świercz1719500624 15.11.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 noż tak miło to napisałaś że aż ci dziękowac też bede heheh choć ja tylko szary forumek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 15.11.2006 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 noż tak miło to napisałaś że aż ci dziękowac też bede heheh choć ja tylko szary forumek To tak jak każdy z nas osobno ale razem JESTEŚMY SUPER FORUMOWYMI PRZYJACIÓŁMI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 15.11.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Kasiu gratuluję więźby! To duża radość - pamiętam jak jeszcze niedawno my się cieszyliśmy z naszej więźby Trzymam kciukasy za dalsze prace! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 15.11.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Ksienko- Ty jestes ludziem przez duze L z wielkim sercem i dzieki temu wszystko cie uda i bedziecie razem bardzo szczesliwi w nowym domu Zawsze jak do ciebie zajrze to mi sie humor poprawia:D Graluje wiezby i zycze samych dalszych sukcesow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.11.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Kasiu co tam u Was ??? Napewno jesteś zaparcowana więc trzymam mocno kciukasy za pogodę i za trochę czasu dla nas Choć wiem że z tym czasem to bardzo ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 16.11.2006 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Kasiu gratuluję więźby! To duża radość - pamiętam jak jeszcze niedawno my się cieszyliśmy z naszej więźby Trzymam kciukasy za dalsze prace! Pozdrawiam Dzięki Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 16.11.2006 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Ksienko- Ty jestes ludziem przez duze L z wielkim sercem i dzieki temu wszystko cie uda i bedziecie razem bardzo szczesliwi w nowym domu Zawsze jak do ciebie zajrze to mi sie humor poprawia:D Graluje wiezby i zycze samych dalszych sukcesow Dzięki Kochana - plany są, kasiorka ma być jutro,czas pokaże co dalej Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 16.11.2006 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Kasiu co tam u Was ??? Napewno jesteś zaparcowana więc trzymam mocno kciukasy za pogodę i za trochę czasu dla nas Choć wiem że z tym czasem to bardzo ciężko Już się sprężam i wpiszę się do dziennika a potem biegusiem idę lulu bo jutro na 5.02 do pracy Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 16.11.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Już się sprężam i wpiszę się do dziennika a potem biegusiem idę lulu bo jutro na 5.02 do pracy Pozdrowionka Kasiu, ... taaak wcześnie ??? . Podziwiam Cię. Ja jestem straszny śpioch , a o tej porze nie byłabym w stanie myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 16.11.2006 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Adrianko jak trzeba to trzeba,właśnie idę okupować łazienkę a potem lulu I tak dobrze że Miras mnie zawiezie i nie muszę się snuć po nocy sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 16.11.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Śpij dobrze ! Kolorowych snów ! P.S. Jak dobrze mieć tak troskliwego Mirasa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.11.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Kasiu gratuluje postępów, trzymam kciuki za pogodę i dekarzy I czekam na te Twoje polowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.11.2006 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Dawno mnie nie było u Ciebie A tu juz prawie dom gotowy Brawo Kasiu Pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.11.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Już się sprężam i wpiszę się do dziennika a potem biegusiem idę lulu bo jutro na 5.02 do pracy Pozdrowionka Oj, Kasiu nie przesadzaj, jutro sobota, slobodnie sobie mozesz pospac do 5.04. Wiezba wspaniala, gratulki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.11.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Już się sprężam i wpiszę się do dziennika a potem biegusiem idę lulu bo jutro na 5.02 do pracy Pozdrowionka Oj, Kasiu nie przesadzaj, jutro sobota, slobodnie sobie mozesz pospac do 5.04. Wiezba wspaniala, gratulki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 20.11.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 kasia jak dziwnie chodzisz do pracy na 5.02? Widok z sypialni CUDOWNY - dla mnie taki uspokajający Gorąco pozdrawiam. Idziemy "łeb w łeb" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.11.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 no wlasnie, bylam juz zla na ta Twoja prace, bo od kiedy pracujesz to rzdziej tu zagldasz i rzadziej maile wysylasz...No ale jak juz imprezujesz, to znaczy, ze Ci dobzre i nie mam sie co zloscic tylko zacisnac zeby i czekac na wpis w dzienniku... IMPREZOWICZKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 20.11.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 No proszę, proszę.... Cóż to koleżanka wyczynia... ALE MASZ PELNE PRAWO I ZASŁUGI, COBY PO NOCACH SIĘ SZLAJAĆ I TAŃCOWAĆ DO ŚWITU!!!! Popatrz ile w minionym roku osiągnęłaś?!Ile zrobilaś, jak bardzo zmieniło się Twoje życie!!!!BRAWO!!! TAk trzymaj!!! Baw się i pracuj, a DOM Ci sam urośnie i będzie się nadawał do zamieszkania PEŁNĄ GĘBĄ!!!! jestem tego pewna tak, jak tego że za miesiąc nastąpi Boże Narodzenie i nasza Kasia znowu nas obezwładni swoimi wypiekami i talentem kulinarnym!!!BRAWO DZIOŁCHA!!! BRAWO!!! TAK TRZYMAJ I NIE POPUSZCZAJ!!!!!!!!!!!!!Niech moc będzie z Tobą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.11.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 O poroszę całkiem porządna ta robota A i zabawa ważna rzecz w życiu inwestorki Trzymam kciukasy za dalsze prace i pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 20.11.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 ha, ha skad ja to znam- fajnie, ze super impreza, ze sie wytanczylas i nie tylko ale co robi dobra inwestora po imprezie? wstaje z ranca i zbiera bety i rodzine- i pedzi prosto na budowe oczywiscie Mamy wspolna krew A widok z sypalni to istna bajka- wkleje sobie w pracy na tapate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts