich ????? Jeżeli tak Kasiu to powodzenia bo miałam to samo i za każdym razem mi odmawiali wykonania sieci na ich koszt, wreszcie złożylismy się z sąsiadami. Ale i tam nie damy za wygraną. Kaśka trzymam kciukasy za budowę No właśnie - gmina nie ma kasy i musimy się dołożyć ale sami nie możemy robić- gmina musi zrobić projekt i wycenę- bez tego ani rusz a resztę to łopaty w dłoń i do roboty,nie damy się oskubać Pozdrowionka i dzięki za kciukasy(oby mrozów nie było) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 09.11.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 kasiu ja za Ciebie też trzymam kciuki i powodzenia w batalii o wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 09.11.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 czesc kacha i znowu jesteś z przodu ja czekam własnie na wieźbe. zaczeła tezmi sie batalia z oknami dziś zamawaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 09.11.2006 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 kasiu ja za Ciebie też trzymam kciuki i powodzenia w batalii o wodę Z tą wodą to chora sprawa - a bez wody nie można mieszkać a na wiosnę musi być i KONIEC Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 09.11.2006 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 czesc kacha i znowu jesteś z przodu ja czekam własnie na wieźbe. zaczeła tezmi sie batalia z oknami dziś zamawaim Witaj! Robota idzie do przodu a kasa ucieka biegusiem.Na okna mamy dwie opcje ale wszystko zależy od pogody dachowe będą montowane od razu z dachem po 20-tym listopada. Pozdrawiam i trzymam kciuki za pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 09.11.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Kasia czy ja dobrze rozumiem chcecie jeszcze w tym roku tynkować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 09.11.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Kasiu co do kasy na wodociąg nie ma co sie dziwić - ten "śmierdzący" temat został przejęty od f-y Szymanek z Gdyni(splajtowała) i jest na razie rzeczą dość obojętną. Gmina po prostu musiała wziąć niedochodowe przedsięwzięcie... Jakby coś rzuć temat pogadam z kolegą który tym się zajmuje. Co do rachunków - sam robię z klientami w ten sposób, że gość płacąc zaliczkę dostaje na tę kwotę fakturę vat więc kwit jest od razu - może uderz do wykonawców? Tu 10 tys tam 20 i rachuneczki są.Ewentualnie rachunek z płatnością terminową...Tylko tu kwestia rozpatrywania przez bank. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 09.11.2006 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Kasia czy ja dobrze rozumiem chcecie jeszcze w tym roku tynkować ? Tak, Beti jeżeli nie będzie mrozów to jedziemy z robotą dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 09.11.2006 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Kasiu co do kasy na wodociąg nie ma co sie dziwić - ten "śmierdzący" temat został przejęty od f-y Szymanek z Gdyni(splajtowała) i jest na razie rzeczą dość obojętną. Gmina po prostu musiała wziąć niedochodowe przedsięwzięcie... Jakby coś rzuć temat pogadam z kolegą który tym się zajmuje. Co do rachunków - sam robię z klientami w ten sposób, że gość płacąc zaliczkę dostaje na tę kwotę fakturę vat więc kwit jest od razu - może uderz do wykonawców? Tu 10 tys tam 20 i rachuneczki są.Ewentualnie rachunek z płatnością terminową...Tylko tu kwestia rozpatrywania przez bank. Jakoś to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts