kze 12.11.2006 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Od tego masz kumpli z forum by Cię wspierali na róznych frontach.. Jedni napojami, inni przez gg, a inni postami... Od tego jesteśmy.. Miło, że podoba Ci się i coś moglismy pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 12.11.2006 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Mojej połowie nic nie powiem o Waszej wdzięczności..hi..hi... Jedna pusta i próżna PRZEZ DUŻE P w rodzinie wystarczy.....a mężuś niech żyje sobie w nieświadomości i dalej wytrwale pracuje na zasługi... JA JUŻ LEGŁAM NA LAURACH I JEDNA SZTUKA W STADLE WYSTARCZY... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 12.11.2006 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 To ja nie wiedziałam że taka diablica z Ciebie przy okazji przywiezienia okien na przechowania OSOBIŚCIE MU PODZIĘKUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 12.11.2006 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Dominikams jak brygada da radę(czyt.będzie miała czas) to chcemy elektrykę,ogrzewanie i wylewki w tym roku a co za tym idzie jeszcze okna,drzwi i bramę garażową Musimy usiąść z ołówkiem w ręku i dokładnie wszystko policzyć Koza - SUPER!!! muszę nad nią się zastanowić- gratuluję pomysłu i zakupu No tak, my też tak byślmy chcieli (oprócz bramy, na razie tylko drzwi między garażem a domem), ale też musimy teraz wszystko policzyć. Co do kozy - to pomysł nie jest mój, czytałam intensywnie forum już jakiś czas temu na temat budowy w zimie i to było zalecane i praktykowane rozwiązanie. Niestety, nie mogłam znaleźć (nawet w marketach bud.) takich tanich piecyków, te najtańsze zaczynały się od 400 zł, albo były jakieś brzydkie, blaszane bez szamotu więc w międzyczasie powstał też pomysł zainstalowania kominka bez obudowy. Ale ponieważ udało mi się kupić kózkę, to z ulgą zainstaluję właśnie ją, bo o kominek trochę bym się bała (że go ktoś uszkodzi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 12.11.2006 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Od tego masz kumpli z forum by Cię wspierali na róznych frontach.. Jedni napojami, inni przez gg, a inni postami... Od tego jesteśmy.. Miło, że podoba Ci się i coś moglismy pomóc. Kze nigdy nie przypuszczałam że ludzie których tylko raz na oczy widziałam(a niektórych nawet nie) staną się tacy bliscy i pomocni To forum to fantastyczna sprawa - ludzie sobie pomagają ,wspierają w chwilach zwątpienia, doradzają niczego w zamian nie chcąc i nie oczekując - TO FENOMEN NASZYCH CZASÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 12.11.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 To ja nie wiedziałam że taka diablica z Ciebie przy okazji przywiezienia okien na przechowania OSOBIŚCIE MU PODZIĘKUJĘ Jesu...nie rób tego plis..... Tylko JA chcę być FREDKA WSPANIAŁA...A tak, to mi popsujesz mój domowy reżim...No.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 12.11.2006 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Dominikams mój Majster wspominał o zrobieniu najpierw ogrzewania i zamontowania dwóch tymczasowych(jakiś starych) kaloryferów.Zobaczymy co z tego wyjdzie W odwodzie będzie teraz pomysł z kozą Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 12.11.2006 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 To ja nie wiedziałam że taka diablica z Ciebie przy okazji przywiezienia okien na przechowania OSOBIŚCIE MU PODZIĘKUJĘ Jesu...nie rób tego plis..... Tylko JA chcę być FREDKA WSPANIAŁA...A tak, to mi popsujesz mój domowy reżim...No.... Ależ TY jesteś ALFREDKA WSPANIAŁA. No dobrze podziękuję tylko za przechowanie okien bez tej całej wspaniałej reszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 12.11.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Nie przejmuj sie cyrografem na 25lat! Myslę, ze wszyscy maja podobne i jakos idzie... Ja mam podobny...zostało jeszcze jakieś ... 23 lata.Ale spłacam je mieszkając na swoim. A co maja powiedzieć Ci co spłacają, a jeszcze nie mieszkają? Ja od września przyszłego roku mam spłacać, ale liczę, że wtedy będę już na swoim.. Wiesz po to brałem żeby mieszkać jak najszybciej - normalnie "szkoła przetrwania" i to nie taka jak kiedyś po lasach jeżdziłem tylko taka "życiowa"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 12.11.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Dominikams mój Majster wspominał o zrobieniu najpierw ogrzewania i zamontowania dwóch tymczasowych(jakiś starych) kaloryferów.Zobaczymy co z tego wyjdzie W odwodzie będzie teraz pomysł z kozą Pozdrawiam To też jakis pomysł...tylko co będzie jak w instalacji woda, a Wam z różnych względów nie uda się podjechać na działeczkę przez np...tydzień? A na dworze będzie -20? Ja mogę podjeżdżać i codziennie, ale ...jak wyjadę na kilka dni np do Viessmanna na szkolenie? Albo się Danfoss o mnie upomni? To tak troszkę ryzyk/fizyk chyba, że planujesz kociołek alternatywny (np elektryczny) ustawiony na p-zamarzaniówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 12.11.2006 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Dominikams mój Majster wspominał o zrobieniu najpierw ogrzewania i zamontowania dwóch tymczasowych(jakiś starych) kaloryferów.Zobaczymy co z tego wyjdzie W odwodzie będzie teraz pomysł z kozą Pozdrawiam To też jakis pomysł...tylko co będzie jak w instalacji woda, a Wam z różnych względów nie uda się podjechać na działeczkę przez np...tydzień? A na dworze będzie -20? Ja mogę podjeżdżać i codziennie, ale ...jak wyjadę na kilka dni np do Viessmanna na szkolenie? Albo się Danfoss o mnie upomni? To tak troszkę ryzyk/fizyk chyba, że planujesz kociołek alternatywny (np elektryczny) ustawiony na p-zamarzaniówkę. Mały spokojna Twoja rozczochrana głowa,ogrzewanie będzie wtedy kiedy Majstry będą robić codziennie inaczej nie ma takiej konieczności Dzięki za czujność i serdeczność jak zawsze Wczoraj byliśmy,dzisiaj byliśmy i tak będzie pewnie prawie co dzień Jak wejdą dekarze to Miras bierze urlop iznowu będzie codziennie Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.11.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Od tego masz kumpli z forum by Cię wspierali na róznych frontach.. Jedni napojami, inni przez gg, a inni postami... Od tego jesteśmy.. Miło, że podoba Ci się i coś moglismy pomóc. Kze nigdy nie przypuszczałam że ludzie których tylko raz na oczy widziałam(a niektórych nawet nie) staną się tacy bliscy i pomocni To forum to fantastyczna sprawa - ludzie sobie pomagają ,wspierają w chwilach zwątpienia, doradzają niczego w zamian nie chcąc i nie oczekując - TO FENOMEN NASZYCH CZASÓW Gdzieś czytałęm, że to forum ma specyficznych forumowiczów... A poza tym ważne jest, ze możemy kontaktować się, rozmawiać.. Nie ważne, ze nie wiemy tak dokładnie jak wyglądamy. Mamy ze soba kontakt, rozmawiamy! A ileż to związków, przyjaźni itp. rozpada się umiera z powodu zaniku wymiany informacji. Forum umowzliwia wymine informacji, rozmowę wtedy, gdy jedno ze współrozmówców ma czas. I pewnie to jest ten fenomen.. w czasach gdy wszyscy są zabiegani.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 12.11.2006 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Kasiu, a jeśli tak to ok. Sam właśnie odpalałem kociołek na podobnej zasadzie -" ma się wygrzewać!" a i odpadów sporo więc działeczkę trza czyścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.11.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Kasiu ogromne gratulki Trzymam kciukasy za łaskawą aurę pogodową A że można wykańczać zimą to ja bardzo dobrze wiem Co do miłych słów bez niczego w zmiam to ja się nie zgadazam bo ja od Ciebie w zamian dostałąm bardzo dużo i za to bardzo Ci dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 13.11.2006 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Kasiu ogromne gratulki Trzymam kciukasy za łaskawą aurę pogodową A że można wykańczać zimą to ja bardzo dobrze wiem Co do miłych słów bez niczego w zmiam to ja się nie zgadazam bo ja od Ciebie w zamian dostałąm bardzo dużo i za to bardzo Ci dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.11.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 A co Ty się tak rumienisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 13.11.2006 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 A co Ty się tak rumienisz Bo mnie starą babę jagę zawstydzasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.11.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 A co Ty się tak rumienisz Bo mnie starą babę jagę zawstydzasz Kurczę ja chyba naprawdę szkła muszę zmienić alebo z Wami coś nie tak Bo ja w Tobie ani starej ani baby jagi nie widziałam A ze zasługi w moje kulinarne poczynania masz to nie powód do wstydu tylko do dumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 14.11.2006 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 A co Ty się tak rumienisz Bo mnie starą babę jagę zawstydzasz Kurczę ja chyba naprawdę szkła muszę zmienić alebo z Wami coś nie tak Bo ja w Tobie ani starej ani baby jagi nie widziałam A ze zasługi w moje kulinarne poczynania masz to nie powód do wstydu tylko do dumy OK,OK,OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.11.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 A co Ty się tak rumienisz Bo mnie starą babę jagę zawstydzasz Kurczę ja chyba naprawdę szkła muszę zmienić alebo z Wami coś nie tak Bo ja w Tobie ani starej ani baby jagi nie widziałam A ze zasługi w moje kulinarne poczynania masz to nie powód do wstydu tylko do dumy OK,OK,OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts